- 17 Aralık 2014
- 499
- 238
- 48
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #37.861
Canim uzulme lutfen. Insallah onumizdeki ay bebisin gelir.Tuhaf duygular icindeyim. 10 ocak dan beri adet olmayi bekliyorum. Bugun 22 subat. Ve gece 4 de adet oldum.
Eger olmasaydim pazartesi yani yarin kan testi yaptiracaktim. Gece cok agladim. Esim de cok uzuldu. Beni teselli etmeye calisti falan...
Bir taraftan da kendimi teselli etmeye calisiyorum. Kilom var. Onu vereyim. Gecen yil izinim yoktu tatile gidemedim.tatilime gidip oyle birdaha sakin kafayla baslayayim diyorum. Esim de olmaz devam edelim diyor.
Bilemiyorum.yani sonuc olarak olmadi(
Canım üzme kendini hayırlısı olsun.çalışmalara devam tabi ama sen tatilden sonraya odaklan bir süre kafanı dinle canım benzer bişeri ben de yaşadım seni çok iyi anlıyorumTuhaf duygular icindeyim. 10 ocak dan beri adet olmayi bekliyorum. Bugun 22 subat. Ve gece 4 de adet oldum.
Eger olmasaydim pazartesi yani yarin kan testi yaptiracaktim. Gece cok agladim. Esim de cok uzuldu. Beni teselli etmeye calisti falan...
Bir taraftan da kendimi teselli etmeye calisiyorum. Kilom var. Onu vereyim. Gecen yil izinim yoktu tatile gidemedim.tatilime gidip oyle birdaha sakin kafayla baslayayim diyorum. Esim de olmaz devam edelim diyor.
Bilemiyorum.yani sonuc olarak olmadi(
Test bozuk olabilir canımTahminimce adete 4 gün var ve sabah erken gebelik testi yaptim pozitifi geçtim kontrol çizgisi bile silik çıktı bu ne şimdi testmi bozuk acaba :))
Ovulasyon testi mi hamilelik testi mi canım ? Eğer hamilelik testiyse pozitifBence test bozuk canım c çizgisinin kop koyu olmasi gerek bende dün sabah normal test yaptim laboquick marka adetime iki gün vardı silik çıktı şimdi bi daha yapmaya korkuyorum :) test yanılmıs olabilir diye
Hamilelik canım hassas değil normal olanlardan bat im yarın ama ben emin olamadım laboquick marka için 2011 yılında kadınlar kulübünde pek iyi yorumlar yapılmamış ondan tereddüt de kaldım :) ama ovulasyon testinde n çok memnun kaldım kop koyu pozitif i görmüştüm o testte. Ama silik olan gebelik testiOvulasyon testi mi hamilelik testi mi canım ? Eğer hamilelik testiyse pozitif
Banada bozuk gibi geldi kuzum o kadarda hevesle yapmistim :)))) ben testi silik çıkarmi ihtimali düşünürken kontrol çizgisini silik buldum gulsemmi aglasammiBence test bozuk canım c çizgisinin kop koyu olmasi gerek bende dün sabah normal test yaptim laboquick marka adetime iki gün vardı silik çıktı şimdi bi daha yapmaya korkuyorum :) test yanılmıs olabilir diye
Ewet canım galiba bozuk neyse beklicez artıkTest bozuk olabilir canım
Canım bide normal test yani ikiside silik cikmasi imkansız hadi inşallah bebisine patikler örmeye basla :)))Hamilelik canım hassas değil normal olanlardan bat im yarın ama ben emin olamadım laboquick marka için 2011 yılında kadınlar kulübünde pek iyi yorumlar yapılmamış ondan tereddüt de kaldım :) ama ovulasyon testinde n çok memnun kaldım kop koyu pozitif i görmüştüm o testte. Ama silik olan gebelik testi
Canım üzme kendini hayırlısı olsun.çalışmalara devam tabi ama sen tatilden sonraya odaklan bir süre kafanı dinle canım benzer bişeri ben de yaşadım seni çok iyi anlıyorum
Ayy inşallah canm yaa hadi hayrlı haberlerini bekliyoruz..Inşallah kızlar yarın sabahta yapcam test o da silik çıkarsa kan testine :) sonuçları yazarım. Bu arada Hamis sem eğer ovulasyon testi kullandığım ilk ay kalmış olcam
Onu yapan çok kişi var ama ne işe yarar ne etkisi ne yanetkisi var hiç bilmiyorum canım araştırdıysan kısacs anlatır mısınKızlar ben soğan suyu kürü yapıyorum fakat yumurtalıklarma hafif ağrı var korkmaya başladm bide hiç akıntım yok banada ters tepmesin
Kist ve iltihap için kullanılıyor canm bende iltihap için kullanaym dedim çoğu insan öyle hamile kalmş.. bende adetim bittiğinden beri uyguluyorum fakat bi ağrı var bugün yumurtalklarmda ovülasyona üç gün var ondan mı yoksa soğan suyundanmı anlamadm.. bide normalde akıntı olması lazm ben kupkuruyum anlamadmOnu yapan çok kişi var ama ne işe yarar ne etkisi ne yanetkisi var hiç bilmiyorum canım araştırdıysan kısacs anlatır mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?