- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #37.881
İnsallah bakalim. TesekkurlerCanim uzulme lutfen. Insallah onumizdeki ay bebisin gelir.
Kizlar bir kadn ayda kac kez yumurtlarrmm bebek istyrmm.. Adetten snranyumurtlama olur dyolar dgrmuCanim uzulme lutfen. Insallah onumizdeki ay bebisin gelir.
Kizlarr cvp yk mu yahuuuuKizlar bir kadn ayda kac kez yumurtlarrmm bebek istyrmm.. Adetten snranyumurtlama olur dyolar dgrmu
Kist ve iltihap için kullanılıyor canm bende iltihap için kullanaym dedim çoğu insan öyle hamile kalmş.. bende adetim bittiğinden beri uyguluyorum fakat bi ağrı var bugün yumurtalklarmda ovülasyona üç gün var ondan mı yoksa soğan suyundanmı anlamadm.. bide normalde akıntı olması lazm ben kupkuruyum anlamadm
Bna cvp yk muArkadasim bu tarz kurler kisiden kisiye fark ediyor. Mesela bana yaramadi. Neden dersen ocak ayinda bu kuru yaptim. Amacim hamile kalabilmekti ama hamile kalamasam bile adet miktarim az oldugundan adetimi soktursun diye icmistim. Hep duzenli olarak 10 unda olan adetim gecikti.
Sogan suyu adet sokturucudur ondan degildir dedim ama netten bi baktim meger bazilarini sokturuyo. Bazilarini da geciktiriyomus. Benim duzenimi bozdubsahsen. Bobreklerimde agri yapti ve 12 gun adetim gecikti. Hic 12 gun adetim gecikmediginden kendimi hamile sandim.
Yarin kan testi yaptiracaktim ama gece adet oldum. Yani hem duzenimi bozdu.vhem adetimi sokturmedi ayni oluyorum,hem bobreklerimi yordu. Hem de hamile falan kalmama yardimci olmadi.
Ama tabiki cok faydasini gorenler de var. Sana faydasi olmaz diyemiyorum. Sadece basimdan geceni anlattim.
İnsallah yaparsan sana sifa olsun.
Kizlar bir kadn ayda kac kez yumurtlarrmm bebek istyrmm.. Adetten snranyumurtlama olur dyolar dgrmu
Hmm bn gecen ay ovitrelle vrldm malesef hamile olmdm. Yumurtlklarm suanda gayetniyi clsyoms .. Ovulasyn testi aldm suan adetmn dordncy gnundeym testi yaptm ikinci cizgi hafifte olsa belirdi o cizgnin hic olmamaai lazm degl mi acaba vrldgm ignenin etkisi mii ...Bir kadin ayda 1 kez yumurtlar. Cok nadir 2-3 yumurtlama olabiliyormus. Eger 2-3 kere yumurtluyorsan ve yumurtalarin dolleniyorsa cogul gebelik oluyor.
Yumurtlama takibini ovulasyon testiyle veya dr ile saglikli bir sekilde yapabilirsin.
Tesekkür ederim canm cevabın için bende korktum açıkçası hiç akıntı yok ve bugün yumurtalıklarmla böbrek tarafımda ağrı oldu artk içmiycem umarım bişey olmaz..hamile kalmaya çalşrken baska zararlar vermeyelim şimdiArkadasim bu tarz kurler kisiden kisiye fark ediyor. Mesela bana yaramadi. Neden dersen ocak ayinda bu kuru yaptim. Amacim hamile kalabilmekti ama hamile kalamasam bile adet miktarim az oldugundan adetimi soktursun diye icmistim. Hep duzenli olarak 10 unda olan adetim gecikti.
Sogan suyu adet sokturucudur ondan degildir dedim ama netten bi baktim meger bazilarini sokturuyo. Bazilarini da geciktiriyomus. Benim duzenimi bozdubsahsen. Bobreklerimde agri yapti ve 12 gun adetim gecikti. Hic 12 gun adetim gecikmediginden kendimi hamile sandim.
Yarin kan testi yaptiracaktim ama gece adet oldum. Yani hem duzenimi bozdu.vhem adetimi sokturmedi ayni oluyorum,hem bobreklerimi yordu. Hem de hamile falan kalmama yardimci olmadi.
Ama tabiki cok faydasini gorenler de var. Sana faydasi olmaz diyemiyorum. Sadece basimdan geceni anlattim.
İnsallah yaparsan sana sifa olsun.
Canım sonucun nasıl b3nde yarın sabah yine yapcam silik se kan vercemCnm bugun benimde batim sabah ilk idrarla yaptigim teste ayni senintestteki gibi cok cok silik daha once yyaptigim testlerde hep tek cizgi olurdu benim bu ay ovulasyon testi kullandim sonuc bat gunu silik cizgi
Canım çok saol ama ben hala emin değilim sabah tekrar yapcam test haber veririm sizlere de sonucu :))canim simdiden tebrik ederim.
Canım ben adetten sonra ki ilk on gun test yaptim hep düzenli dir adetim.12. gün yine silikti bende çalıştığım için uğraşmadim bıraktım sonra 18. Gün aklıma esti ovu test yaptim pozitif ben 14 gün yumurtlama oluyo saniyodum 18. Gün yapmasaydi m kaçırçak tim yarın da bat im dün gebelik testim silikti yarın sabah yine yapcam silik çıkarsa test yanıl mamis sa kan veririm artık ilk ayim ovulasyon testindeinş. hamilesindir bende bu ay ilk kez oülasyontesti kullanıyorum hem bnada umut olursun.
hangi günleri değerlendirmiştin?
Ayy hayırlı haberlerini bekliyoruz.. çok heyecanlandm yaa umarım hamilesindir bizede umut olursunCanım ben adetten sonra ki ilk on gun test yaptim hep düzenli dir adetim.12. gün yine silikti bende çalıştığım için uğraşmadim bıraktım sonra 18. Gün aklıma esti ovu test yaptim pozitif ben 14 gün yumurtlama oluyo saniyodum 18. Gün yapmasaydi m kaçırçak tim yarın da bat im dün gebelik testim silikti yarın sabah yine yapcam silik çıkarsa test yanıl mamis sa kan veririm artık ilk ayim ovulasyon testinde
Canim 4 gozle guzel habetlerino bekliyorum. Insallah bebisin seninledir canim allaha emanet ol kendine iyi bak.Canım çok saol ama ben hala emin değilim sabah tekrar yapcam test haber veririm sizlere de sonucu :))
Canim bir kadin ayda bi kere yumurtlar cok nadir 2 yada 3 yumurta olusup bir ayda catliyabilir. Hamis kalmak istiyosan doktorlar adet bitiminden 10 gun sonra gun asiri iliski diyolar. Ama benim dusuncem adet bitiminden hemen sonra gun asiti iliski. Evi testide elinde varsa yap ama gun asiri iliski olucaksa lazim dil.Kizlar bir kadn ayda kac kez yumurtlarrmm bebek istyrmm.. Adetten snranyumurtlama olur dyolar dgrmu
canim cift cizgi cikip siliklesince yumurta catliyi bu ay bizzqt ultrasonla takip etdirdim boyleydi. Iliskide sperm hizina sayisina bagli. Ama doktorlarin hepsi gun asiri oneriyi. Spermde sorun yoksa 3 gun ust ustede degerlendirebilirisinz.Kızlar ovu testinde çift çizgi görüldüğünde mi yoksa çift çizgiden sonra renk açılmaya başladığında mı yumurtlama oluyor. Tam olarak ne zaman deneme yapılmalı?
Canim ayni beni anlattin 5 aydir deniyorus miyde bulantilarindan tut basdonmeye kadar belirti yasadim . Ama olmadi kirmizilar kapida. Bu ay 5 ayimiz denemede bu gun adetime 7 gun var sabah canim test yapmak istedi. Ilk idrarla yaptim tek cizgi. Sonra sat 4 gibi bi teste bakiyim dedim gozumi icine soktugumda cok cok soluk bi cizgi resmini koy dersen resimde gorunmez. Bende onceden yaptigim hgs testleriyle denedim onlarda yok. Bunda var cok hafif. Bakalim nolucak. Hakkimizda hayirlisi olsun canimYazarım zaten canım biz 5 aydır oyle deniyoruz ama deli gibi dikkat etmemişttim yumurtlama günlerine belkide ondan olmadı hep 14 günde sonra bırakıyoduk ilişkiyi bu ay ilk defa ovulasyon testi aldım 17 18 pozitifti bakalım öyleyse size de umut olur zaten suan hob bi belirtim yok geçen aylarda hep belirtim vardi kesin hamileyim diodum onlarca test yaptim ama gölge bile yoktu bu ay hiç bir belirtim yok göğüs ağrısı dışında ilk defa silik çizgi gördüm bat a 3 gün kala.zaten Hamis sem size yazacağım bi çok şey olucak belirtilerin hepsi psikolojik ben geçen ay kesin diyodum bel baş mide bütün belirtiler bende vardı hatta hep 28 gunde bir olurdum adeti 8 gün geciktim kesin dedim ama değildim bütün testler tek cizgiy di ilk defa belirtim yok ilk defa silik çizgi :))
Ewett[/QUOTE]Hmm bn gecen ay ovitrelle vrldm malesef hamile olmdm. Yumurtlklarm suanda gayetniyi clsyoms .. Ovulasyn testi aldm suan adetmn dordncy gnundeym testi yaptm ikinci cizgi hafifte olsa belirdi o cizgnin hic olmamaai lazm degl mi acaba vrldgm ignenin etkisi mii ...
E="mordaglarprensesi, post: 39570799, member: 617074"]Bir kadin ayda 1 kez yumurtlar. Cok nadir 2-3 yumurtlama olabiliyormus. Eger 2-3 kere yumurtluyorsan ve yumurtalarin dolleniyorsa cogul gebelik oluyor.
Yumurtlama takibini ovulasyon testiyle veya dr ile saglikli bir sekilde yapabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?