- 8 Aralık 2008
- 2.236
- 1.276
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #37.901
Canim dolore nasilsin. Insallah gorursun cift cizgiyi. morelini bozma.
Canim o en bastaki cizgi kadar koyu olmasi lazim ikinci cizgi. Hatta bazen daha koyu oour. Silikse negatiftir yani olmaz. Cift cizgiyi de ayni koyulukta gordukten muhtemelen 1 gun sonra, yumurtan catlar. Yani koyu gordukten sonra 3-4 gun hergun calisman lazim. Sonrasi Allah a kalmis :)[/QUOTE]
ben üç hafta yedim bu karışımı şimdi ovulasyonu takip ediyorum bakalım sonuç alacak mıyımKızlar konuları araştırıyorken sitede bal-tarçın-çörekotu karışımını okudum. Reglin 2. günü başlanıyormuş ben de bugün başladım. 10-12 gün sabah aç karnına 1 kaşık yiyormuşuz macun gibi yaparak. Yumurtaların sağlıklı oluşmasına ve de gelişmesine yardımcı oluyormuş. Bir araştırın derim.
canim cift cizgi cikip siliklesince yumurta catliyi bu ay bizzqt ultrasonla takip etdirdim boyleydi. Iliskide sperm hizina sayisina bagli. Ama doktorlarin hepsi gun asiri oneriyi. Spermde sorun yoksa 3 gun ust ustede degerlendirebilirisinz.
koyuya en yakın olan silik çizgiyi değerlendirmeye başlayın bence çünkü herkesin yumrutasının çatladığı pik değer kopkoyu olmadığında olmayabilir, yani koyuya yakın zamanda d açatlayabilir yada 12-18 saat sonra, ve o saattlerdede müsait olmayabilirsiniz, yumrutayı kaçırmamak için koyuya yakın silik günde başlayın bence. yumurta 12 saat sonra döllenme yeteneğini kaybedebiliyrmus.ben üç hafta yedim bu karışımı şimdi ovulasyonu takip ediyorum bakalım sonuç alacak mıyım
ben bu ay ilk kez bu testi yapıyorum son ili gündür 2. çizgi silik çıkıyor yavaş yavaş mı koyulaşıyor ?
evet canım. günden güne koyulaşır.ben üç hafta yedim bu karışımı şimdi ovulasyonu takip ediyorum bakalım sonuç alacak mıyım
ben bu ay ilk kez bu testi yapıyorum son ili gündür 2. çizgi silik çıkıyor yavaş yavaş mı koyulaşıyor ?
Canim o en bastaki cizgi kadar koyu olmasi lazim ikinci cizgi. Hatta bazen daha koyu oour. Silikse negatiftir yani olmaz. Cift cizgiyi de ayni koyulukta gordukten muhtemelen 1 gun sonra, yumurtan catlar. Yani koyu gordukten sonra 3-4 gun hergun calisman lazim. Sonrasi Allah a kalmis :)[/QUOTE]
koyuya en yakın olan silik çizgiyi değerlendirmeye başlayın bence çünkü herkesin yumrutasının çatladığı pik değer kopkoyu olmadığında olmayabilir, yani koyuya yakın zamanda d açatlayabilir yada 12-18 saat sonra, ve o saattlerdede müsait olmayabilirsiniz, yumrutayı kaçırmamak için koyuya yakın silik günde başlayın bence. yumurta 12 saat sonra döllenme yeteneğini kaybedebiliyrmus.
evet canım. günden güne koyulaşır.en koyu olduğu zamanı değerlendir.
teşekkür ederim kızlar.. bugün eve gidinde tekrar testi yapacağım bakalım koyulaşacak mı?[/QBen geçen 3 ay boyunca ovulasyon takvimi hesaplayıcısındaki 14. güne takılmıştım bizizm türk sitelerinde, meğer ovulasyn gunum 11-12 arasıymış. ovulasyn testinde en koyu bugünleri görmeme rağmen 14. günü bekledim ve hamile kalamadım. düşündüm 13de yumrutasam 14 gün 24 saat bir ihtimal döllenirdi ama 13.de de yumurtlamamışım demektir, yani geriye 10-11. gün ve 12 gün kaldı. hesap kitap yapmakla d aolmuyor ama umut işte. 3 bilinmeyenli denklem çözsek daha iyi yaaa :) :)
Ben geçen 3 ay boyunca ovulasyon takvimi hesaplayıcısındaki 14. güne takılmıştım bizizm türk sitelerinde, meğer ovulasyn gunum 11-12 arasıymış. ovulasyn testinde en koyu bugünleri görmeme rağmen 14. günü bekledim ve hamile kalamadım. düşündüm 13de yumrutasam 14 gün 24 saat bir ihtimal döllenirdi ama 13.de de yumurtlamamışım demektir, yani geriye 10-11. gün ve 12 gün kaldı. hesap kitap yapmakla d aolmuyor ama umut işte. 3 bilinmeyenli denklem çözsek daha iyi yaaa :) :)teşekkür ederim kızlar.. bugün eve gidinde tekrar testi yapacağım bakalım koyulaşacak mı?
evet bozuk gibi.. gidip iade edebilirsiniz. bu kadar silik çıkmaması gerekTahminimce adete 4 gün var ve sabah erken gebelik testi yaptim pozitifi geçtim kontrol çizgisi bile silik çıktı bu ne şimdi testmi bozuk acaba :))
saol canım bilmiyordum bende çok sık iltihap oluyor.ama o adet geciktiriyor diye duymuştum bi de bebiş varsa zararı olurmu yapsam şimdi. bata 4 gün varKist ve iltihap için kullanılıyor canm bende iltihap için kullanaym dedim çoğu insan öyle hamile kalmş.. bende adetim bittiğinden beri uyguluyorum fakat bi ağrı var bugün yumurtalklarmda ovülasyona üç gün var ondan mı yoksa soğan suyundanmı anlamadm.. bide normalde akıntı olması lazm ben kupkuruyum anlamadm
sağol canım ben de geciktiriyor diye duymuştum. bide dediğim gibi bata 4 gün var yaparsam da bebek varsa zarar verir diye korktum. benim de adetim çok az geliyor oldum olası 3 gün sürer sadece 2. gün bir ped dolar o kadar. ama korktum şimdi hiç o işlere girmeyeyim şimdilik.Arkadasim bu tarz kurler kisiden kisiye fark ediyor. Mesela bana yaramadi. Neden dersen ocak ayinda bu kuru yaptim. Amacim hamile kalabilmekti ama hamile kalamasam bile adet miktarim az oldugundan adetimi soktursun diye icmistim. Hep duzenli olarak 10 unda olan adetim gecikti.
Sogan suyu adet sokturucudur ondan degildir dedim ama netten bi baktim meger bazilarini sokturuyo. Bazilarini da geciktiriyomus. Benim duzenimi bozdubsahsen. Bobreklerimde agri yapti ve 12 gun adetim gecikti. Hic 12 gun adetim gecikmediginden kendimi hamile sandim.
Yarin kan testi yaptiracaktim ama gece adet oldum. Yani hem duzenimi bozdu.vhem adetimi sokturmedi ayni oluyorum,hem bobreklerimi yordu. Hem de hamile falan kalmama yardimci olmadi.
Ama tabiki cok faydasini gorenler de var. Sana faydasi olmaz diyemiyorum. Sadece basimdan geceni anlattim.
İnsallah yaparsan sana sifa olsun.
inşallah olur canımKızlar ben cuma akşamı 20'de test yaptım 2 çizgi çıktı cumartesi sabah 10'da test yaptım 2. Çizgi silikleşti, öğleden sonra saat 15 gibi deneme oldu. Yumurtam çatlamış sanırım. Bu şekilde gebelik olur mu yoksa geç mi kaldım?
inşallah olur canımdoğru zamanı yakalamışsındır umarım
Attım çöpe canım ne ugrasicam belki kabul etmicekler hiç muhattap olmaya gerek yokevet bozuk gibi.. gidip iade edebilirsiniz. bu kadar silik çıkmaması gerek
canım ben henüz denemedim . bu ay ilk ayım olacak denemede . testle başlıcam bugün 10. günüm.ama okuduklarımdan yola çıkarak doğru yaptığını düşünüyorum. silikleşmeye başlayınca çatladığını söylüyorlar. tek ilişki mi oldu o günlerde ? ........ ben de kararsızım aksilik olmazsa cuma günü 14. gün. şimdi ne zaman çalışsam ben de onun hesabını yapıyordumİnşallah canım. Test ile ilk kez bu ay denedik. 2. Çizgi çok koyu gibi gelmedi bana o yüzden biraz daha koyulaşmasını bekledik. Bu sefer tam tersi oldu, renk açıldı. İnşallah tutmuştur.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?