- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #37.921
canım ben henüz denemedim . bu ay ilk ayım olacak denemede . testle başlıcam bugün 10. günüm.ama okuduklarımdan yola çıkarak doğru yaptığını düşünüyorum. silikleşmeye başlayınca çatladığını söylüyorlar. tek ilişki mi oldu o günlerde ? ........ ben de kararsızım aksilik olmazsa cuma günü 14. gün. şimdi ne zaman çalışsam ben de onun hesabını yapıyordumpzt çarş cuma ctsımı. yoksa salı pers. ctsı pazar mı . bilemedim tabi tahmini günümde yumurtlarsam o da.
öle yapım dimiCuma bekliyosan çarş bi deneme yapman lazım galiba. En azından içerde bulunsun. Çift çizgi gördükten sonra yeniden deneme yaparsın
30 adetti 1 tanesini kullanmış oldum =) O zaman öyle yapayım ben ne olur ne olmazelinde fazlaysa cnm erken yumurtlama ihtimaline karsılık her gün yap derim ben ne olur ne olmaz
benim adetim 7 gün sürüyor. bende 8. günden itibaren yapmaya başladım canım. bugün 10. gün. 2 gündür seninki gibi çıkıyor. adet döngüm 28 de 1 . ama bende kaçırmamak adına her gün yapıyorum.Kızlar dün reglim bitti bugün öylesine ovu. test yapayım dedim. İlk kez bu ay deniyorum. Silik çizgi çıkmaya başlamış, acaba kaç gün sonra koyulaşmaya başlar ? Ben 10. günden sonra başlarım diyordum. Şimdi böyle çıkınca hergün yapsam mı ki ?
Kızlar dün reglim bitti bugün öylesine ovu. test yapayım dedim. İlk kez bu ay deniyorum. Silik çizgi çıkmaya başlamış, acaba kaç gün sonra koyulaşmaya başlar ? Ben 10. günden sonra başlarım diyordum. Şimdi böyle çıkınca hergün yapsam mı ki ?
CANIM BENDE 12 ŞUBATTA REGLİ OLMAYI BEKLİYORDUM FAKAT OLMADI. ADETIM HİÇ GECİKMEZDİ HATTA 1 2 GUN ERKEN GELIRDI İDRAR TESTI YAPTIM 2 3 KERE NEGATIFTI 20 SİNDE DOKTORA GIDECEKTIM Kİ 19 GECESİ KIRMIZILARI GÖRDÜMArkadaslar merhaba.
10 subatta olmam gereken adetim hala olmadi. 7 subatta yumurtam catladi. Yani hala adet belirtisi veya x bir belirti yoktu. Ta ki bu aksama kadar.
Afedersiniz sudyenimi yikamk icin ckardim. Ama zaten dusa girecegim icin sudyen takmadim birdaha ve gogus uclarimin cok acidigini fark ettim. Aciyolar.
Umitlenmek de iatemiyorum. Dun idrar testi yaptim negatif.
Eger pazartesine kadar olmazsam pazartesi izinliyim kanda gebelik testi yaptiricam. Eger gebelik yoksa bu kadar uzun sure adet olmamak hayra alamet degil. Hem de sogan suyu icmistim. İnsalah biyerime zarar vermemistir.
Kizlar iyi gunler siz3 bisey sormak istiyorum. Benim adeteime 6 gun var dun ve bun sabah canim gebelik test yapmak istedi bende sabah yaptim sonra 2 sat sonra bi baktim gri renkde isikde gorulen ikinci cizgi var esimede gosterdim oda testin kendi cizgisidir dedi. Bende eskiden yapmis oldugum gebelik testlerine baktim onlarda yok. Simdiyse cok cok silik resmini isterseniniz resimde gorunmiycek ikinci hayalet cizgi var. Rica etsem eskiden yapmis oldugnuz gebelik testi varsa bi bakabilirmisiniz. Kullandigim testin markasi labcuik.
Benim de reglim 28-29 gün sürüyor. Hepimiz muradımıza ereriz inşallahbenim adetim 7 gün sürüyor. bende 8. günden itibaren yapmaya başladım canım. bugün 10. gün. 2 gündür seninki gibi çıkıyor. adet döngüm 28 de 1 . ama bende kaçırmamak adına her gün yapıyorum.
10. gün başlayın diyorlar ama ben bugün yaptım silikte olsa çıktı. Bence sen de erken başla derimKIZLAR OVULASYON TESTİNE BU AY BAŞLAYACAĞIM. ADETIM DÜZENLI OLMASINA RAĞMEN ILK DEFA BU AY 1 HAFTA GECİKTİ. 1 HAFTA SONUNDA ADET OLDUM. KAFAMI ÇOK KARIŞTIRDI, ŞİMDİ BEN KAÇINCI GÜN BAŞLAYACAĞIM TESTENORMALDE 29 GÜN SÜRÜYOR
yeterli testin varsa bitiminde hemen başla canımKIZLAR OVULASYON TESTİNE BU AY BAŞLAYACAĞIM. ADETIM DÜZENLI OLMASINA RAĞMEN ILK DEFA BU AY 1 HAFTA GECİKTİ. 1 HAFTA SONUNDA ADET OLDUM. KAFAMI ÇOK KARIŞTIRDI, ŞİMDİ BEN KAÇINCI GÜN BAŞLAYACAĞIM TESTENORMALDE 29 GÜN SÜRÜYOR
hafta sonu sabah yaptım ben 11 gibi. ilk idrarla değil amaYalniz testi yapanlar ne zaman yapıyor ilk idrar mi gün içi mi
testin kullanma klavuzuna bak bence markaya göre değişebilir. Benimkinde sabah 10 ile akşam 8 arası yazıyorYalniz testi yapanlar ne zaman yapıyor ilk idrar mi gün içi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?