Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Cuma bekliyosan çarş bi deneme yapman lazım galiba. En azından içerde bulunsun. Çift çizgi gördükten sonra yeniden deneme yaparsın

Kizlar iyi gunler siz3 bisey sormak istiyorum. Benim adeteime 6 gun var dun ve bun sabah canim gebelik test yapmak istedi bende sabah yaptim sonra 2 sat sonra bi baktim gri renkde isikde gorulen ikinci cizgi var esimede gosterdim oda testin kendi cizgisidir dedi. Bende eskiden yapmis oldugum gebelik testlerine baktim onlarda yok. Simdiyse cok cok silik resmini isterseniniz resimde gorunmiycek ikinci hayalet cizgi var. Rica etsem eskiden yapmis oldugnuz gebelik testi varsa bi bakabilirmisiniz. Kullandigim testin markasi labcuik.

Kızlar dün reglim bitti bugün öylesine ovu. test yapayım dedim. İlk kez bu ay deniyorum. Silik çizgi çıkmaya başlamış, acaba kaç gün sonra koyulaşmaya başlar ? Ben 10. günden sonra başlarım diyordum. Şimdi böyle çıkınca hergün yapsam mı ki ?

Eklentiler

• 11015419_10153092635314719_1969081644_n.webp
    18 KB · Görüntüleme: 85
benim adetim 7 gün sürüyor. bende 8. günden itibaren yapmaya başladım canım. bugün 10. gün. 2 gündür seninki gibi çıkıyor. adet döngüm 28 de 1 . ama bende kaçırmamak adına her gün yapıyorum.

bazen erken yumurtlama olabiliyor. bu nedenle adet bitiminden 2 gün sonra yapmaya başlayabilirsiniz. mesela 26 27 gün de 1 adet oluyorsanız adet bitimine yakın yapmanız gerekir. ben 29 günde 1 oluyorum. 11. günden itibaren yapıyorum. 12. gün 13. 14. gün çift çizgi görebiliyorum.

CANIM BENDE 12 ŞUBATTA REGLİ OLMAYI BEKLİYORDUM FAKAT OLMADI. ADETIM HİÇ GECİKMEZDİ HATTA 1 2 GUN ERKEN GELIRDI İDRAR TESTI YAPTIM 2 3 KERE NEGATIFTI 20 SİNDE DOKTORA GIDECEKTIM Kİ 19 GECESİ KIRMIZILARI GÖRDÜM SENİ ÜMİTSİZLENDIRMEK ISTEMEM AMA O KADAR GUN GECMESINE RAGMEN NEGATIFSE TESTIN ÇOK UMUTLANMA DERİM. STRES GECİKTİRME YAPIYOR

canım 2 saat sonra çıkan çizgiler ne yazık ki geçersiz ve hatalı sonuçlar verebil,yor. benim geçen ay yaptığım testte ilk 20 dk hiç birşey yoktu, 1 2 saat sonra bildiğin net çift çizgi gördüm ama tabi yanıldı sonuç. poi ye yollamıştım sonucu oda aynı yorumu yaptı. 2 3 saat sonra gelen çizgilere itibar etme

yarın sabah ilk idrarında 15 20 dk bekleyen sonucunu değerlendir. umarım gebelik vardır

KIZLAR OVULASYON TESTİNE BU AY BAŞLAYACAĞIM. ADETIM DÜZENLI OLMASINA RAĞMEN ILK DEFA BU AY 1 HAFTA GECİKTİ. 1 HAFTA SONUNDA ADET OLDUM. KAFAMI ÇOK KARIŞTIRDI, ŞİMDİ BEN KAÇINCI GÜN BAŞLAYACAĞIM TESTE NORMALDE 29 GÜN SÜRÜYOR

Benim de reglim 28-29 gün sürüyor. Hepimiz muradımıza ereriz inşallah

10. gün başlayın diyorlar ama ben bugün yaptım silikte olsa çıktı. Bence sen de erken başla derim

yeterli testin varsa bitiminde hemen başla canım

Yalniz testi yapanlar ne zaman yapıyor ilk idrar mi gün içi mi
hafta sonu sabah yaptım ben 11 gibi. ilk idrarla değil ama hafta içi çalıştığım için akşam 7 de yapıcam. geçen aylarda denemek için yaptığımda görmüştüm çift çizgiyi canım. akşam yapmıştım yine.

Kızlar ovu. testleri ilk idrarla yapılmıyor zaten. Öncesinde 2 saat sıvı alımını azaltıp sabah 10 akşam 8 arası yapılıyor. Ve hergün aynı saatlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…