Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canım hatirliyosundur beni bende test yaptim bat a 3 gün kala silik çıkmıştı bugun sabah iki tane farklı markayla yine test yaptim yine çıktı yani toplamda 3 test yaptim ikisi laboquick marka diğeri farklı marka bak atıyorum fotosunu ben galiba hamileyim 3 test de pozitif çıktı yarın sabah randevu m var kan testi için ...

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-23-14-28-42.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 95
Ovu. testiylemi yaptın canım ? İnşallah hamilesindir

Canım ben 28 gunde bir olurdum baktım 12. Gün de ovulasyon testi silik sonra bıraktım testi sonra 17 gün aklıma esti test yaptim iki çizgi de aynı koyulukta ydi o günü boş gectik 18. Gun de hala çift çizgiydi18.günü değerlendirdik ve 19. Gün siliklesince öğün de oldu çalışma. Bat 23 şubatti yani bugün 20 sinde gebelik testi silik cikti bugün sabah 2 tane daha farklı gebelik markayla da çift çizgiyi gördüm koyulas mis artık cizgiler

Kızlar bende bu ay yumurta oluşmadı sanırım. Koyulaşmıştı baya ama bugün yaptım silik çıktı artık silinmeye başladı iyice... Bu ay benden ümit yok...

g.g den laboquıck 50 ovu. testi kampanyadaydı dun gece sipariş verdım kızlar :) önce 30 lu vercektım sonra bıttıkten hemen sonra yapayım dıe 50 lik verdım :) bu ay 3. ayımız olacak inşlhh hepımız bebeklerımızı kucagımıza alırız ovu testı dışında yaptıgınız başka şeyler var mı kızlar. meryem suresi okuyanlar var soğan kürü felan..

Ben de oradan aldım 30 lu ovu. 8 adette gebelik testi. Ben reglimin 2. günü bal tarçın çörekotuna başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…