- 1 Aralık 2014
- 120
- 107
- 18
- 33
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #37.941
Canım hatirliyosundur beni bende test yaptim bat a 3 gün kala silik çıkmıştı bugun sabah iki tane farklı markayla yine test yaptim yine çıktı yani toplamda 3 test yaptim ikisi laboquick marka diğeri farklı marka bak atıyorum fotosunu ben galiba hamileyim 3 test de pozitif çıktı yarın sabah randevu m var kan testi için ...Kizlar iyi gunler siz3 bisey sormak istiyorum. Benim adeteime 6 gun var dun ve bun sabah canim gebelik test yapmak istedi bende sabah yaptim sonra 2 sat sonra bi baktim gri renkde isikde gorulen ikinci cizgi var esimede gosterdim oda testin kendi cizgisidir dedi. Bende eskiden yapmis oldugum gebelik testlerine baktim onlarda yok. Simdiyse cok cok silik resmini isterseniniz resimde gorunmiycek ikinci hayalet cizgi var. Rica etsem eskiden yapmis oldugnuz gebelik testi varsa bi bakabilirmisiniz. Kullandigim testin markasi labcuik.
Ovu. testiylemi yaptın canım ? İnşallah hamilesindirCanım hatirliyosundur beni bende test yaptim bat a 3 gün kala silik çıkmıştı bugun sabah iki tane farklı markayla yine test yaptim yine çıktı yani toplamda 3 test yaptim ikisi laboquick marka diğeri farklı marka bak atıyorum fotosunu ben galiba hamileyim 3 test de pozitif çıktı yarın sabah randevu m var kan testi için ...
inşallah canım. valla hepsi de yanlış değildir herhalde. çizgi gayet net. tebrik ederim şimdidenBu arada ovulasyon testi nde ilk ayımda tutmuş olcak Hamis sem
Yok canım 3 u de gebelik testi hassas değil normal olanlardan3 u de pozitif. Bu ay ovulasyon testi kullandim ondan yazdım ilk ayımda tutmuş olcak diyeOvu. testiylemi yaptın canım ? İnşallah hamilesindir
Canım ben 28 gunde bir olurdum baktım 12. Gün de ovulasyon testi silik sonra bıraktım testi sonra 17 gün aklıma esti test yaptim iki çizgi de aynı koyulukta ydi o günü boş gectik 18. Gun de hala çift çizgiydi18.günü değerlendirdik ve 19. Gün siliklesince öğün de oldu çalışma. Bat 23 şubatti yani bugün 20 sinde gebelik testi silik cikti bugün sabah 2 tane daha farklı gebelik markayla da çift çizgiyi gördüm koyulas mis artık cizgilerinşallah canım. valla hepsi de yanlış değildir herhalde. çizgi gayet net. tebrik ederim şimdidenbizim içinde ovu testlerini ve çalıştığın günleri paylaşırsan memnun oluruz. örnek olur bize de en azından
İnşallah hamilesindirBu arada ovulasyon testi nde ilk ayımda tutmuş olcak Hamis sem
Kızlar bende bu ay yumurta oluşmadı sanırım. Koyulaşmıştı baya ama bugün yaptım silik çıktı artık silinmeye başladı iyice... Bu ay benden ümit yok...
Inşallah canım yarın kan vercem sonucu paylaşırım 3 gebelik test pozitif ama insan emin olamıyo .sİnşallah hamilesindir
Ayyy heyecanla dım valla bende. Yarın çabuk olsunInşallah canım yarın kan vercem sonucu paylaşırım 3 gebelik test pozitif ama insan emin olamıyo .s
bende ondan korkuyorum
Benim bugün 27.günüm.. bu saatten sonra oluşan yumurtadan da ne olur bilmem heralde yağda yumurta olur anca
Inşallah canım yarın kan vercem sonucu paylaşırım 3 gebelik test pozitif ama insan emin olamıyo .s
ayy ınşlh hayırlı haberı alırsın .Inşallah canım yarın kan vercem sonucu paylaşırım 3 gebelik test pozitif ama insan emin olamıyo .s
Ben de oradan aldım 30 lu ovu. 8 adette gebelik testi. Ben reglimin 2. günü bal tarçın çörekotuna başladım.g.g den laboquıck 50 ovu. testi kampanyadaydı dun gece sipariş verdım kızlar :) önce 30 lu vercektım sonra bıttıkten hemen sonra yapayım dıe 50 lik verdım :) bu ay 3. ayımız olacak inşlhh hepımız bebeklerımızı kucagımıza alırızovu testı dışında yaptıgınız başka şeyler var mı kızlar. meryem suresi okuyanlar var soğan kürü felan..
hangi güne kadar yapmaya devam ediliyor test ?
benim iki gündür silik çıkıyor bugün yarın koyulaşmazsa olmaz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?