Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canim cok tesekur ederim.

Canim cok cok sevindim insallah gobisin dolar sag salim evladini eline alirsin.

Kızlar yardım istiyorummm ne olur ne yapacagimi sasirdim dun gece 2 de iliski oldu bugun 22. Gunum ovulasyon testim pozitif sanırsam.24 36 icinde çatlıyormuş bugünü boş geçsem yarın ve diğer gun üst üste calışma olsa yakalarmiyim acaba

Eklentiler

• image.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 109
  • image.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 113
Kızlar bende bu ay yumurta oluşmadı sanırım. Koyulaşmıştı baya ama bugün yaptım silik çıktı artık silinmeye başladı iyice... Bu ay benden ümit yok...
En koyuyu yakaladigin zaman degerlendirdin mi peki canim? Belki o zaman da yumurtlamis olabilirsin.biliyosun bazen en koyu cizgi yakalanamayabilir.umididi yitirme olur mu

Bence bu pozitif değil t c kadar koyu değil ben oldam bu günü es geçip yarın deneme yapardım

Bence bu pozitif değil t c kadar koyu değil ben oldam bu günü es geçip yarın deneme yapardım
Yaa degilmi koyu aynı koyulukta gibi resimde biraz farklı Durmuş ozaman yarında ovulasyon testi yapayım koyuluguna bakayim daha koyu olursa 2 gun üst üste calışma olur bugun icinde dun geceden spermler vardır ins tutar bu ay

Yaa kızlar ben o kadar yatıyorum ilişkiden sonra fakat kalkınca spermler akıyo sanki olmuyo gibi moralim bozuluyo

En koyuyu yakaladigin zaman degerlendirdin mi peki canim? Belki o zaman da yumurtlamis olabilirsin.biliyosun bazen en koyu cizgi yakalanamayabilir.umididi yitirme olur mu

Yaa daha koyulaşır diye değerlendirmedimki geçen ay biliyosun çok koyu yakalamıştım bugünde son kez deniycem

Yaa kızlar ben o kadar yatıyorum ilişkiden sonra fakat kalkınca spermler akıyo sanki olmuyo gibi moralim bozuluyo

burda bi arkadaşın doktoru illişkiden sonra ayaklarını havaya dikip beklemesini ve 50 kez bacaklarını kaldırıp bisiklet sürmesini söylemiş akmaması için. Ben de yapmıştım gerçekten farkediyo.

Kizlar gunaydin. okuduysaniz dun size gebeelik testinde gri bi cizgi gordum testin kendi cizgisimidir acaba demistim. Bu gunde sabah kalkdim test yapmak icin tum gece ruyamda cift cizgiyi gormustum sonrada gece gec uyumustum 1 bardak limonta icmisdim. Eger cikmazsa uzulme onun etkisi vardir dedim Kendime. Neyse yaptim testi 2 dakkada silik bi cizgi cikti resmini koyuyorum adetime 5 gun var. Cizgiyi esimde bende gorduk sizde goryomusunuz?

Eklentiler

• 20150224_081553.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 90
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…