- 18 Kasım 2012
- 47
- 62
- 53
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #37.961
Benim bugün 27.günüm.. bu saatten sonra oluşan yumurtadan da ne olur bilmem heralde yağda yumurta olur anca
çok güldürdün benidlrsordn benim 37.günüm benimkise neyli olur bilemiyorum artık bu kadar beklemeye deve kuşu yumurtası olabilir
hım tamam canım denıycem.Ben de oradan aldım 30 lu ovu. 8 adette gebelik testi. Ben reglimin 2. günü bal tarçın çörekotuna başladım.
Canim cok tesekur ederim.canım 2 saat sonra çıkan çizgiler ne yazık ki geçersiz ve hatalı sonuçlar verebil,yor. benim geçen ay yaptığım testte ilk 20 dk hiç birşey yoktu, 1 2 saat sonra bildiğin net çift çizgi gördüm ama tabi yanıldı sonuç. poi ye yollamıştım sonucu oda aynı yorumu yaptı. 2 3 saat sonra gelen çizgilere itibar etme
yarın sabah ilk idrarında 15 20 dk bekleyen sonucunu değerlendir. umarım gebelik vardır
Canim cok cok sevindim insallah gobisin dolar sag salim evladini eline alirsin.Canım hatirliyosundur beni bende test yaptim bat a 3 gün kala silik çıkmıştı bugun sabah iki tane farklı markayla yine test yaptim yine çıktı yani toplamda 3 test yaptim ikisi laboquick marka diğeri farklı marka bak atıyorum fotosunu ben galiba hamileyim 3 test de pozitif çıktı yarın sabah randevu m var kan testi için ...
Canim uzulme 2 gundede olsa iliskiye devam etseydiniz . Dur bakalim hemen umitsizlige kapilmaKızlar bende bu ay yumurta oluşmadı sanırım. Koyulaşmıştı baya ama bugün yaptım silik çıktı artık silinmeye başladı iyice... Bu ay benden ümit yok...
Canim uzulme 2 gundede olsa iliskiye devam etseydiniz . Dur bakalim hemen umitsizlige kapilma
En koyuyu yakaladigin zaman degerlendirdin mi peki canim? Belki o zaman da yumurtlamis olabilirsin.biliyosun bazen en koyu cizgi yakalanamayabilir.umididi yitirme olur muKızlar bende bu ay yumurta oluşmadı sanırım. Koyulaşmıştı baya ama bugün yaptım silik çıktı artık silinmeye başladı iyice... Bu ay benden ümit yok...
Bence bu pozitif değil t c kadar koyu değil ben oldam bu günü es geçip yarın deneme yapardımKızlar yardım istiyorummm ne olur ne yapacagimi sasirdim dun gece 2 de iliski oldu bugun 22. Gunum ovulasyon testim pozitif sanırsam.24 36 icinde çatlıyormuş bugünü boş geçsem yarın ve diğer gun üst üste calışma olsa yakalarmiyim acaba
Yaa degilmi koyu aynı koyulukta gibi resimde biraz farklı Durmuş ozaman yarında ovulasyon testi yapayım koyuluguna bakayim daha koyu olursa 2 gun üst üste calışma olur bugun icinde dun geceden spermler vardır ins tutar bu ayBence bu pozitif değil t c kadar koyu değil ben oldam bu günü es geçip yarın deneme yapardım
Canim umudunu yitirme burda 3 gun once hamis kalan arkadasimiz yumurtlamadan 4 gun sonra iliski olmus hamis simdi bu isler hic belli olmaz uzulme sen tamammi.dün ilişki oldu 3 günde bi oldu ama tutmaz sanmam. Hayırlısı artık(
hemen kalma canım.ben sabaha kadar kalkmadan yatıyorum ona rağmen biraz akıyor.nette araştırdım normalmiş.hepsinin içeride kalması imkansızmışYaa kızlar ben o kadar yatıyorum ilişkiden sonra fakat kalkınca spermler akıyo sanki olmuyo gibi moralim bozuluyo
En koyuyu yakaladigin zaman degerlendirdin mi peki canim? Belki o zaman da yumurtlamis olabilirsin.biliyosun bazen en koyu cizgi yakalanamayabilir.umididi yitirme olur mu
Yaa kızlar ben o kadar yatıyorum ilişkiden sonra fakat kalkınca spermler akıyo sanki olmuyo gibi moralim bozuluyo
Canim benim bu ay 5 ayim beklemedeyim adetime 5 gun var. Ovulayon testini Kesinlikle tavsiye ederim .gunaydın kızlar ne kadardır ovulasyon testlerii kullanıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?