Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Yaa kızlar ben o kadar yatıyorum ilişkiden sonra fakat kalkınca spermler akıyo sanki olmuyo gibi moralim bozuluyo
Canim bozma morelini nornal bu zaten doktorla bacagini kaldirmayada gerek yok 20 dakka kalkmasan yeter diyolar. Ama sen yinede iliskinin gece olmasina kalmadan uyuya kalmaya dikkat et.

Canım aynısı bende oldu bat a 2 gun kala ben 3 farklı markayla yaptım ve dün sabah neredeyse eşit koyulukta ydi şimdi de kan vermeye gidiyorum hastaneye bana dua edin adetim gecikti zaten ve ovulasyon testinde daha ilk ayimdi bende kesinlikle tavsiye ediyorum testi

Görüyorum canım, inşallah bebiş vardır

Canım dualarım seninle, hayırlı haberler getir inşallah

Canım bence testi yapmaya devam et ama bıldıgım kadarıylaa sabah ilk idrarla yapılmıyordu. akşam tekrar yaparsın inşlh hayırlı haberlerını alırız. bende bu ay başlayacagım ovu. testlerıne sızlerın tecrubesıne ıhtıyacım var :)

ayy hadı ınşlh canımmm hayırlı haberlerle gelırsın

Bende gördümmmmm inşallah hamilesin canımmmmmmmmmm :)))))) darısı bizlere...

Canim Teşekkür ederim insallah oyledir daha 5 gun var nasi gecicek bu gunler. Dua edicem canim bizi habersiz birakma guzel haberlerini bekliyorus. Kendine iyi bak

Canim daha adetine 5 gun kala boyle ciktiysa vardir sende birseyler :)))

Canim bu gebelik testi ilk idrarla yapilmasi gerekiyo. Senin dedigin ovulasyon testi galiba

Canim nasilsin.benim adetime 2 gun var sabah bi test yapayim dedim tek cizgi cikti.sanirim bu ay tutmadi

Canim nasilsin.benim adetime 2 gun var sabah bi test yapayim dedim tek cizgi cikti.sanirim bu ay tutmadi

nolsun tatlım yaa benden geçti artık sanırım bu ay boşa geçti. bu saatten sonra yumurtlasam nolcak. Adet olunca hangi gün yumurtamın çatladığını öğrenmiş olcam çok merak ediyorum valla bende. hangi gündüde kaçırdım acaba.

Canim arkadasim insallah oyledir cok tesekur ederim insallah allahym seninde yuzuni guldurur senin icin bol dua edicam kendine iyi bak canim benim

Canımsınnn.. biliyorum Allah razı olsun. birbirimizi görmesekte o kadar iyi niyetlisinki burdaki yazışmalarından bile anlayabiliyo insan. Rabbim vatana millete annesine banasına hayırlı bir evlat dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah.

Bende gördüm canım hayırlısı olsun inşAllah

canım hem var gibi hem yok gibi ama ben iyiye yoruyorum var diyorum :)
inşallah çizgi koyulaşır inşallah hamilesindir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…