- 17 Aralık 2014
- 499
- 238
- 48
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #37.981
Canim bozma morelini nornal bu zaten doktorla bacagini kaldirmayada gerek yok 20 dakka kalkmasan yeter diyolar. Ama sen yinede iliskinin gece olmasina kalmadan uyuya kalmaya dikkat et.Yaa kızlar ben o kadar yatıyorum ilişkiden sonra fakat kalkınca spermler akıyo sanki olmuyo gibi moralim bozuluyo
Canım aynısı bende oldu bat a 2 gun kala ben 3 farklı markayla yaptım ve dün sabah neredeyse eşit koyulukta ydi şimdi de kan vermeye gidiyorum hastaneye bana dua edin adetim gecikti zaten ve ovulasyon testinde daha ilk ayimdi bende kesinlikle tavsiye ediyorum testiKizlar gunaydin. okuduysaniz dun size gebeelik testinde gri bi cizgi gordum testin kendi cizgisimidir acaba demistim. Bu gunde sabah kalkdim test yapmak icin tum gece ruyamda cift cizgiyi gormustum sonrada gece gec uyumustum 1 bardak limonta icmisdim. Eger cikmazsa uzulme onun etkisi vardir dedim Kendime. Neyse yaptim testi 2 dakkada silik bi cizgi cikti resmini koyuyorum adetime 5 gun var. Cizgiyi esimde bende gorduk sizde goryomusunuz?
Görüyorum canım, inşallah bebiş vardırKizlar gunaydin. okuduysaniz dun size gebeelik testinde gri bi cizgi gordum testin kendi cizgisimidir acaba demistim. Bu gunde sabah kalkdim test yapmak icin tum gece ruyamda cift cizgiyi gormustum sonrada gece gec uyumustum 1 bardak limonta icmisdim. Eger cikmazsa uzulme onun etkisi vardir dedim Kendime. Neyse yaptim testi 2 dakkada silik bi cizgi cikti resmini koyuyorum adetime 5 gun var. Cizgiyi esimde bende gorduk sizde goryomusunuz?
Canım dualarım seninle, hayırlı haberler getir inşallahCanım aynısı bende oldu bat a 2 gun kala ben 3 farklı markayla yaptım ve dün sabah neredeyse eşit koyulukta ydi şimdi de kan vermeye gidiyorum hastaneye bana dua edin adetim gecikti zaten ve ovulasyon testinde daha ilk ayimdi bende kesinlikle tavsiye ediyorum testi
Canım bence testi yapmaya devam et ama bıldıgım kadarıylaa sabah ilk idrarla yapılmıyordu. akşam tekrar yaparsın inşlh hayırlı haberlerını alırız. bende bu ay başlayacagım ovu. testlerıne sızlerın tecrubesıne ıhtıyacım var :)Kizlar gunaydin. okuduysaniz dun size gebeelik testinde gri bi cizgi gordum testin kendi cizgisimidir acaba demistim. Bu gunde sabah kalkdim test yapmak icin tum gece ruyamda cift cizgiyi gormustum sonrada gece gec uyumustum 1 bardak limonta icmisdim. Eger cikmazsa uzulme onun etkisi vardir dedim Kendime. Neyse yaptim testi 2 dakkada silik bi cizgi cikti resmini koyuyorum adetime 5 gun var. Cizgiyi esimde bende gorduk sizde goryomusunuz?
ayy hadı ınşlh canımmm hayırlı haberlerle gelırsınCanım aynısı bende oldu bat a 2 gun kala ben 3 farklı markayla yaptım ve dün sabah neredeyse eşit koyulukta ydi şimdi de kan vermeye gidiyorum hastaneye bana dua edin adetim gecikti zaten ve ovulasyon testinde daha ilk ayimdi bende kesinlikle tavsiye ediyorum testi
Kizlar gunaydin. okuduysaniz dun size gebeelik testinde gri bi cizgi gordum testin kendi cizgisimidir acaba demistim. Bu gunde sabah kalkdim test yapmak icin tum gece ruyamda cift cizgiyi gormustum sonrada gece gec uyumustum 1 bardak limonta icmisdim. Eger cikmazsa uzulme onun etkisi vardir dedim Kendime. Neyse yaptim testi 2 dakkada silik bi cizgi cikti resmini koyuyorum adetime 5 gun var. Cizgiyi esimde bende gorduk sizde goryomusunuz?
Canim arkadasim insallah oyledir cok tesekur ederim insallah allahym seninde yuzuni guldurur senin icin bol dua edicam kendine iyi bak canim benimBende gördümmmmminşallah hamilesin canımmmmmmmmmm :)))))) darısı bizlere...
Canim tesekkur ederim cok saol insallh oyledir tatlim.Görüyorum canım, inşallah bebiş vardır
Canim Teşekkür ederim insallah oyledir daha 5 gun var nasi gecicek bu gunler. Dua edicem canim bizi habersiz birakma guzel haberlerini bekliyorus. Kendine iyi bakCanım aynısı bende oldu bat a 2 gun kala ben 3 farklı markayla yaptım ve dün sabah neredeyse eşit koyulukta ydi şimdi de kan vermeye gidiyorum hastaneye bana dua edin adetim gecikti zaten ve ovulasyon testinde daha ilk ayimdi bende kesinlikle tavsiye ediyorum testi
Canim daha adetine 5 gun kala boyle ciktiysa vardir sende birseyler :)))Kizlar gunaydin. okuduysaniz dun size gebeelik testinde gri bi cizgi gordum testin kendi cizgisimidir acaba demistim. Bu gunde sabah kalkdim test yapmak icin tum gece ruyamda cift cizgiyi gormustum sonrada gece gec uyumustum 1 bardak limonta icmisdim. Eger cikmazsa uzulme onun etkisi vardir dedim Kendime. Neyse yaptim testi 2 dakkada silik bi cizgi cikti resmini koyuyorum adetime 5 gun var. Cizgiyi esimde bende gorduk sizde goryomusunuz?
Canim nasilsin.benim adetime 2 gun var sabah bi test yapayim dedim tek cizgi cikti.sanirim bu ay tutmadiBende gördümmmmminşallah hamilesin canımmmmmmmmmm :)))))) darısı bizlere...
Canim bu gebelik testi ilk idrarla yapilmasi gerekiyo. Senin dedigin ovulasyon testi galibaCanım bence testi yapmaya devam et ama bıldıgım kadarıylaa sabah ilk idrarla yapılmıyordu. akşam tekrar yaparsın inşlh hayırlı haberlerını alırız. bende bu ay başlayacagım ovu. testlerıne sızlerın tecrubesıne ıhtıyacım var :)
ayy hadı ınşlh canımmm hayırlı haberlerle gelırsın
Teşekkür ederim canim insallah oyledir. Darisi senin basina.Canim daha adetine 5 gun kala boyle ciktiysa vardir sende birseyler :)))
Canim nasilsin.benim adetime 2 gun var sabah bi test yapayim dedim tek cizgi cikti.sanirim bu ay tutmadi
Canim nasilsin.benim adetime 2 gun var sabah bi test yapayim dedim tek cizgi cikti.sanirim bu ay tutmadi
Canim arkadasim insallah oyledir cok tesekur ederim insallah allahym seninde yuzuni guldurur senin icin bol dua edicam kendine iyi bak canim benim
Bende gördüm canım hayırlısı olsun inşAllahKizlar gunaydin. okuduysaniz dun size gebeelik testinde gri bi cizgi gordum testin kendi cizgisimidir acaba demistim. Bu gunde sabah kalkdim test yapmak icin tum gece ruyamda cift cizgiyi gormustum sonrada gece gec uyumustum 1 bardak limonta icmisdim. Eger cikmazsa uzulme onun etkisi vardir dedim Kendime. Neyse yaptim testi 2 dakkada silik bi cizgi cikti resmini koyuyorum adetime 5 gun var. Cizgiyi esimde bende gorduk sizde goryomusunuz?
canım hem var gibi hem yok gibi ama ben iyiye yoruyorum var diyorum :)Kizlar gunaydin. okuduysaniz dun size gebeelik testinde gri bi cizgi gordum testin kendi cizgisimidir acaba demistim. Bu gunde sabah kalkdim test yapmak icin tum gece ruyamda cift cizgiyi gormustum sonrada gece gec uyumustum 1 bardak limonta icmisdim. Eger cikmazsa uzulme onun etkisi vardir dedim Kendime. Neyse yaptim testi 2 dakkada silik bi cizgi cikti resmini koyuyorum adetime 5 gun var. Cizgiyi esimde bende gorduk sizde goryomusunuz?
o topikleri de ben anlamadım şimdi ben hamileysem 4 haftalık olcam. ekim annesi mi olcam kasım annesi mi olcam kafam karıştıHadi inşallah vardır gelecek ay kimse kalmasın burda istiyorum :) hepimiz kasım anneleri topiğine taşınalım
Canim tesekkur ederim insallah vardir 5 gun beklemem gerek adet gunum gidicam insallah hasatbeye. Isteyen her kesin kucagni bos birakmasin rabbim.Bende gördüm canım hayırlısı olsun inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?