- 17 Aralık 2014
- 499
- 238
- 48
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #38.001
Insallah canim insallah rabbim hakkimizda hayirlisini eylesincanım hem var gibi hem yok gibi ama ben iyiye yoruyorum var diyorum :)
inşallah çizgi koyulaşır inşallah hamilesindir canım.
tebrik ederim canım bende gördüm çizgiyi inşallah gitgide koyulaşırKizlar gunaydin. okuduysaniz dun size gebeelik testinde gri bi cizgi gordum testin kendi cizgisimidir acaba demistim. Bu gunde sabah kalkdim test yapmak icin tum gece ruyamda cift cizgiyi gormustum sonrada gece gec uyumustum 1 bardak limonta icmisdim. Eger cikmazsa uzulme onun etkisi vardir dedim Kendime. Neyse yaptim testi 2 dakkada silik bi cizgi cikti resmini koyuyorum adetime 5 gun var. Cizgiyi esimde bende gorduk sizde goryomusunuz?
Gece yapamıyoruz ki şansıma eşim bu hafta hep gece calışıyo bizde gündüz yada akşam yapabiliyoruz yarım saattenfazla yatıyorrum yinde akıyo umarm sorun olmazCanim bozma morelini nornal bu zaten doktorla bacagini kaldirmayada gerek yok 20 dakka kalkmasan yeter diyolar. Ama sen yinede iliskinin gece olmasina kalmadan uyuya kalmaya dikkat et.
Denycem canm tsekkür edermburda bi arkadaşın doktoru illişkiden sonra ayaklarını havaya dikip beklemesini ve 50 kez bacaklarını kaldırıp bisiklet sürmesini söylemiş akmaması için. Ben de yapmıştım gerçekten farkediyo.
Hemen kalkmıyorum da ama yarım saatten fazka yatıyorum normalse sorun olmaz inşallah çok saol cnmhemen kalma canım.ben sabaha kadar kalkmadan yatıyorum ona rağmen biraz akıyor.nette araştırdım normalmiş.hepsinin içeride kalması imkansızmış
Ayy evet silik bi çizgi var inşallah inşallah hamilesindir.. bizede heyecan oluyosunuz. Rabbim kucaklarmzı boş bırakmasnKizlar gunaydin. okuduysaniz dun size gebeelik testinde gri bi cizgi gordum testin kendi cizgisimidir acaba demistim. Bu gunde sabah kalkdim test yapmak icin tum gece ruyamda cift cizgiyi gormustum sonrada gece gec uyumustum 1 bardak limonta icmisdim. Eger cikmazsa uzulme onun etkisi vardir dedim Kendime. Neyse yaptim testi 2 dakkada silik bi cizgi cikti resmini koyuyorum adetime 5 gun var. Cizgiyi esimde bende gorduk sizde goryomusunuz?
tebrik ederim canım bende gördüm çizgiyi inşallah gitgide koyulaşır
A
Kizlar cok cok tesekut edrim guzel desteginiz silik cizgiyi gordugniz icin.
Ayy evet silik bi çizgi var inşallah inşallah hamilesindir.. bizede heyecan oluyosunuz. Rabbim kucaklarmzı boş bırakmasn
Yok canim tam zamaninda olmus. Insallah guzel haberler alirsin bu ay.14. gün öğlen ve 15. gün sabah deneme oldu, onun öncesinde 3 gün falan olmamıştı. Sizce tutma ihtimali var mı? Yoksa geç mi kaldık?
Yok canim tam zamaninda olmus. Insallah guzel haberler alirsin bu ay.
Insallah canim bu ay yuzun guler. Her sey gonlunce olur insallahİnşallah canım. 9 aydır bekliyoruz. Bu ay ovu ile denedik. Keşke daha önce deneseydik.
Canim bu arada senin testler ayni benimki gibi cikmis 12 13 koyu. Bende her ay 3 gun ark arkaya deniyoduk bu ay gun asiri iliski oldu. adetin 15 gun gunde doktora gitdigimde yumurta catlamis yani seninkide 13 ya 14 catlamistir.İnşallah canım. 9 aydır bekliyoruz. Bu ay ovu ile denedik. Keşke daha önce deneseydik.
tebrik ederim canım darısı hepimizin başınaKızlarrrrrrrrr sabah kan vermeye gitmiştim. Az önce bETA mi öğrendim 273 hamileyimmmmmmmm Allahın izniylee :))) darısı tüm isteyenlere :)))
Kızlarrrrrrrrr sabah kan vermeye gitmiştim. Az önce bETA mi öğrendim 273 hamileyimmmmmmmm Allahın izniylee :))) darısı tüm isteyenlere :)))
hayırlı olsun canım. sağlıkla kucagına almayı nasip etsin AllahKızlarrrrrrrrr sabah kan vermeye gitmiştim. Az önce bETA mi öğrendim 273 hamileyimmmmmmmm Allahın izniylee :))) darısı tüm isteyenlere :)))
Hayirli olsun canim rabbim tamamina erdirsin insallah :)Kızlarrrrrrrrr sabah kan vermeye gitmiştim. Az önce bETA mi öğrendim 273 hamileyimmmmmmmm Allahın izniylee :))) darısı tüm isteyenlere :)))
Ayyyy canım çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bizlerede dua et arkadaşımKızlarrrrrrrrr sabah kan vermeye gitmiştim. Az önce bETA mi öğrendim 273 hamileyimmmmmmmm Allahın izniylee :))) darısı tüm isteyenlere :)))
Kızlarrrrrrrrr sabah kan vermeye gitmiştim. Az önce bETA mi öğrendim 273 hamileyimmmmmmmm Allahın izniylee :))) darısı tüm isteyenlere :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?