Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

tebrik ederim canım bende gördüm çizgiyi inşallah gitgide koyulaşır

Canim bozma morelini nornal bu zaten doktorla bacagini kaldirmayada gerek yok 20 dakka kalkmasan yeter diyolar. Ama sen yinede iliskinin gece olmasina kalmadan uyuya kalmaya dikkat et.
Gece yapamıyoruz ki şansıma eşim bu hafta hep gece calışıyo bizde gündüz yada akşam yapabiliyoruz yarım saattenfazla yatıyorrum yinde akıyo umarm sorun olmaz

A
Ayy evet silik bi çizgi var inşallah inşallah hamilesindir.. bizede heyecan oluyosunuz. Rabbim kucaklarmzı boş bırakmasn

14. gün öğlen ve 15. gün sabah deneme oldu, onun öncesinde 3 gün falan olmamıştı. Sizce tutma ihtimali var mı? Yoksa geç mi kaldık?

İnşallah canım. 9 aydır bekliyoruz. Bu ay ovu ile denedik. Keşke daha önce deneseydik.
Canim bu arada senin testler ayni benimki gibi cikmis 12 13 koyu. Bende her ay 3 gun ark arkaya deniyoduk bu ay gun asiri iliski oldu. adetin 15 gun gunde doktora gitdigimde yumurta catlamis yani seninkide 13 ya 14 catlamistir.

E="deniz21nisan, post: 39606237, member: 641713"]Kızlarrrrrrrrr sabah kan vermeye gitmiştim. Az önce bETA mi öğrendim 273 hamileyimmmmmmmm Allahın izniylee :))) darısı tüm isteyenlere :)))[/QUOTE]
Canim ne mutlu sana darısı hepimize inşallah Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…