Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

mrblar bana yardımcı olur musunuz bugün itibarı ile adetime 4 gün var ik aydır ovulasyon testi kullanıyorum normalde adete yakın kesinlikle ikinci bi çizgi cikmaz ama bugün yaptım bariz belli ikinci çizgi . bide kasığıma iki kez saniyelik feci bi sancı saplandı bunun dışında hiç bi belirtim yok sizce umutlansamm mı

Eklentiler

• 2015-02-24 14.54.37.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim hala inanamıyorum doğmadan da inanmi cam galiba :)) hadi bakalım sıra sizde kızlar dualarm sizinle ama.ovulasyon testine devam bırakmayın benim ilk ayımda oldu tabi ki hersey Allah tan ama fırsatları da degerlendirmek lazim

Cok sevindim canım senin adına darısı basimiza

Tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Darısı başımıza

Hayırlı olsun. Allah olmayanlara da nasip etsin inşallah.

Kizlarrrrr Benimde adetim bugün bitti test siparişi verdim simdi geçtiğimiz ay tutmadı 18. Gun yumurtlama oldu sanmıştım testi yapmayı bırakmıştım 20. Gün yumurtlamam olmuş megersem bu ay daha dikkatli kullanicam . Inşallah bu ay bizlerde buraya gebelik test fotoları koyar hamileyimm diye yazarizzzz

T nin Cden koyu çıkması lazım diyorlar bir gebelik testi yap istersen yarın sabah

İnşallah bizde hamileyimmmmmmmm diye yazarız bir an once

ooh ohh ohhh güzel haberler geliyo ne güzel hepimiz böyle güzel haberler alalım inşallah . hamile arkadaşıma da rabbim sağ sağlim evladına kavuşsun inşallah keyifli ve yorucu 9 ay sizi bekliyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…