- 24 Haziran 2014
- 1.325
- 1.306
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #38.021
Cok sevindim canım senin adına darısı basimizaKizlar gunaydin. okuduysaniz dun size gebeelik testinde gri bi cizgi gordum testin kendi cizgisimidir acaba demistim. Bu gunde sabah kalkdim test yapmak icin tum gece ruyamda cift cizgiyi gormustum sonrada gece gec uyumustum 1 bardak limonta icmisdim. Eger cikmazsa uzulme onun etkisi vardir dedim Kendime. Neyse yaptim testi 2 dakkada silik bi cizgi cikti resmini koyuyorum adetime 5 gun var. Cizgiyi esimde bende gorduk sizde goryomusunuz?
Tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Darısı başımızaKızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim hala inanamıyorum doğmadan da inanmi cam galiba :)) hadi bakalım sıra sizde kızlar dualarm sizinle ama.ovulasyon testine devam bırakmayın benim ilk ayımda oldu tabi ki hersey Allah tan ama fırsatları da degerlendirmek lazim
Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim hala inanamıyorum doğmadan da inanmi cam galiba :)) hadi bakalım sıra sizde kızlar dualarm sizinle ama.ovulasyon testine devam bırakmayın benim ilk ayımda oldu tabi ki hersey Allah tan ama fırsatları da degerlendirmek lazim
Çok sevindim canım yaa tebrikler, darısı bizlerin de başınaKızlarrrrrrrrr sabah kan vermeye gitmiştim. Az önce bETA mi öğrendim 273 hamileyimmmmmmmm Allahın izniylee :))) darısı tüm isteyenlere :)))
T nin Cden koyu çıkması lazım diyorlar bir gebelik testi yap istersen yarın sabahmrblar bana yardımcı olur musunuzbugün itibarı ile adetime 4 gün var ik aydır ovulasyon testi kullanıyorum normalde adete yakın kesinlikle ikinci bi çizgi cikmaz ama bugün yaptım bariz belli ikinci çizgi . bide kasığıma iki kez saniyelik feci bi sancı saplandı bunun dışında hiç bi belirtim yok sizce umutlansamm mı
Yumurtlama kaçıncı günde oldu bir de ilişki gün aşırı mı oldu yoksa 3 gün üst üste miKızlarrrrrrrrr sabah kan vermeye gitmiştim. Az önce bETA mi öğrendim 273 hamileyimmmmmmmm Allahın izniylee :))) darısı tüm isteyenlere :)))
İnşallah bizde hamileyimmmmmmmm diye yazarız bir an onceKizlarrrrr Benimde adetim bugün bitti test siparişi verdim simdigeçtiğimiz ay tutmadı 18. Gun yumurtlama oldu sanmıştım testi yapmayı bırakmıştım 20. Gün yumurtlamam olmuş megersem bu ay daha dikkatli kullanicam . Inşallah bu ay bizlerde buraya gebelik test fotoları koyar hamileyimm diye yazarizzzz
T nin Cden koyu çıkması lazım diyorlar bir gebelik testi yap istersen yarın sabah
canım inşallah hamilesindir her ne kadar ben gebelik testinde görmeden inanmasam da böyle öğrenen çok var.koyu değildi ama belli bariz canlı olarak daha nt hiç böyle olmadığı için şaşırdım biraz
doğru söylüyorsun bende umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı çok kötüücanım inşallah hamilesindir her ne kadar ben gebelik testinde görmeden inanmasam da böyle öğrenen çok var.
Var mı gebelik testin yarın sabah yap istersen. ben yapcam da herkesi yanıma çekmeye çalışıyorum tabi sabredebilirsen beklemek en iyisi :)doğru söylüyorsun bende umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı çok kötüü
Canim coook sevindim tebrik ederim. Bebisini sag salim kucagna almakda nasip eder insallah.Kızlarrrrrrrrr sabah kan vermeye gitmiştim. Az önce bETA mi öğrendim 273 hamileyimmmmmmmm Allahın izniylee :))) darısı tüm isteyenlere :)))
Canım çok sevindim gözün aydın Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsinKızlarrrrrrrrr sabah kan vermeye gitmiştim. Az önce bETA mi öğrendim 273 hamileyimmmmmmmm Allahın izniylee :))) darısı tüm isteyenlere :)))
Canim tesekkur ederim insallah vardir 5 gun var batima bende cok heycanliyim.Cok sevindim canım senin adına darısı basimiza
Canım çok sevindim gözün aydın Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsinKızlarrrrrrrrr sabah kan vermeye gitmiştim. Az önce bETA mi öğrendim 273 hamileyimmmmmmmm Allahın izniylee :))) darısı tüm isteyenlere :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?