Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar bu arada benim ovulasyon testleri uçtu bu ay sürekli pozitif bunlarıda bugün yaptım biri sabah biride aksam üstü

Eklentiler

• 20150224_172353.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 99
Canim insallah seninde yuzun gulet. Bid3 adet bitimin 10 gununde sonra gun asiri iliskiyi kesinlikle tavsiye ederim. Bende bubay ilk defa boyle yaptim var gibi bebis ama henuz belli dil.

Canim insallah seninde yuzun gulet. Bid3 adet bitimin 10 gununde sonra gun asiri iliskiyi kesinlikle tavsiye ederim. Bende bubay ilk defa boyle yaptim var gibi bebis ama henuz belli dil.

Bende bu ay hamile değilsem (ki daha yumurtam oluştumu onu bile bilmiyorum) bidahaki ay kesinlikle gün aşırı ilişki düşünüyorum. Dahada olmazsa yallah doktora adet ağrılarım başladı benimde.

Bende bu ay hamile değilsem (ki daha yumurtam oluştumu onu bile bilmiyorum) bidahaki ay kesinlikle gün aşırı ilişki düşünüyorum. Dahada olmazsa yallah doktora adet ağrılarım başladı benimde.
Canim dilerim gelecek ay hamis kalirsin. Kesinlijle tavsiye edyorum canim hatda bem adet bitiminden sonra basladim doktor yumurta catlamis diyene kadar .ssonra 2 gin daha devam etdurdik. rabbim isteyenlerin kucagni bos birakmasin.

Canim tesekkur ederim insallah vardir 5 gun var batima bende cok heycanliyim.
Ben çok fazla girmiyorum buraya ama seni hep merak ediyordum aynı dönemde başlamıştık testlere falan ya Çok sevindim gerçekten Benim de ameliyat sonrasinda yumurta olusmadi falan dengem degisti ama Bu ay benim de olur insallah icimden bir ses oyle diyor Siteye girince bir taraftan Ümitlerim artıyor bir taraftan da moralim bozuluyor Eşim bazen takıntı-stres yapmama neden olduğu için foruma girmemi istemiyor Ama ben bazen dayanamiyorum
Ama sana cok seviniyorum Tebrik ederim

Canim cok gecmis olsun insallah seninde bebisin cok bekletmeden gelir bende pek girmedim kizim hastlabmisti bu ay nasil gecdi bilemedim. Canim hissetyosun varfir bisey bemde hissetdim kendimi hamileymisim gibi gordum hep nedense bu ay rabbim isteyen her kese nasip eder insallah.

Canim dilerim gelecek ay hamis kalirsin. Kesinlijle tavsiye edyorum canim hatda bem adet bitiminden sonra basladim doktor yumurta catlamis diyene kadar .ssonra 2 gin daha devam etdurdik. rabbim isteyenlerin kucagni bos birakmasin.

Amin. ama niye bilmiyorum benim içimdede bi sorun var gibi bi his var... Bu gece rüyamda elimde sperm öğrneğiyle hastanede dolaşıyodum. Varın siz düşünün halimi.

Ben aslında bu ay almicaktim test gun asırı ilişki dusunuyodum ama az önce bi arkadaşımız bu şekilde hamile kaldığını görünce gaza geldim :)) sıparis verdim az önce bakalım inşallah olur canım ya hepmizinkii

Var mı gebelik testin yarın sabah yap istersen. ben yapcam da herkesi yanıma çekmeye çalışıyorum tabi sabredebilirsen beklemek en iyisi :)
gebelik testim yok evde ama günüm geçmedende yapmak istemiyorum tek çizgi çıkıyo ya öyle zonk diye kalıyorum ö yüzden dört gün daha sabrediym diyorum . sen yap bakalım inşallah verirsin güzel haberi

Aminnn aminnn. Ben bidahaki ay kullanmıcam. iki günde bi ilişki olduktan sonra kaçırma şansın yok zaten. Bizimkisi tembellik işte. Çalışıyorum çok yoruluyorum yetişemiyoruz malesef herşeye ...

Amin. ama niye bilmiyorum benim içimdede bi sorun var gibi bi his var... Bu gece rüyamda elimde sperm öğrneğiyle hastanede dolaşıyodum. Varın siz düşünün halimi.
Canim bu bebis isi ne zormus. Kizimda hemcecik hamis kaldigim icin kiymetini anlayamadim hemen kalirim sandim ama nerde. Ruyalarmiza kadar giriyolar. Bende test yapnak icin sabahin korunde uyaniyorum 3 gundir. Gece gece goguslerimdeki agri gecmismi gecmez insallah diye kontrel ediyorum uykunun ortasinda. Allah sonumuzu hayir etsin

Aminn. İnşallah hayırlısıyla hamilesin. İnan çook sevindim. diğer arkadaşlarımızında güzel haberlerini bekliyorum ama senle S sssn ayrı bi takip ediyorum

Evet canım artik sizinde hayırlı haberleriniz i bekliyoruz :))) daha eşime bile söylemedim sadece is arkadaşlarım biliyo sevinçten uçtu lar eşimi annemi kardes imi düşünemiyorum bile :))

Yaaaa hemenciktee imzanı atmissinn :)) Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah :) bize önerilerin var mi canım tecrübeli biri olarak

Evet imzasız olmaz :) valla kızlar no stresss okadar etkili ki şu stres benim hiç hız gecikmeyen adetim i 1 hafta geciktirdi ben nisan da 3 yıl a gircem evlikte 4 aydır falan korumayı bıraktık ama ben hep kalkıyor dum wc ye falan bu ay sadece ovulasyon testi yaptım yapmasaydi m olmayabilir di çünkü 14. Gün saniyodum 18 de pozitif i gördüm belirti olarak ta vajinal kaşıntı m oldu deli gibi ama mikroplardan falan değil o kadar dikkat ettim sanki sinek ısırması gibi kasin di. Ve sol kasigim in üst kısmına yani bel boşluğuna bıçak agrisi girdi sağ ayağıma kan gitmiyomus gibi uyuşma hafif kramplar girdi oyle deli gibi mide bulantısı sık idrar hala yok. ama hafif uykular gelmeye başladı 4+4 suan birazda kol altına yakın goGUS agrim var hafif hafif ben belirti yasayip test yapmadım bana kalsa hiç belirtim yoktu sadece ovulasyon da cift cizgiyi görüp ilişki olunca sanki olcakmis gibi hissettim tek belirtim o değerlendirdik çünkü o günleri ve bi gün kalktım aklıma esti test yaptim silik çıktı yine 2 tane daha test yaptim öyle anladım. Yani kızlar belirtilerin çoğu psikolojik geçen ay felaketti tüm belirtiler vardı sanki ama bu ay yok sadece bu ay çok rahattim hatta gün bile saymadim ovu testini ilk on gun yaptım uğraşmadim bıraktım bi gün aklıma esti 18. Günüydü bi baktım pozitif sonra bat ta saymadim kısaca stres yoksa bebek var :)))))

Rabbim nasip etti sana bu güzel duyguyu :) darısı bizlerin basına inşallah :) canım sen kac gunde bi adet oluyordun peki

Rabbim nasip etti sana bu güzel duyguyu :) darısı bizlerin basına inşallah :) canım sen kac gunde bi adet oluyordun peki
Ben evlendiğim den beri 28 29 olurdum yani her ay 3 gün geriye atar di geçen ay 8 gün gecikti ama Hamis değildim hep o stres in yüzünden :)) yani 28 gunde bir oluyodum canim

Ben evlendiğim den beri 28 29 olurdum yani her ay 3 gün geriye atar di geçen ay 8 gün gecikti ama Hamis değildim hep o stres in yüzünden :)) yani 28 gunde bir oluyodum canim

Anladım canım cok sevindim senin adına :)) bizim ıcın Hayırlısı bakalım bu ay baya kalabalığız :)) ben bu ay test almayı düşünmüyodum senin hamile haberinle gaza geldim bugün sipariş verdim :)) bn gecen ay 18.gun koyu çizgiyi gördüm ama cok cok koyu değildi yumurtlama oldu diye bıraktım test yapmayı ama 20.gunmus benim yumurtlamam Bu ay bunu baz alarak takip edicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…