Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

InşAllah canım ama pek ümidim yok çünkü ya adette değildi aslında böyle kahverengi leke gibi ama hala devam ediyo yanii 6 gün oldu
Canim cok gecmis olsun. Uzme kendini hakkindi hayitlusi olsun habersiz birakma guzel habetlerini bekliyorus jendine iyi bak iyi geceler tatli ruyalar canim.
 
Kızlarrrrrrrrr sabah kan vermeye gitmiştim. Az önce bETA mi öğrendim 273 hamileyimmmmmmmm Allahın izniylee :))) darısı tüm isteyenlere :)))
canım çok sevındım tebrık ederım. sağlıklı bı sekılde kucagına alırsın ınşl. :)

canım gebelık testı yap bence. hayırlısı olsun canım

canım inşallahh. benımde bugun yarın bıtecek adetim, testlerım dun geldı 50 tane :) ben bıtınce başlayıp hergun yapacağım.

Amin. ama niye bilmiyorum benim içimdede bi sorun var gibi bi his var... Bu gece rüyamda elimde sperm öğrneğiyle hastanede dolaşıyodum. Varın siz düşünün halimi.
ister istemez stres ve bilinç altı yapıyoruz. bende kendımı gecen ay tam 3 kez hamıle gormüştüm. adetım 1 hafta gecıkmelı geldı. hiç boyle olmazken ... iş yerındede stress var sanırım oyuzden. hakkımızda hayırlısı rabbım en kısa surede yavrularımızı gönderır ınşl :)
 
Gunaydin kizlarrrrr.Benimde yarin beklenen adet gunum bakalim heyecanla bekliyorum.bebis haberleri aldikcada cok seviniyorum :)
ınşlh tatlım varmı belırtıler
Kizlar hepinize gunaydin. Bu gunde sabah test yaptim hgc dun yaptigindan 1 tik daha belli duruyo. Batima 4 gun var nornalmi sizce.
bence hastahaneye gıdıp test yaptır derım
 
Kızlar ben bu ay ya yumurtlamadım ya da test yapmaya 18.günde başladım o günden önce yumurtladım. bu saatten sonra bişey olmaz galiba. bu arada 2 ay önceki yumurtlama günüm 19.günde olmuş. Yine böyle görememiştim adet oldum luteal faz süresi de 14 gün olunca bi baktımki 19.gün yumurtam oluşmuş. Belkide kaçırdım adet olcak gibi sancılarımda var artık.
 
Kizlar hepinize gunaydin. Bu gunde sabah test yaptim hgc dun yaptigindan 1 tik daha belli duruyo. Batima 4 gun var nornalmi sizce.
Canim tabiki normal adetten once silik cikar tabiki.kiminde belli bile olmaz.sana tavsiyem hergun test yapma 2 gunde bir yaparsan farki daha iyi anlarsin.ama sen kesin hamilesinn :)))
 
Evet canım artik sizinde hayırlı haberleriniz i bekliyoruz :))) daha eşime bile söylemedim sadece is arkadaşlarım biliyo sevinçten uçtu lar eşimi annemi kardes imi düşünemiyorum bile :))
Hayırlı olsun canm dualarini eksik etme ne olursun belirtin varmiydi benim
2 gün kaldi
 
Pazartesi günü ovülasyonda çift çizgiyi gördüm 15. günümdü. Normalde daha geç yumurtlarım. Testin yalnış olduğunu düşündüm. Dün yaptığım testler silikti. Bu gün ateşim yükseldi
Galiba yumurtladım. Çift çizgi gördüğüm günü değerlendirdim ama dünü boş geçtim.
Hayırlısı...
 
Canım bugün dediğin gibi biraz daha belli oluyor :)))) senle beraber bende çok mutlu oluyorum.
Canim benim tesekkur ederim. Sag salim su adet gunum grcsede rahat nefes alsam.
Canim hayirlisi olsun uzulme. Bu ay olmazsa onumizdeki ay insallah Hep destek olucam burda. ama sununda soylyeyim adet belirtileriyle agni gebelik belirtileri.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…