- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 42
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #38.061
Insallah hayitli habereler alirsin arkadasim.Kızlar bende yarın doktora gidicem bakalım neden 2 defa adet oldum die
InşAllah canım ama pek ümidim yok çünkü ya adette değildi aslında böyle kahverengi leke gibi ama hala devam ediyo yanii 6 gün olduInsallah hayitli habereler alirsin arkadasim.
Canim cok gecmis olsun. Uzme kendini hakkindi hayitlusi olsun habersiz birakma guzel habetlerini bekliyorus jendine iyi bak iyi geceler tatli ruyalar canim.InşAllah canım ama pek ümidim yok çünkü ya adette değildi aslında böyle kahverengi leke gibi ama hala devam ediyo yanii 6 gün oldu
Çok sağol canım Allah razı olsun bu arada sen hamilesin değilmi canımCanim cok gecmis olsun. Uzme kendini hakkindi hayitlusi olsun habersiz birakma guzel habetlerini bekliyorus jendine iyi bak iyi geceler tatli ruyalar canim.
Canim bata 4 gun var silik cizgileri goruyorum kesin dil canim henuz adetim 1 gun gecikirse gidicam kan vermeye.Çok sağol canım Allah razı olsun bu arada sen hamilesin değilmi canım
canım çok sevındım tebrık ederım. sağlıklı bı sekılde kucagına alırsın ınşl. :)Kızlarrrrrrrrr sabah kan vermeye gitmiştim. Az önce bETA mi öğrendim 273 hamileyimmmmmmmm Allahın izniylee :))) darısı tüm isteyenlere :)))
canım gebelık testı yap bence. hayırlısı olsun canımmrblar bana yardımcı olur musunuzbugün itibarı ile adetime 4 gün var ik aydır ovulasyon testi kullanıyorum normalde adete yakın kesinlikle ikinci bi çizgi cikmaz ama bugün yaptım bariz belli ikinci çizgi . bide kasığıma iki kez saniyelik feci bi sancı saplandı bunun dışında hiç bi belirtim yok sizce umutlansamm mı
canım inşallahh. benımde bugun yarın bıtecek adetim, testlerım dun geldı 50 tane :) ben bıtınce başlayıp hergun yapacağım.Kizlarrrrr Benimde adetim bugün bitti test siparişi verdim simdigeçtiğimiz ay tutmadı 18. Gun yumurtlama oldu sanmıştım testi yapmayı bırakmıştım 20. Gün yumurtlamam olmuş megersem bu ay daha dikkatli kullanicam . Inşallah bu ay bizlerde buraya gebelik test fotoları koyar hamileyimm diye yazarizzzz
ister istemez stres ve bilinç altı yapıyoruz. bende kendımı gecen ay tam 3 kez hamıle gormüştüm. adetım 1 hafta gecıkmelı geldı. hiç boyle olmazken ... iş yerındede stress var sanırım oyuzden. hakkımızda hayırlısı rabbım en kısa surede yavrularımızı gönderır ınşl :)Amin. ama niye bilmiyorum benim içimdede bi sorun var gibi bi his var... Bu gece rüyamda elimde sperm öğrneğiyle hastanede dolaşıyodum. Varın siz düşünün halimi.
ınşlh tatlım varmı belırtılerGunaydin kizlarrrrr.Benimde yarin beklenen adet gunum bakalim heyecanla bekliyorum.bebis haberleri aldikcada cok seviniyorum :)
bence hastahaneye gıdıp test yaptır derımKizlar hepinize gunaydin. Bu gunde sabah test yaptim hgc dun yaptigindan 1 tik daha belli duruyo. Batima 4 gun var nornalmi sizce.
görüyorummKizlar hepinize gunaydin. Bu gunde sabah test yaptim hgc dun yaptigindan 1 tik daha belli duruyo. Batima 4 gun var nornalmi sizce.
Kizlar hepinize gunaydin. Bu gunde sabah test yaptim hgc dun yaptigindan 1 tik daha belli duruyo. Batima 4 gun var nornalmi sizce.
Kizlar hepinize gunaydin. Bu gunde sabah test yaptim hgc dun yaptigindan 1 tik daha belli duruyo. Batima 4 gun var nornalmi sizce.
Canim kasiklarim ve goguslerim cok agiriyo.batmalarda hissettim.belirtiden sayarsak bunlari var yani :)) bakalim cuma gunu test yapicamınşlh tatlım varmı belırtıler
bence hastahaneye gıdıp test yaptır derım
Canim tabiki normal adetten once silik cikar tabiki.kiminde belli bile olmaz.sana tavsiyem hergun test yapma 2 gunde bir yaparsan farki daha iyi anlarsin.ama sen kesin hamilesinn :)))Kizlar hepinize gunaydin. Bu gunde sabah test yaptim hgc dun yaptigindan 1 tik daha belli duruyo. Batima 4 gun var nornalmi sizce.
Hayırlı olsun canm dualarini eksik etme ne olursun belirtin varmiydi benimEvet canım artik sizinde hayırlı haberleriniz i bekliyoruz :))) daha eşime bile söylemedim sadece is arkadaşlarım biliyo sevinçten uçtu lar eşimi annemi kardes imi düşünemiyorum bile :))
Canim benim tesekkur ederim. Sag salim su adet gunum grcsede rahat nefes alsam.Canım bugün dediğin gibi biraz daha belli oluyor :)))) senle beraber bende çok mutlu oluyorum.
Canim hayirlisi olsun uzulme. Bu ay olmazsa onumizdeki ay insallah Hep destek olucam burda. ama sununda soylyeyim adet belirtileriyle agni gebelik belirtileri.Kızlar ben bu ay ya yumurtlamadım ya da test yapmaya 18.günde başladım o günden önce yumurtladım. bu saatten sonra bişey olmaz galiba. bu arada 2 ay önceki yumurtlama günüm 19.günde olmuş. Yine böyle görememiştim adet oldum luteal faz süresi de 14 gün olunca bi baktımki 19.gün yumurtam oluşmuş. Belkide kaçırdımadet olcak gibi sancılarımda var artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?