- 17 Aralık 2014
- 499
- 238
- 48
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #38.081
Cok dogru soyluyosun . keske dayanabilsem ama yok ustune gun icindr ovu testinide yapyorum. Hic sevmiyorun bu sabirsiz huyumu. Guzel destegin icin tesekkur ederim canin. Insallah rabbim seninde yuzuni guldurrur.Canim tabiki normal adetten once silik cikar tabiki.kiminde belli bile olmaz.sana tavsiyem hergun test yapma 2 gunde bir yaparsan farki daha iyi anlarsin.ama sen kesin hamilesinn :)))
Canim benim tesekkur ederim. Sag salim su adet gunum grcsede rahat nefes alsam.
Canim hayirlisi olsun uzulme. Bu ay olmazsa onumizdeki ay insallah Hep destek olucam burda. ama sununda soylyeyim adet belirtileriyle agni gebelik belirtileri.
İnsallah canim ya gebelik testini de iki gun sonra tekrarlicam koyulasiyor mu diye. Acaba bu LH adetten once hep boyle yukselir mi ki?ya cnm inşallah hamilesindir benim 3-4 gün var ovu testi yaptım seninki gibi çıktı ama gebelik testi yapmadım SENİN GEBELİK TESTİ KOYULAŞIR İNŞALLAH BANADA UMUT OLURSUN
gebelik ihtimali var bence canım. daha koyu çıkıyor diyorlar ama. bir ihtimal varHanimlar yardiminiza ihtiyacim var. Adete iki gun kaldi. Bu benim lh testim. Adete iki gun kala boyle gorunmesi normal mi ? Gebelik testi de yaptim dun ve bugun ama hayalet bir cizgi var ve bir tık bile koyulasmadi
Yok mu baska yardim edennn?
Bence hamilesin canım, tebriklerHanimlar yardiminiza ihtiyacim var. Adete iki gun kaldi. Bu benim lh testim. Adete iki gun kala boyle gorunmesi normal mi ? Gebelik testi de yaptim dun ve bugun ama hayalet bir cizgi var ve bir tık bile koyulasmadi
son sürat canımEda canim senin calışmalar nasıl gidiyo testler ne alemde
evet yaklaşıyor gibi canım. erken mi yumurtluyorsunKızlar yumurtlamam yaklaşıyor sanırsam
2 günde bir çalışmalara devam
Bu ay ilk kez yapıyorum ovu. testlerini. Galiba erken yumurtluyorum. Oğlumda hiç takip felan yapmamıştımevet yaklaşıyor gibi canım. erken mi yumurtluyorsunkaç günde 1 oluyordun sen
Hay agzin bal yesin canim insallaaaaaahhhhBence hamilesin canım, tebrikler
Reglim bitince 6. gün yaptım orta koyuluktaydı. Senin 34 gün daha var gibi sanırım. Ama ne olur ne olmaz tabii çalışmalara devam edelimson sürat canımbugün 12. gün. çalıştığım için hafta içi eve gidince yapıyorum testleri . çalışmalara başladık tabi testlerde şimdilik şöyle ==>
Hay agzin bal yesin canim insallaaaaaahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?