Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canim tabiki normal adetten once silik cikar tabiki.kiminde belli bile olmaz.sana tavsiyem hergun test yapma 2 gunde bir yaparsan farki daha iyi anlarsin.ama sen kesin hamilesinn :)))
Cok dogru soyluyosun . keske dayanabilsem ama yok ustune gun icindr ovu testinide yapyorum. Hic sevmiyorun bu sabirsiz huyumu. Guzel destegin icin tesekkur ederim canin. Insallah rabbim seninde yuzuni guldurrur.

Canim benim tesekkur ederim. Sag salim su adet gunum grcsede rahat nefes alsam.

Canim hayirlisi olsun uzulme. Bu ay olmazsa onumizdeki ay insallah Hep destek olucam burda. ama sununda soylyeyim adet belirtileriyle agni gebelik belirtileri.

Yok be canım artık hamile olsam belirti yaşasam bile inanmam beni biliyosun ayrıca göğüs ağrım falan hiç yok. sadece kasıklarım ağrıyo bide akıntım var farklı olarak. Bunlar adet belirtilerinde var. Değişik bişey hissetmiyorum hiç. Zaten hissettiğimde de hep adet oldum.

Hanimlar yardiminiza ihtiyacim var. Adete iki gun kaldi. Bu benim lh testim. Adete iki gun kala boyle gorunmesi normal mi ? Gebelik testi de yaptim dun ve bugun ama hayalet bir cizgi var ve bir tık bile koyulasmadi

Eklentiler

• IMG_20150225_121057.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 113
ya cnm inşallah hamilesindir benim 3-4 gün var ovu testi yaptım seninki gibi çıktı ama gebelik testi yapmadım SENİN GEBELİK TESTİ KOYULAŞIR İNŞALLAH BANADA UMUT OLURSUN

ya cnm inşallah hamilesindir benim 3-4 gün var ovu testi yaptım seninki gibi çıktı ama gebelik testi yapmadım SENİN GEBELİK TESTİ KOYULAŞIR İNŞALLAH BANADA UMUT OLURSUN
İnsallah canim ya gebelik testini de iki gun sonra tekrarlicam koyulasiyor mu diye. Acaba bu LH adetten once hep boyle yukselir mi ki?

Bende burda yazılanlardan okumuştum lh vücutta hep var olan bişey ve gebelik öncesi artabiliyomuş burda bi forumda ovü testiyle hamile kaldığını anlayanlar olmuş ama onarın testleri daha koyu oluyomuş offfff bilmiyorum çok silik diye umutlanmamıştım ben

Hanimlar yardiminiza ihtiyacim var. Adete iki gun kaldi. Bu benim lh testim. Adete iki gun kala boyle gorunmesi normal mi ? Gebelik testi de yaptim dun ve bugun ama hayalet bir cizgi var ve bir tık bile koyulasmadi
gebelik ihtimali var bence canım. daha koyu çıkıyor diyorlar ama. bir ihtimal var

Bu sabah yaptim ama gebelikte sadece golge gibi bir cizgi var. İki gun sonra yani adet gunumde tekrarlicam umarim vardir. Belirti olarak beyaz akinti var surekli. Goguslerde hassaslik ve sisme var. Ama adet belirtisinden ayiramiyorum henuz. Bu arada dun gece goguslerimin sizlamasina uyandim. Hic boyle olmamisti o yuzden suphelendim.

Kızlar yumurtlamam yaklaşıyor sanırsam
2 günde bir çalışmalara devam

Eklentiler

• 11009041_10153096743999719_1775653322_n.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 83
son sürat canım bugün 12. gün. çalıştığım için hafta içi eve gidince yapıyorum testleri . çalışmalara başladık tabi testlerde şimdilik şöyle ==>
Reglim bitince 6. gün yaptım orta koyuluktaydı. Senin 34 gün daha var gibi sanırım. Ama ne olur ne olmaz tabii çalışmalara devam edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…