- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 448
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #38.101
bendensinBu ay ilk kez yapıyorum ovu. testlerini. Galiba erken yumurtluyorum. Oğlumda hiç takip felan yapmamıştım28-29 günde bir oluyorum
3-4 dedin dimi :) 34 gün ne dedim bendeeeReglim bitince 6. gün yaptım orta koyuluktaydı. Senin 34 gün daha var gibi sanırım. Ama ne olur ne olmaz tabii çalışmalara devam edelim
İlk çocukta bu kadar araştırmacı bir anne adayı sayılmazdım. Ama bunda herşeyi araştırıyorumbendensinbenim ama 14 de olur sanırım. ilk denemem olacağı için çoğu şeyde muallaktayım.
3-4 dedin dimi :) 34 gün ne dedim bendeeefena çalışıyoruz benim zaten 7 gün sürdüğü için 8. gün başladım canım hemen. bat 14 mart . her şey normal gelişirse.
benim bebe de ilk olacak , deneme de ilk. ilk ay beklemiyorum ama elimizden geleni yapalımda .kısmetİlk çocukta bu kadar araştırmacı bir anne adayı sayılmazdım. Ama bunda herşeyi araştırıyorum
Bence de senin 14 olacak gibi
Belli mi olur tutuverir ilk denemedebenim bebe de ilk olacak , deneme de ilk. ilk ay beklemiyorum ama elimizden geleni yapalımda .kısmet
ayy inşallah canımBelli mi olur tutuverir ilk denemede
Sevdim duanı ben de sana katılayım. Umarım bebişler annelerini üzmeden gelir hepsiayy inşallah canımen azından çok bekletmesin. hepimizi tek tek patır patır hamile kalalım . çarşamba duam bu da
benımde 19 mart :) canım. adetım bıtmek uzere. yarın hem teste hemde çalışmalara başlayacağım
Benim bu ay doğru dürüst gelmedi reglim. Ama 5. gün bitti 6 da başladım ben de hem testlere hem de çalışmalara
Benim de bat 18 mart =)
benımde 19 mart :) canım. adetım bıtmek uzere. yarın hem teste hemde çalışmalara başlayacağım
Hahah evett bebişler tutar inşallahMart ayı bereketlendirecek galiba hepimizi :)
Canim ovulasyon testi yanilta biliyo. Sen gebelik testini goysan resmini biz bakip yorunluyalimHanimlar yardiminiza ihtiyacim var. Adete iki gun kaldi. Bu benim lh testim. Adete iki gun kala boyle gorunmesi normal mi ? Gebelik testi de yaptim dun ve bugun ama hayalet bir cizgi var ve bir tık bile koyulasmadi
İnsallah canim ya gebelik testini de iki gun sonra tekrarlicam koyulasiyor mu diye. Acaba bu LH adetten once hep boyle yukselir mi ki?
Resimle belli olmuyor ki canım çizgiBenim adet olduğum gün bile böyle hatta daha koyu çıkıyor.
Canim o akinti gelir her kadinda diyolatr ama mesela ben bu ay o akintiyi goremedim cunki gun asiri iliski olmusdu afadersin spermmi akiyo yumurta aki gibi akintumi fark edemedim. Ama gecen aylarda farketmistim.yumurta akı kıvanında akıntı gelmeden de yumurtlama olabilir mi acaba arkadaşlar?
Reglim bitince 6. gün yaptım orta koyuluktaydı. Senin 34 gün daha var gibi sanırım. Ama ne olur ne olmaz tabii çalışmalara devam edelim
Reglim bitince 6. gün yaptım orta koyuluktaydı. Senin 34 gün daha var gibi sanırım. Ama ne olur ne olmaz tabii çalışmalara devam edelim
Resimle belli olmuyor ki canım çizgiAdet günü tekrarlıcam bakalım noluyor. Pek umudum yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?