Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Reglim bitince 6. gün yaptım orta koyuluktaydı. Senin 34 gün daha var gibi sanırım. Ama ne olur ne olmaz tabii çalışmalara devam edelim
3-4 dedin dimi :) 34 gün ne dedim bendeee fena çalışıyoruz benim zaten 7 gün sürdüğü için 8. gün başladım canım hemen. bat 14 mart . her şey normal gelişirse.

3-4 dedin dimi :) 34 gün ne dedim bendeee fena çalışıyoruz benim zaten 7 gün sürdüğü için 8. gün başladım canım hemen. bat 14 mart . her şey normal gelişirse.

Benim bu ay doğru dürüst gelmedi reglim. Ama 5. gün bitti 6 da başladım ben de hem testlere hem de çalışmalara
Benim de bat 18 mart =)

Benim bu ay doğru dürüst gelmedi reglim. Ama 5. gün bitti 6 da başladım ben de hem testlere hem de çalışmalara
Benim de bat 18 mart =)
benımde 19 mart :) canım. adetım bıtmek uzere. yarın hem teste hemde çalışmalara başlayacağım

Hanimlar yardiminiza ihtiyacim var. Adete iki gun kaldi. Bu benim lh testim. Adete iki gun kala boyle gorunmesi normal mi ? Gebelik testi de yaptim dun ve bugun ama hayalet bir cizgi var ve bir tık bile koyulasmadi
Canim ovulasyon testi yanilta biliyo. Sen gebelik testini goysan resmini biz bakip yorunluyalim

yumurta akı kıvanında akıntı gelmeden de yumurtlama olabilir mi acaba arkadaşlar?
Canim o akinti gelir her kadinda diyolatr ama mesela ben bu ay o akintiyi goremedim cunki gun asiri iliski olmusdu afadersin spermmi akiyo yumurta aki gibi akintumi fark edemedim. Ama gecen aylarda farketmistim.

Reglim bitince 6. gün yaptım orta koyuluktaydı. Senin 34 gün daha var gibi sanırım. Ama ne olur ne olmaz tabii çalışmalara devam edelim

Benim cok var ya 34 gunde bi adet oluyorum 15-22 arası daha sıkı çalışıcam :)))

Bnde 34 gunde bir adet oluyorum canım 8. Günüm bugün testlerim bugün geldi daha başlamadım yapmaya erken diye 15-22. Gun aralarında daha cok calisicam muhtemelen 18. Veya 20. Günümde yumurtlama olucak bakalım Hayırlısı

Resimle belli olmuyor ki canım çizgi Adet günü tekrarlıcam bakalım noluyor. Pek umudum yok zaten

Gebelik testinde silik gördüysen %90 hamilesindir zaten arkadaşım :)) ovulasyon testi leylininannesinin dediği gibi yanıltabiliyor. Ona bakma sen. Ben bi kaç gün hariç her gün silikte olsa görüyorum hep 2.çizgiyi. ama hamile değilim.

Kızlar merhabayarın ovülasyon günüm olması lazm adetime 15 gün var bikaçgündür silik çıkıyo ikinci çizgi yarın koyulaşırmı acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…