Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

İnşallah diyelim canım hayırlısı olsun. Zaten iki çizgiyi de eşit görene kadar gitmem kan testine. Cuma tekrarlıcam testi koyulaşırsa yüklerim yine resmini. Teşekkür ederim cevap veren herkese

çalışmalar nasıl . gün aşırı mı ? bizim şu an öylede. koyu çizgiyi görünce napcaz bilmiyorum hergun mu olcak ? ?
Valla canm biz iki günde bir yapıyoruz işte yarın çift çizgi olursa üç gün üst üste deneme olacak çok afedersin.. senin kaç gün var ovülasyona tahmini

Valla canm biz iki günde bir yapıyoruz işte yarın çift çizgi olursa üç gün üst üste deneme olacak çok afedersin.. senin kaç gün var ovülasyona tahmini
şaşmazsa. cuma 14. gün oluyor. c.tesi verimli gün. hafta sonuna geldi. şans getirir inşallah ben de öle düşündüm de. peş peşe olunca kalite düşüyor diyorlar. artık ben ilk ay öyle denicem de . bir daha ki ay olmazsa sistemi değiştiririz

Ama tam ovülasyonda peş peşe olsunki boş kalmasn üç günde kalite düşmez bol enerjili yedir kocanı.. sonrasnda iki günde bir devam

Ama tam ovülasyonda peş peşe olsunki boş kalmasn üç günde kalite düşmez bol enerjili yedir kocanı.. sonrasnda iki günde bir devam
aman o hep yiyor yani daha önceden denemedik. test mest yaptırmadık şu anlık. o yüzden ne durumdalar bilmiyorum. . . . adete kadar devam mı. ne zaman bırakcaz.

aman o hep yiyor yani daha önceden denemedik. test mest yaptırmadık şu anlık. o yüzden ne durumdalar bilmiyorum. . . . adete kadar devam mı. ne zaman bırakcaz.
Valla ben adete kadar sürdüremem sıkıldım ya ovülasyondan 5-6 gün sonra keserim adetimi beklerim paşa paşa çalışıyorum zaten yorgunluktan bihal oluyoz sen kaç günde bir adet oluyosun cNm.

Valla ben adete kadar sürdüremem sıkıldım ya ovülasyondan 5-6 gün sonra keserim adetimi beklerim paşa paşa çalışıyorum zaten yorgunluktan bihal oluyoz sen kaç günde bir adet oluyosun cNm.
geçen ay 2 gün gecikti. onu saymazsak 28 de 1 . 7-8 aydır özellikle not ediyorum .
evet o değilde ayaklarımı dikmekten beynim döndü

geçen ay 2 gün gecikti. onu saymazsak 28 de 1 . 7-8 aydır özellikle not ediyorum .
evet o değilde ayaklarımı dikmekten beynim döndü
Hmm benm 31 günde bir.. valla kız zaten yorgunluk dinlemeden yapıyoz bide ayağımızı dikiyoz öyle bekliyoz duşu falan biran önce hamile kalalım Allahm nolur

Hmm benm 31 günde bir.. valla kız zaten yorgunluk dinlemeden yapıyoz bide ayağımızı dikiyoz öyle bekliyoz duşu falan biran önce hamile kalalım Allahm nolur
aynen ya. eşime de diyorum. biz şimdiden fedakarlık yapıyoruz. işimiz uzun bir de gülüyor bana diyorum biyerden okudum bacaklarımı sallıcakmışın. ne desem yapıyor kıyamam yaa

aynen ya. eşime de diyorum. biz şimdiden fedakarlık yapıyoruz. işimiz uzun bir de gülüyor bana diyorum biyerden okudum bacaklarımı sallıcakmışın. ne desem yapıyor kıyamam yaa
Ayy yazık adamlara ya benmkide öyle midesi bulana bulana pekmez yediriyorum bıkmış artk.. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasn.. sen kaç yıllık evlisin ilk çocukmu olck

Ayy yazık adamlara ya benmkide öyle midesi bulana bulana pekmez yediriyorum bıkmış artk.. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasn.. sen kaç yıllık evlisin ilk çocukmu olck
evet canım ilk .1,5 yıl olacak nisanda . Allah aratmasın. isteyen herkese nasip etsin inşallah. karar verdikten sonra hemen olsun istiyor insan .

evet canım ilk .1,5 yıl olacak nisanda . Allah aratmasın. isteyen herkese nasip etsin inşallah. karar verdikten sonra hemen olsun istiyor insan .
Demi birde heyecan. Bizde 3. Yılımıza giriyoruz ilk iki sene istemedk snra istedik ama başka sebeplerden vazgectk şimdide 5 aydr istiyoruz deniyoruz bu 5. Ayımızda olur inşallah.. bilseydim bu kadar zor olacağnı hiö korunmazdm o kadar.

öyle düşünme . daha zamanı varmış demekki. umarım daha fazla beklemezsin canım. testlere bu ay mı başladın sen ?

Canim o akinti gelir her kadinda diyolatr ama mesela ben bu ay o akintiyi goremedim cunki gun asiri iliski olmusdu afadersin spermmi akiyo yumurta aki gibi akintumi fark edemedim. Ama gecen aylarda farketmistim.

Bende de aynı şekilde oluyordu önceki aylarda.. Bu ay 2 defa o şekilde akıntı geldi ama bende akıntı mı sperm mi anlayamadım? adetimde düzensiz olduğundan ne zman yumurtladığımı da bilemiyorum. Bu ay ilk defa ovu. testi denedim sat 18 ocak olmasına rağmen hala ikinci çizgiyi net göremedim.. karnımda ağrımaya başladı sanırım yumurtlamayı fark edemeden hastalanıcağım

Kızlar doktora gittim bugün keşke daha önceden gitseymişim bu doktora çok güzel oturup anlatıyo o kanama ovulasyondan dolayı oluyodur dedi dedim kistim var daha önceki doktorum doğum kontrol hapı verdi dedim nasıl ya dedi hamile kalmak isteyen bi bayana doğum kontrol hapımı verilir dedi ben çok memnun kaldım doktordan inşAllah faydasınıda görürüm

yumurtlamadan mıymışşş umarım faydasını görüsün canımm. memnun kalmışsın ne güzel . en azından kafan rahatlamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…