Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canim ilk bebisinmi olucak olursa. eger oyleyse tavsiyem doktora gitmen adetin 2 nci ginunde gidip hormon testi yaptiriirsan icin rahat olur.

Canim senin adina cok sevindim. rabbim tez zamanda kavusturur insallah seni.

Canim ilk bebisinmi olucak olursa. eger oyleyse tavsiyem doktora gitmen adetin 2 nci ginunde gidip hormon testi yaptiriirsan icin rahat olur.
Kısmetse ilk olacak canım. 3 ay önce korunmayı bırakıp artık bebiş istediğimizde doktora gitmiştim. Test falan yapıldı hormonlarla alakalı bi sıkıntı görmedi ama riskli yumurtalıklarda korkulmayacak kdr tembellik var demişti. 6 ay denemelere devam edin hamilelik durumu olmazsa 6 ay sonunda tekrar kontrol ederiz dedi. Ama ben bu hafta sonu bi gitmeyi düşünüyorum artık 39.günüm

ozaman iyi canim yaptirmissan icin rahat olsun koyu cizgiyide testi dogru yaparsan gorursin canim . Tavsiyem sana gun asiri iliski. Adetin 10 gununden itibaren.

Herkese meraba son 1 haftadr takip ediyorum bugün üye oldum öncelikle hamile olanlari tebrik ediyorum heycanla hergün okuyup cok mutlu oldum banada heycan oldu:) ben bu ay denemeye baslayacagim ovu testlernden aldim bi ark tavsiyesi üzerine ve bugün basladim yapmaya tecrübelerinizden faydalanicam:)

Canım hayırlı olsun bence sen hamilesiinnn.bence yarın bi kan ver ))
Canim yarin verirsem degerim 50 falan cikar sonra yine aklimda soru isareti kalir oyuzden 3 gunden adet gunum .bir gun gecikirse ertesi kan vermeyi dusunyorum. Her kesde bebis istedigmizi bildikleri icin merak edip sorup duryolar insallah 3 gunude sag salim atlatarim. Iyi aksamlar canim kendine iyi bak.

Bencede hemen yapma canım az kalmış zaten biraz daha sık dişini inşalla güzel haberler verirsin bizede

Kızlar merhaba bişey sorcam var mı bnmki gibi aranzda. Benm testlerim şimdi farkettimde renkleri kırmızı çıkmıyo daha ovülasyonu yakalamadm ama c çizgisi net siyah gölge gibi çıkıyo ikinci çizgide bugün silik gölge gibi çıktı rengi neden kırmızı değil acaba bozukmu yoksa ayy yardım edin

Fotoğrafını yüklesene canım bi bakalım

Bilemiyorum ama ben geçen ay sürelab kullanmıştım onda kırmızydı bu ayda lobouik marka aldım ondada kırmızı canım
Surelab işte benmde o marka. Bozuk olsayarın yumurtlama olması gerek bugün hafiften silik ikinci çizgiyi gördüm.. acaba rengimi değişik dicem e sendede aynı marka off Allahm kesin bozuk bunlar nasl farketmem yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…