- 10 Mayıs 2014
- 4.897
- 5.513
- 358
- 32
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #38.141
Evet canm ilk defa test yapoyorum bu ay.. Allah ne zaman nasip ederse artk.öyle düşünme . daha zamanı varmış demekki. umarım daha fazla beklemezsin canım. testlere bu ay mı başladın sen ?
Evet canım en azından kafam rahatladı çünkü oturup karşına güzel güzel anlatıyo böyle olcak şöyle olcak dieyumurtlamadan mıymışşşumarım faydasını görüsün canımm. memnun kalmışsın ne güzel . en azından kafan rahatlamıştır.
Canim ilk bebisinmi olucak olursa. eger oyleyse tavsiyem doktora gitmen adetin 2 nci ginunde gidip hormon testi yaptiriirsan icin rahat olur.Bende de aynı şekilde oluyordu önceki aylarda.. Bu ay 2 defa o şekilde akıntı geldi ama bende akıntı mı sperm mi anlayamadım? adetimde düzensiz olduğundan ne zman yumurtladığımı da bilemiyorum. Bu ay ilk defa ovu. testi denedim sat 18 ocak olmasına rağmen hala ikinci çizgiyi net göremedim.. karnımda ağrımaya başladı sanırım yumurtlamayı fark edemeden hastalanıcağım
Canim senin adina cok sevindim. rabbim tez zamanda kavusturur insallah seni.Kızlar doktora gittim bugün keşke daha önceden gitseymişim bu doktora çok güzel oturup anlatıyo o kanama ovulasyondan dolayı oluyodur dedi dedim kistim var daha önceki doktorum doğum kontrol hapı verdi dedim nasıl ya dedi hamile kalmak isteyen bi bayana doğum kontrol hapımı verilir dedi ben çok memnun kaldım doktordan inşAllah faydasınıda görürüm
Kısmetse ilk olacak canım. 3 ay önce korunmayı bırakıp artık bebiş istediğimizde doktora gitmiştim. Test falan yapıldı hormonlarla alakalı bi sıkıntı görmedi ama riskli yumurtalıklarda korkulmayacak kdr tembellik var demişti. 6 ay denemelere devam edin hamilelik durumu olmazsa 6 ay sonunda tekrar kontrol ederiz dedi. Ama ben bu hafta sonu bi gitmeyi düşünüyorum artık 39.günümCanim ilk bebisinmi olucak olursa. eger oyleyse tavsiyem doktora gitmen adetin 2 nci ginunde gidip hormon testi yaptiriirsan icin rahat olur.
ozaman iyi canim yaptirmissan icin rahat olsun koyu cizgiyide testi dogru yaparsan gorursin canim . Tavsiyem sana gun asiri iliski. Adetin 10 gununden itibaren.Kısmetse ilk olacak canım. 3 ay önce korunmayı bırakıp artık bebiş istediğimizde doktora gitmiştim. Test falan yapıldı hormonlarla alakalı bi sıkıntı görmedi ama riskli yumurtalıklarda korkulmayacak kdr tembellik var demişti. 6 ay denemelere devam edin hamilelik durumu olmazsa 6 ay sonunda tekrar kontrol ederiz dedi. Ama ben bu hafta sonu bi gitmeyi düşünüyorum artık 39.günüm
Canım hayırlı olsun bence sen hamilesiinnn.bence yarın bi kan verKizlar hepinize gunaydin. Bu gunde sabah test yaptim hgc dun yaptigindan 1 tik daha belli duruyo. Batima 4 gun var nornalmi sizce.
Amin canım insAllahCanim senin adina cok sevindim. rabbim tez zamanda kavusturur insallah seni.
Bende varım kızlar benim de batım 18 mart toplu gebelik olur inşaallahbenımde 19 mart :) canım. adetım bıtmek uzere. yarın hem teste hemde çalışmalara başlayacağım
Canim yarin verirsem degerim 50 falan cikar sonra yine aklimda soru isareti kalir oyuzden 3 gunden adet gunum .bir gun gecikirse ertesi kan vermeyi dusunyorum. Her kesde bebis istedigmizi bildikleri icin merak edip sorup duryolar insallah 3 gunude sag salim atlatarim. Iyi aksamlar canim kendine iyi bak.Canım hayırlı olsun bence sen hamilesiinnn.bence yarın bi kan ver))
Bencede hemen yapma canım az kalmış zaten biraz daha sık dişini inşalla güzel haberler verirsin bizedeCanim yarin verirsem degerim 50 falan cikar sonra yine aklimda soru isareti kalir oyuzden 3 gunden adet gunum .bir gun gecikirse ertesi kan vermeyi dusunyorum. Her kesde bebis istedigmizi bildikleri icin merak edip sorup duryolar insallah 3 gunude sag salim atlatarim. Iyi aksamlar canim kendine iyi bak.
Fotoğrafını yüklesene canım bi bakalımKızlar merhaba bişey sorcam var mı bnmki gibi aranzda. Benm testlerim şimdi farkettimde renkleri kırmızı çıkmıyo daha ovülasyonu yakalamadm ama c çizgisi net siyah gölge gibi çıkıyo ikinci çizgide bugün silik gölge gibi çıktı rengi neden kırmızı değil acaba bozukmu yoksa ayy yardım edin
Yarın yüklesem canm attım valla ama belli yani kaç gündür kırmzı değilde siyah gölge gibi çıkıyo.. sadece rengi farklıFotoğrafını yüklesene canım bi bakalım
Bozuk olabilir belki canımYarın yüklesem canm attım valla ama belli yani kaç gündür kırmzı değilde siyah gölge gibi çıkıyo.. sadece rengi farklı
Hadi yaa bütün testler normalde kırmızımı görünüyo canm renkleriBozuk olabilir belki canım
Bilemiyorum ama ben geçen ay sürelab kullanmıştım onda kırmızydı bu ayda lobouik marka aldım ondada kırmızı canımHadi yaa bütün testler normalde kırmızımı görünüyo canm renkleri
Surelab işte benmde o marka. Bozuk olsayarın yumurtlama olması gerek bugün hafiften silik ikinci çizgiyi gördüm.. acaba rengimi değişik dicem e sendede aynı marka off Allahm kesin bozuk bunlar nasl farketmem yaaBilemiyorum ama ben geçen ay sürelab kullanmıştım onda kırmızydı bu ayda lobouik marka aldım ondada kırmızı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?