Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Surelab işte benmde o marka. Bozuk olsayarın yumurtlama olması gerek bugün hafiften silik ikinci çizgiyi gördüm.. acaba rengimi değişik dicem e sendede aynı marka off Allahm kesin bozuk bunlar nasl farketmem yaa
Ama belki sadece renginde bi problem vardır canım yumurtlaman yaklaştıgı için ikinci çizgi belirmeye başlamış sonuçta

Bende surelab kullaniyorum bugun basladim daha dogrusu adini duymustum sadece konu acilmisken memnun kalmadigin icinmi degistrdin bu ay markasini

Ben resim cekmistim gönderiyim gec yükleniyo biraz ama belki karsilastrman icin yardimci olur sana

Bende surelab kullaniyorum bugun basladim daha dogrusu adini duymustum sadece konu acilmisken memnun kalmadigin icinmi degistrdin bu ay markasini
Burdaki çoğu kişi lobouik markasını çok iyi die söylüyolardı bende bu ay onu alıp deneyim dedim canım

Anladim canim ben int siparis vermistm surelab ovu testi yaninada lobouik gebelik testi geldi sanirim ayni firma ama cubuklar farkli gbi ins dogru sonuc verir

C çizgisini diyorumM canm ben
C çizgisini diyorumM canm ben
bende ondan bahsediyorum resimde gayet belli bi kirmizi var ama testi görsen siyah kenarlari karalti seklinde ortasi biraz koyu T cizgim zaten bombos henüz. Ben anlayabiliyorm senin endiseni ilk yaptigimda bnde bozukmu deyip ikincisini yaptim fakat o da ayni bekleyince rengi kirmizilasiyo ve resimdede kesinlikle daha farkli cikiyo. Senin kacinci günün bugun ovu yakinmi?

Surelab işte benmde o marka. Bozuk olsayarın yumurtlama olması gerek bugün hafiften silik ikinci çizgiyi gördüm.. acaba rengimi değişik dicem e sendede aynı marka off Allahm kesin bozuk bunlar nasl farketmem yaa
bende surelab kullandım p. tesi günü t çizgisi c ye yakın koyulukta oldu salı günü çok silikti. benimkinde renk mazi oluyor ama

Bugün ovülasyon günüm tatlım henüz test yapmadm.

Kızlar testi yaptmda durdukça rengi değişiyo yada bugünki farklıymış.. bide benm bugün ovülasyon günüm fakat çift çizgi yok ikinci çizgi yine silik.

Eklentiler

• 20150226_105840.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar testi yaptmda durdukça rengi değişiyo yada bugünki farklıymış.. bide benm bugün ovülasyon günüm fakat çift çizgi yok ikinci çizgi yine silik.
Canim testlerin hepsi boyle 3 dakka daha bekleyip sonra cekseydin fotosunu son halini 5 dakka sonra goruyosun. Bide canim yarin daha koyulasicak. yada bu gun 8 gibi yap belki dahada koyulasir.

Canim testlerin hepsi boyle 3 dakka daha bekleyip sonra cekseydin fotosunu son halini 5 dakka sonra goruyosun. Bide canim yarin daha koyulasicak. yada bu gun 8 gibi yap belki dahada koyulasir.
Öylemi ohh rahatladm bu sefer atmadm çöpe akşam bidaha yapaym belki koyulaşır yada yarın inşallah.. adetime 14 gün kaldı. Çok saol leylininannesi içimi rahatlattın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…