- 25 Şubat 2015
- 276
- 258
- 48
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #38.161
Surelab işte benmde o marka. Bozuk olsayarın yumurtlama olması gerek bugün hafiften silik ikinci çizgiyi gördüm.. acaba rengimi değişik dicem e sendede aynı marka off Allahm kesin bozuk bunlar nasl farketmem yaa
Ama belki sadece renginde bi problem vardır canım yumurtlaman yaklaştıgı için ikinci çizgi belirmeye başlamış sonuçtaSurelab işte benmde o marka. Bozuk olsayarın yumurtlama olması gerek bugün hafiften silik ikinci çizgiyi gördüm.. acaba rengimi değişik dicem e sendede aynı marka off Allahm kesin bozuk bunlar nasl farketmem yaa
Burdaki çoğu kişi lobouik markasını çok iyi die söylüyolardı bende bu ay onu alıp deneyim dedim canımBende surelab kullaniyorum bugun basladim daha dogrusu adini duymustum sadece konu acilmisken memnun kalmadigin icinmi degistrdin bu ay markasini
İnşallah öyledir canm ya çok saol içim rahatladı yarın ola hayrola..Ama belki sadece renginde bi problem vardır canım yumurtlaman yaklaştıgı için ikinci çizgi belirmeye başlamış sonuçta
İnşallah öyledir canm ya çok saol içim rahatladı yarın ola hayrola..[/QUOTE
Çok saol cnm resim için bak seninde kırmızı benmki siyah gölge gibi renk yokEki Görüntüle 1432326 Ben resim cekmistim gönderiyim gec yükleniyo biraz ama belki karsilastrman icin yardimci olur sana
Rica ederim canim ama icini rahat tut resimde ve normal baktiginda renk farkediyo yarin yüklersen karsilastiririzÇok saol cnm resim için bak seninde kırmızı benmki siyah gölge gibi renk yok
C çizgisini diyorumM canm benResimde kirmizi cok net gözüküyor fakat baktigimda seninde bahsettigin gibi sanki siyahmis gbi bi karanlik var bu seni yaniltiyo olabilir
TAmam canm yarn mutlaka yüklerim saolRica ederim canim ama icini rahat tut resimde ve normal baktiginda renk farkediyo yarin yüklersen karsilastiririz
C çizgisini diyorumM canm ben
bende ondan bahsediyorum resimde gayet belli bi kirmizi var ama testi görsen siyah kenarlari karalti seklinde ortasi biraz koyu T cizgim zaten bombos henüz. Ben anlayabiliyorm senin endiseni ilk yaptigimda bnde bozukmu deyip ikincisini yaptim fakat o da ayni bekleyince rengi kirmizilasiyo ve resimdede kesinlikle daha farkli cikiyo. Senin kacinci günün bugun ovu yakinmi?C çizgisini diyorumM canm ben
aşılama ne oluyor canım. tecrubesızlıgıme ver bu ay 3. denememız olacaktaBende varım kızlar benim de batım 18 mart toplu gebelik olur inşaallahaşılama yaptrcam bu ay bu Arada
bende surelab kullandım p. tesi günü t çizgisi c ye yakın koyulukta oldu salı günü çok silikti. benimkinde renk mazi oluyor amaSurelab işte benmde o marka. Bozuk olsayarın yumurtlama olması gerek bugün hafiften silik ikinci çizgiyi gördüm.. acaba rengimi değişik dicem e sendede aynı marka off Allahm kesin bozuk bunlar nasl farketmem yaa
Bugün ovülasyon günüm tatlım henüz test yapmadm.bende ondan bahsediyorum resimde gayet belli bi kirmizi var ama testi görsen siyah kenarlari karalti seklinde ortasi biraz koyu T cizgim zaten bombos henüz. Ben anlayabiliyorm senin endiseni ilk yaptigimda bnde bozukmu deyip ikincisini yaptim fakat o da ayni bekleyince rengi kirmizilasiyo ve resimdede kesinlikle daha farkli cikiyo. Senin kacinci günün bugun ovu yakinmi?
Bnmkinin rengi kırmızı değil ya ondan cnm acaba bozukmu dedim test yapim fotosunu atcambende surelab kullandım p. tesi günü t çizgisi c ye yakın koyulukta oldu salı günü çok silikti. benimkinde renk mazi oluyor ama
Canim testlerin hepsi boyle 3 dakka daha bekleyip sonra cekseydin fotosunu son halini 5 dakka sonra goruyosun. Bide canim yarin daha koyulasicak. yada bu gun 8 gibi yap belki dahada koyulasir.Kızlar testi yaptmda durdukça rengi değişiyo yada bugünki farklıymış.. bide benm bugün ovülasyon günüm fakat çift çizgi yok ikinci çizgi yine silik.
Öylemi ohh rahatladm bu sefer atmadm çöpe akşam bidaha yapaym belki koyulaşır yada yarın inşallah.. adetime 14 gün kaldı. Çok saol leylininannesi içimi rahatlattınCanim testlerin hepsi boyle 3 dakka daha bekleyip sonra cekseydin fotosunu son halini 5 dakka sonra goruyosun. Bide canim yarin daha koyulasicak. yada bu gun 8 gibi yap belki dahada koyulasir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?