Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar testi yaptmda durdukça rengi değişiyo yada bugünki farklıymış.. bide benm bugün ovülasyon günüm fakat çift çizgi yok ikinci çizgi yine silik.
senin kaçıncı gün bu. benim 13. günüm . 28 de 1 adet oluyorum. yarın c den koyu olur sanırım. . hemen çekme canım. ve 5 dakka oynatma testi yerinden.

Eklentiler

• 20150226_112830.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 125
Bugün ovülasyon günüm hala ikinci çizgi silik.. artk çözdüm canm çok saol yardımlarnz sayesinde yoksa adamların günahını almştm yapıp yapıp çöpe atmşm hemen..
Benim yumurtlamam tahminimden bir gun sonra olmustu. Ve test bir gecede koyulasti insallah senin de oyle olur :)

Öylemi ohh rahatladm bu sefer atmadm çöpe akşam bidaha yapaym belki koyulaşır yada yarın inşallah.. adetime 14 gün kaldı. Çok saol leylininannesi içimi rahatlattın
Canim icin rahat olsun ben 5 ay beri bebis istiyorum bu testlerin artik nezman koyulasicagni siliklesicegni okadar iyi bilyorimki En az 60 test yapmisimdir. Bide canim ovulasyon gununde cizgi hemen 2 saniyede fark edilit 4 dakka sonra kip kirmizi olur. Test yaparkan hemen cizgiyi gormuyosan pek dikkata alma.

Kizlar hepinize merhaba benim adetime 3 gun var. Bende daha oncede burda adetime bi kac gun var ovulasyon testim boyle koyulugu yeterlimi diye soranlar icin test yapiyim dedim. Ovulasyon testi ayni koyulukta dilse kesinlikle dikkata almayin. Bide arkadaslar eger hamislik varsa adetden 3 gun once mutlaka cikar /ben 7 gun once isikda gornen cizgiyi testde gordum hcg testinde/ovu testiyle bosuna ugrasmayin Direk hamislik testi yapin. Dilerim hepinizin gonlunizce olUr.

Eklentiler

• 20150226_120546.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 116
artık baya net canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canımmmmm hcg testinde ne de güzel çıkmış iyice belirginleşmiş yaaa :)) çok sevindimmm.. Bende bugün kırmızı kartı yedim ama hiç anlamadım bile sancılanırdım çok hiç sancım yok ve erken geldi biliyosun 30-35 günde bir olurdum 27.günüm bugün. Demekki yumurtayı kaçırmışım 14 gün öncesinde de ilişki oldumu hatırlamıyom. of oof.

Kizlar benim de umudum kalmadi. Uc gundur gebelik testi yapiyorum ama o hayalet cizgi hic koyulasmadi Kimyasal gebeligim ve dış gebeligim var korkuyorumtekrar eder diye

Canim arkadasim tesekur ederim. Canim bende ayni senin gibi oldum ben bunda 3 ay once 32 gunde olurdum adet simdiyse 2 aydan beti 28 gunde oluyorum we adetin 12 gununde cift cizgiyi gordum 13 ya 14 catlamis 15 ultarasonla bakti doktor. Bendr ovu testinin koyulugna falanda aldirmadim canim gun asiri devam etdim hani bu gun koyu birliktelik olsun demedim .Sende bu ay gun asiri devam et canim iliskiye. Insallah rabbim gonlune gore verir canim tez zaman bebisine kavusursun.

Kizlar benim de umudum kalmadi. Uc gundur gebelik testi yapiyorum ama o hayalet cizgi hic koyulasmadi Kimyasal gebeligim ve dış gebeligim var korkuyorumtekrar eder diye
Canim adetine kac gun kaldi insallah oyle dildir canim testin normal testi. Testlerin resmini koy bi bakalim hemem uzulup umutsuzluga kapilma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…