- 25 Şubat 2015
- 276
- 258
- 48
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #38.201
Tebrik ediyorum saglikla kucagina alirsin insallah bebegini ayni cizgileri hep beraber görmek umuduyla:)Evet canim cok sukur git gide koyulasyo. Darisi senin ve tum isteyenlerin basina insallah.
Canim arkadasim tesekur ederim. Canim bende ayni senin gibi oldum ben bunda 3 ay once 32 gunde olurdum adet simdiyse 2 aydan beti 28 gunde oluyorum we adetin 12 gununde cift cizgiyi gordum 13 ya 14 catlamis 15 ultarasonla bakti doktor. Bendr ovu testinin koyulugna falanda aldirmadim canim gun asiri devam etdim hani bu gun koyu birliktelik olsun demedim .Sende bu ay gun asiri devam et canim iliskiye. Insallah rabbim gonlune gore verir canim tez zaman bebisine kavusursun.
Kizlar hepinize merhaba benim adetime 3 gun var. Bende daha oncede burda adetime bi kac gun var ovulasyon testim boyle koyulugu yeterlimi diye soranlar icin test yapiyim dedim. Ovulasyon testi ayni koyulukta dilse kesinlikle dikkata almayin. Bide arkadaslar eger hamislik varsa adetden 3 gun once mutlaka cikar /ben 7 gun once isikda gornen cizgiyi testde gordum hcg testinde/ovu testiyle bosuna ugrasmayin Direk hamislik testi yapin. Dilerim hepinizin gonlunizce olUr.
Test elime o zamanlar geçmemişti ama hiç geç.en ayki gibi sancılanmadım yumurtladığım günkü gibi o zamanlarda. Hep hayırlısı dedik bunda da vardır bi hayır Rabbim neylerse güzel eyler...
Canim cok tesekkur ederim allah isteyen her kese nasip etsin. Canim ben bebek istmeye basladiktan 1 ay sonra ovulasyon testine basladim yani bu ay 3 nci ayimdi.leylininannesi sana yazmıştım cnm :)
Canim benim cok tesekkur ederim rabbim gonlune gore versin tez zamanda hamis kalirsin insallah.Tebrik ediyorum saglikla kucagina alirsin insallah bebegini ayni cizgileri hep beraber görmek umuduyla:)
Canim cok saol. Darisi senin basina.Canım yaaaa ne guzel hamilesinn :)) Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin insallahhh :) darısı bizlere inşallah bu ay
Canim cok saol. Darisi senin basina.
Canım bu kadar sıkıntı yapma rabbım en hayırlı zamnda verir kucağına bebeğini. İnsan üzülüyor ama bebek geleceği vakti bilir :) önümüzdekı aylara bakalım we ıyı degerlendırelım :) benımde bu ay belırtısız geldı ama senınkının tam tersı çok gec geldı tam bır hafta sonra hiç boyle yapmazdı. bende tabıkı hamıle oldugumu sandım. ıkı 3 gune test yaptım negatıfı gormeme ragmen randevu aldım doktordan. hastaneye gıdecegım gununn gecesı kırmızıları gordum. ınsan uzuluyor ama çok takmamak gerekk. bız bol dua we ustumuze dusenlerı ıyı yapalım.çalışıyorum işten çık ewe git yemek yap mutfak toparla ortalıgı toparla derken yoruluyorumCanımmmmm hcg testinde ne de güzel çıkmış iyice belirginleşmiş yaaa :)) çok sevindimmm.. Bende bugün kırmızı kartı yedim ama hiç anlamadım bile sancılanırdım çok hiç sancım yok ve erken geldi biliyosun 30-35 günde bir olurdum 27.günüm bugün. Demekki yumurtayı kaçırmışım14 gün öncesinde de ilişki oldumu hatırlamıyom. of oof.
Tabiki canim veriyim. Canim uvulasyon testini duydum ve burdan ogrendiklerimle teste cok guvendim hemen ertesti sprais verdik labcouk marka. birinci ay test elime gec ulasdi ben bilgisizdim oyle gecdi. Ikinci ay ben doktor arkadasima var ona gitdim ultrasonla yumurtayi gordi. Gun asiri degerlendirin dedi. Bizde 3 guun ust uste degerlendiryoduk 2 nci ayda olmadi gecdi. 3 nci ay adetimin 2 guni ben iyi bi doktor buldum ona gitdim hormon testi yaptirdim her sey normal cikdi basladim beklemeye. Adetimin 15 guni gelmemi soyledi Doktorum. bende adetin bitiminden itibaren gun asiti hic aksatmadan iliski yasadim esimede bebis icin oldugnu soylemedim kendim istiyomus gibi yaptim. Neyse ben cift koyu cizgiyi 12 guni gordum ama cizgiye falan aldirmiyorum gun asiti devam edyorum. kizim var 3 yasinda hastalandi su cicegi cikardi bu ay benim icin stersliydi.doktora gitdim 15 guni yumos olusmus ve catlamis iliski oldunu dedi bende evet dedim bu ay tutma ihtamali yuksek yine bi kac gun iliski dedi. Ondan sonra bi kac gun iliski olmadi yani o gun asiri devam etdigimi aksatdik kizimla ilgilendim artik olmuyosa olmasin napiyim dedim. Adetime 7 gun vardi bende canim test yapmak istedi test yaptim kos koca tek cizgi. 5 sat sonra gozumi icinr sokup baktigimda hayalet siyah cizgi var umutlanmaya basladim git gide koyuladi cizgi. Bu gunde adetime 3 gun var. Belirtide canim her kadinda farkli oluyo ben cok cok arastirdim bu isi kafama baya takmistim. Ama kendiminkinide anlatiyim. Yumurtlamadan sonra obur aylarin aksine hep islakdim ama oyle cok dil. Cokda usumusdim esimde oyle soguk dil diyodu. En buyuk belirtim vacinada damarlara birisi hafif bicak sokar gibi agri olmasi bacaklarimda agri. Gogsumde dolgunluk var ama hic acimiyo dokunsam hafif aciyo. Cokda uzun yazmisim. Darisi tum isteyenlerin basina canim.Bize biraz bilgi versen cnim süper olur :) nasıl oldu belirtirler nelerdi neler yaptın falan :)
Canım bu kadar sıkıntı yapma rabbım en hayırlı zamnda verir kucağına bebeğini. İnsan üzülüyor ama bebek geleceği vakti bilir :) önümüzdekı aylara bakalım we ıyı degerlendırelım :) benımde bu ay belırtısız geldı ama senınkının tam tersı çok gec geldı tam bır hafta sonra hiç boyle yapmazdı. bende tabıkı hamıle oldugumu sandım. ıkı 3 gune test yaptım negatıfı gormeme ragmen randevu aldım doktordan. hastaneye gıdecegım gununn gecesı kırmızıları gordum. ınsan uzuluyor ama çok takmamak gerekk. bız bol dua we ustumuze dusenlerı ıyı yapalım.çalışıyorum işten çık ewe git yemek yap mutfak toparla ortalıgı toparla derken yoruluyorumıkı güne bi ilişkı olmuyor malesef ama bu ayy daha sık yapacagım ve bugun testlerı ılk defa kullanacagım adetım dun bıttı. her gun kullanmayı düşünuyorum.
NBende senin gibi çalışıyorum ve gerçekten iki günde bir çok zor geliyor o yorgunluğun üzerine bi de git yemekti çaydı çorbaydı üstüne de o iş işkence gibi geliyo. Ama adetim bitsin gün aşırı yapıcam zorlıcam bütün şartları kendimi yapıcam bu seferde olmazssa tüm testlerimizi yaptırmak için hastaneye doğru yol alıcam. Rabbim güç kuvvet versin bize ve eşlerimize.
N
Ne kadardır deniyorsunuz canım.amın tatlımm rabbım güç kuvvet versinn
Tabiki canim veriyim. Canim uvulasyon testini duydum ve burdan ogrendiklerimle teste cok guvendim hemen ertesti sprais verdik labcouk marka. birinci ay test elime gec ulasdi ben bilgisizdim oyle gecdi. Ikinci ay ben doktor arkadasima var ona gitdim ultrasonla yumurtayi gordi. Gun asiri degerlendirin dedi. Bizde 3 guun ust uste degerlendiryoduk 2 nci ayda olmadi gecdi. 3 nci ay adetimin 2 guni ben iyi bi doktor buldum ona gitdim hormon testi yaptirdim her sey normal cikdi basladim beklemeye. Adetimin 15 guni gelmemi soyledi Doktorum. bende adetin bitiminden itibaren gun asiti hic aksatmadan iliski yasadim esimede bebis icin oldugnu soylemedim kendim istiyomus gibi yaptim. Neyse ben cift koyu cizgiyi 12 guni gordum ama cizgiye falan aldirmiyorum gun asiti devam edyorum. kizim var 3 yasinda hastalandi su cicegi cikardi bu ay benim icin stersliydi.doktora gitdim 15 guni yumos olusmus ve catlamis iliski oldunu dedi bende evet dedim bu ay tutma ihtamali yuksek yine bi kac gun iliski dedi. Ondan sonra bi kac gun iliski olmadi yani o gun asiri devam etdigimi aksatdik kizimla ilgilendim artik olmuyosa olmasin napiyim dedim. Adetime 7 gun vardi bende canim test yapmak istedi test yaptim kos koca tek cizgi. 5 sat sonra gozumi icinr sokup baktigimda hayalet siyah cizgi var umutlanmaya basladim git gide koyuladi cizgi. Bu gunde adetime 3 gun var. Belirtide canim her kadinda farkli oluyo ben cok cok arastirdim bu isi kafama baya takmistim. Ama kendiminkinide anlatiyim. Yumurtlamadan sonra obur aylarin aksine hep islakdim ama oyle cok dil. Cokda usumusdim esimde oyle soguk dil diyodu. En buyuk belirtim vacinada damarlara birisi hafif bicak sokar gibi agri olmasi bacaklarimda agri. Gogsumde dolgunluk var ama hic acimiyo dokunsam hafif aciyo. Cokda uzun yazmisim. Darisi tum isteyenlerin basina canim.
Canim hayir henuz gormedim adetime 3 gun var. simdi gitsemde kafamda suphe kalir diye gitmiyorum her gun idrar testiyle koyulasyomi artis varmi takip ediyorum.leylinin annesi canım sen doktora gıtmedın henuz demı keseye felan baktırmadın
Canim hayir henuz gormedim adetime 3 gun var. simdi gitsemde kafamda suphe kalir diye gitmiyorum her gun idrar testiyle koyulasyomi artis varmi takip ediyorum.
Canim benim hic birakmiycam ozellikle senin hamis oldugnu gormed3n bu topigi takibi birakmiycam. Canim henuz belli dil diye kimseye soylemek istemiyorum her seyi sizle paylasiyorum .iyiki varsiniz en yakinim ikiz kiz kardesim var onada evli dil beni anlamaz diye anlatmiyorum . Canim testi her gun koyarim bu gun farkli marka bi testde aldim yarin sabah yapicam. canim sende lutfem uzulme her sey guzel olur insallah dualarim seninle.Çokta güzel artıyo :) hergün koy bizde görüp mutlu olalım takip edelim beraber :) bizi bırakmaaa
Canim merhaba simdi 9 gunki testin koyuya yakin yarin daha koyulasir insallah ama hormonlarda sorun cikmissa emin dilim canim. Sen gun asiri devam et iliskiye. Bide yumurta catlamasi her kadinda bir dildir adetden heemen sonra bile yumurtlayan arkadaslarin yazdiklarini okudum ben.
selam kızlar başka topikten yazıyorum...normalde amh ım 0.28 çıktı yani yumurta rezervi az...lakin bikaç kürler uyguluyorum...kasıkalrımda ağrılarım ve akıntılarım başladı...üstteki 8. gün alttaki 9. gün git gide koyulaşacak bu galiba...normalde bu günlerde pek çıkmazdı...demem o ki bugünlerde böyle sonucu çıkan oldu mu Allahtan ümit kesilmez çünkü gelecek adetime tadaviye başlıcaz iğnelerle büyütecez yumurtaları sonuçlarıma göre lakin...belki tedaviye gerek kalmadan bir mucize diyoruz işte...kısmet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?