Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canımsınn :) Rabbim gönlünden ne geçiyosa versin inşallah. Herkese söyleme bencede. İnsanların niyetlerı belli olmuyor. Bu arada dün akşamda ovulasyon testi yaptım silikte olsa yine çıktı. Ben hamile de olsam bu testten anlamıcam demekki :)

teşekkürler canım yazdığın için...doğru hormonlar ve testlerim pek iyi sayılmaz o neticede nasıl elde edilir sonuç bizdeki bir umut işte hakkımda hayırlısı olsun...

Canim benim dogru soyluyosun. Canim bende gecen aylarda yapmistim adetimden 1 gun once koyu olmasada cok silikde dildi yani cikmiati hamis dilmisim ama. Benim.fikrim ovu testi hamis olmayanlardada normal halinden bi tik daha koyu cikiyo adete yakin. Ama hamislerde kop koyu cikiyo.

teşekkürler canım yazdığın için...doğru hormonlar ve testlerim pek iyi sayılmaz o neticede nasıl elde edilir sonuç bizdeki bir umut işte hakkımda hayırlısı olsun...
Uzulme canim artik tip oyle ilerlediki mumkin olmayan bisey yok. Bu ay olmazsa dedigin gibi catlana ignesidir klomemdir caresi cok icini ferak tut. Ama dilerim insallah gerek kalmaz.

Uzulme canim artik tip oyle ilerlediki mumkin olmayan bisey yok. Bu ay olmazsa dedigin gibi catlana ignesidir klomemdir caresi cok icini ferak tut. Ama dilerim insallah gerek kalmaz.
yok alıştık canım artık klomen iğne denedik olmadı daha ileri yöntemlerle ilerleyeceğiz başka doktorumla artık...daha iyi iğneler aşılamalar ya da tüp bebek kısmet...

BeNim bu ay bi tanesi siyah çıktı bu ne dedim sonra baktım üstünde symp yazıyo güldüm çünkü araya sifiliz testi karışmış laboquickti benimki

Kizlaar soru sırası bende :)
Reglm bu ay geç geldi iki gün oldu biteli ovu testi deniyorum ama ikinci cizgi hiiic belli olmuyor yumurtlama dönemi değil ama yine de birşeyler çıkmıyor mu acaba??

Kizlaar soru sırası bende :)
Reglm bu ay geç geldi iki gün oldu biteli ovu testi deniyorum ama ikinci cizgi hiiic belli olmuyor yumurtlama dönemi değil ama yine de birşeyler çıkmıyor mu acaba??
Bak bak sıra sendemi :) tatlım ne istersensor.. fakat ikinci çizgi hemen belli olmazki dur bakalm adetin yeni bitmiş.. daha yaklaşmamşsn bile benim üç gündür silik çıkıyo bakalm yarın koyulaşacakmı.. sen yapmaya devam et testi çıkar

Sağol tatlım merak işte insan dayanamıyor ;-)

Sifiliz testi nedir canm.. valla bende yapıyom artk napalm kaldm bu teste ama bugün yaptğm silik kırmızydı noluyosa artk..
Ya cinsel yolla bulaşan bi hastalık ben hemşireyim aids sfiliz hepatit c ve hepatit b testlerini biz önceden kan alırdık hastadan sonra kanı makinede serumuna ayırırdık bu idrar testlerinin aynılarından vardı o serumdan alıp aynı idrar testi yapar gibi test yapardık çift çizgi hasta demek tabi.işte üstünde sifiliz yazıyodu yani ovu testlerinin arasına karışmıştı 50lik almıştım ben.siyah olunca çizgi bu ne dedim c çizgisi bildiğin siyahtı ve başka çizgi yoktu şaşırdım tabi elime alıp dibine girdim resmen ışıktandır diye sonra baktım sfiliz yani frengi hastalığı testi cinsel yolla bukaşan bi hastalık attım testi

Ayy canm onun testi ayrı deme Allah korusun korktum.. bnmki kırmızı ama silikti ondan

Valla bende anlamadım gitti bu testleri sen ikinci çizgiyi yakalamaya uğraşıyosun canım bense tek çizgiye düşmeyi bekliyorum 13 günden beri hep çift çizgi herhalde bu testler bozuk

Leylinin annesiiii hayırlı olsun bize de dua et
Canim benim cok saol. Edyorum canim ben burdakileri tanimasamda icdenligne samimiyetlerne cani gonulden inanyorum. Hepiniz iyiki varsiniz. Bende ovu testini hamislik hakkindaki vogu seyleri kk dan ogrendim allah razi olsun hepunizden. rabbim sanada tez zamanda nasip etsin insallah.

Genelde dediğin gibi canımcımm ama benim hamiş arkadaşımda hamişken silik çıkmıştı. Gerçi o normaldede ovulasyon testinde hiç koyu çizgi görememişti. hamile kalınca silikte olsa çıktı :) çok su içiyodu sanırım ondan onun öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…