- 8 Aralık 2008
- 2.236
- 1.276
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #38.241
Valla bende anlamadım gitti bu testleri sen ikinci çizgiyi yakalamaya uğraşıyosun canım bense tek çizgiye düşmeyi bekliyorum 13 günden beri hep çift çizgi herhalde bu testler bozuk
Canim gunaydin. olsunhayirli cumalar anladim canim. Dolore bu gun gunde farkli testle hem labucoik le test yaptim bi tik daha koyu dunkiye gore sence Canim. dunki ve bu gunkinin resmini koyuyorumGenelde dediğin gibi canımcımm ama benim hamiş arkadaşımda hamişken silik çıkmıştı. Gerçi o normaldede ovulasyon testinde hiç koyu çizgi görememişti. hamile kalınca silikte olsa çıktı :) çok su içiyodu sanırım ondan onun öyle.
Canim dunki dilde 2 gun onceki testi koymusum resmi yeniden yuklEki Görüntüle 1433815 Eki Görüntüle 1433817 uyorum
Canım ne güzel gün geçtikçe koyulaşıyo şu bat günün bi gelsede gidip kan testi yapsan valla ben bile heycan yaptım hayırlısı olur inşAllah canımCanim dunki dilde 2 gun onceki testi koymusum resmi yeniden yuklEki Görüntüle 1433815 Eki Görüntüle 1433817 uyorum
Canim testlerin cok guzel ya masallah.bende gorebilecekmiyim boyle iki cizgiCanim dunki dilde 2 gun onceki testi koymusum resmi yeniden yuklEki Görüntüle 1433815 Eki Görüntüle 1433817 uyorum
Bu çizgiyle bebeğin ben burdayım annee beni gör die sesleniyo sana sağlıkla kucağına alırsın inşallahCanim dunki dilde 2 gun onceki testi koymusum resmi yeniden yuklEki Görüntüle 1433815 Eki Görüntüle 1433817 uyorum
Canim benimmmmmm cok tesekkur ederim guzel destegin sozlerin icin. insallah canim sende onumizdeki ayda hamis kalirsin bir birmize destek olurus burda. Kendine iyi bak canim arkadasim.Canımmmmmm inan varya kardeşime sevinir gibi seviniyorum her testi koyduğunda :) Çok güzel ilerliyor.Allah ım hayırlısıyla sağlıklı da olduğunu duyalım inşallah şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine . Bende hala sancı çekiyorum tam kanamam başlamadı. Erken geldi sanırım bugün yarın anca biter. Hayırlısıyla bitsinde bu ay bende iki günde bi yapıcam tembellik yapmıcam inşallah
Canim benim beni bi gorsen uyku uyumuyorum gece 1 de yatip 5 gibi uyanip test yapyorum bi gelsede su adet gun kossam hastaneye icimi rahatlatsam.guzel sozlerin icinde tesekkur ederim canim. Rabbim sanada nasip eder insallah.Canım ne güzel gün geçtikçe koyulaşıyo şu bat günün bi gelsede gidip kan testi yapsan valla ben bile heycan yaptım hayırlısı olur inşAllah canım
Canim benim agzindan bal damliyo guz3l sozlerniz beni cok mutlu ediyo. Rabbim seninde kucagna bebisini tez zamanda verir insallah.Bu çizgiyle bebeğin ben burdayım annee beni gör die sesleniyo sana sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Canim benim tabiki gorursin birazici sabir et seninde sevinicegin rabbimin bebisini kucagna verecegi gun bellidir. Hatirliyosun bundan 2 ay once bende boyle diyodum hamile kalmam kesin sorun var olnuyo diye esimi tup bebege bile razi etmistim ben. Doktorun sorun yok dmesine ragmen ben catlama igneler klomenler kullancakdim olmazsa onumizdeki ay. Ama rabbim sesimi dualarimi duydu beni cok bekletmedi. her seyin zamani var ben buna cok inanyorum arkadasim. guzell rabbim seni cok bekletmeden bebisini verir. canim peygambermiz s.v ne demis(bisey istedogniz zaman cok isteyinki allah sizin sesinizi duysun)Canim testlerin cok guzel ya masallah.bende gorebilecekmiyim boyle iki cizgi
Sabah çalıştıysanız bugün için yeterli canım =) Bence yarın tekrar çalışınkızlar ben geldim
şimdi teste göre 1 sonraki gün mü çalışmam lazım. bu akşam çalışamam çünkü sabah çalışmıştık
Ne guzel soylemissin canim.cok cok haklisin bende kesinlikle senin gibi dusunuyorum.ama gel gelelimki insanin kendisi soz konusu olunca butun bildiklerini unutuyo sanki.ben adetlerimi hep duzenli oldum.gecen ay geciktim 3 gun biliyosun kimyasal gebelik yasadim.nornalde 29 gunde bir adet oluyorum.bugun 31.gunum.yumurtlamadan sonrakide 15.gunum.dun dabah test yaptim koskoca tek cizgi silik falan cikmadi.niye gecikti o zaman adetimCanim benim tabiki gorursin birazici sabir et seninde sevinicegin rabbimin bebisini kucagna verecegi gun bellidir. Hatirliyosun bundan 2 ay once bende boyle diyodum hamile kalmam kesin sorun var olnuyo diye esimi tup bebege bile razi etmistim ben. Doktorun sorun yok dmesine ragmen ben catlama igneler klomenler kullancakdim olmazsa onumizdeki ay. Ama rabbim sesimi dualarimi duydu beni cok bekletmedi. her seyin zamani var ben buna cok inanyorum arkadasim. guzell rabbim seni cok bekletmeden bebisini verir. canim peygambermiz s.v ne demis(bisey istedogniz zaman cok isteyinki allah sizin sesinizi duysun)
evet canım. ben de öyle düşündüm. kaçırmış olmam dimi. saat hesabı yapıyorumSabah çalıştıysanız bugün için yeterli canım =) Bence yarın tekrar çalışın
İyi çalışmışsınız o zamanevet canım. ben de öyle düşündüm. kaçırmış olmam dimi. saat hesabı yapıyorumhem yarın olursa en az 40 saat gecmıs olacak. . . . zaten bizim tutmazsa ondan tutmaz. 2 gun ara olmadı hıc. 1,5 gun oluyor.
çok çalışıp kafayı yememişizdir umarım :) çünkü 2 günde 1 deniliyor ya .İyi çalışmışsınız o zaman
kızlar ben geldim
şimdi teste göre 1 sonraki gün mü çalışmam lazım. bu akşam çalışamam çünkü sabah çalışmıştık
ayy canım ne tatlı söledin öylecanım yarın bide ondan sonraki gün değerlendir sonra gün aşırı yapmaya devam edersiniz her ihtimale karşıı sen cok dıkkatlı yapıyosun bence bu ay hamıle kalablırsın ıcıme oyle doguyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?