Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ayyy hadi bakalım canım inşşallahhh benımde 10. günüm bugun dün yapmaya başladım testi ikici cizgi baya belirgin cıktı burda görüyorum 8-9. günler çok silik çıkıyomus yada hıc cıkmıyomus . senın ki nasıldı canımm ilk yaptıgın günler

8. günden başladım. dediğin gibi ince çalıştım çizgi vardı ama silikti canım. eklim istersen örnek olur

Eklentiler

• 20150225_193855.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 72
evet canım 11 e kadar coook sılıktı benım. resımde nasıl bılmıyorum ama. ondan 2 gundur net. . . senin listeye göre ne zaman olması lazım. ?
evet canım 11 e kadar coook sılıktı benım. resımde nasıl bılmıyorum ama. ondan 2 gundur net. . . senin listeye göre ne zaman olması lazım. ?
oo daha uzunmuş ama. erken görünmüş erken başlamakla iyi yapmışsın tedbirli olmak lazım .
inşallah sırayla ıyı haberleri alırız canım. adet tarıhım 14 mart benımde

Kızlar benim adet günüme yaklaşık 5 gün var ovülasyon testinde ikinci çizgi çıkıyo ama koyu değil.bu olabilir mi?

bak beni de heyecanlandırdın daha çalışmaları yapmadık son 1 hafta kala sanırım heyecan basar. ilk ya bılmıyorum bakalım.

cnm inş. ilk aydan tutturursun bakalım ilk ayı testle denemen şans bence çünkü mesela benım bu ay 3 deneme fakat ovulasyon testine göre bakarsak yumurtlama gününü hiç yakalamımışım ilk ayda ben netteki takvimlere göre yumurtlama gününe bakıp çalıştım ama aslında geç yumurtluyomuşum bu ay 21. gün yumurtladım.ogün, ertesi gün ve ertesi gun üstüste çalışma oldu. bat 7 mart yda 6 mart galiba bakalım.inş. tutar

inşallah canım tutar. benim ilk ayım ama testlerde 3. ayım. denemek için yapıyorum 2 aydır. aramızda 1 hafta var tam

inşallah canım tutar. benim ilk ayım ama testlerde 3. ayım. denemek için yapıyorum 2 aydır. aramızda 1 hafta var tam

aynen yaa inş. ikimizde hamiş kalırız bu ay:) ama bende şuan hiçbir belirti yada his yok. Karamsar gibiyim ay geçtikçe sanki böyle her ay hüsran olucak gibi düşünmeye başladım

Canim benim uzulerek soyluyorum ben kimyasal gebeligin yada dis gebeligin nasi bisey oldugnu bilmiyodum. Arastiriyim dedim kimyasal gebelik gecirenlerin cogu adeti gecikmis ama hamis kalmalarida uzun surmemus. Sende bi bak istersen jan kk dada var boyle bi konu. Uzulme canim benim kafana takmamaya calis lutfen her sey guzel olur insallah.

aynen yaa inş. ikimizde hamiş kalırız bu ay:) ama bende şuan hiçbir belirti yada his yok. Karamsar gibiyim ay geçtikçe sanki böyle her ay hüsran olucak gibi düşünmeye başladım
öyle düşünme dinleme kendini . ya o belli olmuyor ki .benim bazen adet olmadan çok başım ağrır. belim ağrır. bazende hiç anlamam bi bakarım olmuşum. bu belirtilerde öyle. kiminde adet gibi oluyor. kiminde hiç olmuyor. ablamın mesela 2 kere düşük yaptı. mide bulantısından anladı. 2 haftalıkken. ama mide bulantısı olmaz dıyorlar mesela. onda hemen oluyor

Canim bence bu gun calis mutlaka sonrada bir gun atla sonra yine calis yani gun asiri calis canim 5 gun gibi. Bende bu ay ilk defa boyle yaptim.
ama sabah çalıştık akşam çok erken olur canım. o yüzden yarın sabah en erken çalışsam kaçırmış olur muyum ki ? pazar günü de deneriz. sonra 2 günde 1 e döneriz yine. ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…