- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #38.261
ayy canım ne tatlı söledin öyleinşallah içine doğan olur. daha ilk ayım ama ne guzel olur valla. strese gırmeden tavsıyelerınızı dıkkate alıcam canım. hafta sonuna gelmesı de benım sansım oldu
8. günden başladım. dediğin gibi ince çalıştımayyy hadi bakalım canım inşşallahhhbenımde 10. günüm bugun dün yapmaya başladım testi ikici cizgi baya belirgin cıktı burda görüyorum 8-9. günler çok silik çıkıyomus yada hıc cıkmıyomus . senın ki nasıldı canımm ilk yaptıgın günler
8. günden başladım. dediğin gibi ince çalıştımçizgi vardı ama silikti canım. eklim istersen örnek olur
8. günden başladım. dediğin gibi ince çalıştımçizgi vardı ama silikti canım. eklim istersen örnek olur
evet canım 11 e kadar coook sılıktı benım. resımde nasıl bılmıyorum ama. ondan 2 gundur net. . . senin listeye göre ne zaman olması lazım. ?canım seninki hiç belli değil gibi benım 9. gün baya belirgin çıktı benım aksam resmini ceker gönderirim :)
evet canım 11 e kadar coook sılıktı benım. resımde nasıl bılmıyorum ama. ondan 2 gundur net. . . senin listeye göre ne zaman olması lazım. ?
oo daha uzunmuş ama. erken görünmüşevet canım 11 e kadar coook sılıktı benım. resımde nasıl bılmıyorum ama. ondan 2 gundur net. . . senin listeye göre ne zaman olması lazım. ?
oo daha uzunmuş ama. erken görünmüşerken başlamakla iyi yapmışsın tedbirli olmak lazım .
inşallah sırayla ıyı haberleri alırız canım. adet tarıhım 14 mart benımde
bak beni de heyecanlandırdınayyyy iki hafta kalmış yaaa ne heycanlıııı
bak beni de heyecanlandırdındaha çalışmaları yapmadık son 1 hafta kala sanırım heyecan basar. ilk ya bılmıyorum bakalım.
bak beni de heyecanlandırdındaha çalışmaları yapmadık son 1 hafta kala sanırım heyecan basar. ilk ya bılmıyorum bakalım.
inşallah canım tutar. benim ilk ayım ama testlerde 3. ayım. denemek için yapıyorum 2 aydır. aramızda 1 hafta var tamcnm inş. ilk aydan tutturursun bakalım ilk ayı testle denemen şans bence çünkü mesela benım bu ay 3 deneme fakat ovulasyon testine göre bakarsak yumurtlama gününü hiç yakalamımışım ilk ayda ben netteki takvimlere göre yumurtlama gününe bakıp çalıştım ama aslında geç yumurtluyomuşum bu ay 21. gün yumurtladım.ogün, ertesi gün ve ertesi gun üstüste çalışma oldu. bat 7 mart yda 6 mart galiba bakalım.inş. tutar
inşallah canım tutar. benim ilk ayım ama testlerde 3. ayım. denemek için yapıyorum 2 aydır. aramızda 1 hafta var tam
Canim benim uzulerek soyluyorum ben kimyasal gebeligin yada dis gebeligin nasi bisey oldugnu bilmiyodum. Arastiriyim dedim kimyasal gebelik gecirenlerin cogu adeti gecikmis ama hamis kalmalarida uzun surmemus. Sende bi bak istersen jan kk dada var boyle bi konu. Uzulme canim benim kafana takmamaya calis lutfen her sey guzel olur insallah.Ne guzel soylemissin canim.cok cok haklisin bende kesinlikle senin gibi dusunuyorum.ama gel gelelimki insanin kendisi soz konusu olunca butun bildiklerini unutuyo sanki.ben adetlerimi hep duzenli oldum.gecen ay geciktim 3 gun biliyosun kimyasal gebelik yasadim.nornalde 29 gunde bir adet oluyorum.bugun 31.gunum.yumurtlamadan sonrakide 15.gunum.dun dabah test yaptim koskoca tek cizgi silik falan cikmadi.niye gecikti o zaman adetim
Canim benimmmmm cok tesekkur ederim agzin ba yesin insallah.Günaydın kızlat hayırlı cumalar herrkse buralar neşelenmiş hee leylininannesinin bebişiyle Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah..buu güzel günde bizlerede dua et.
Canim bence bu gun calis mutlaka sonrada bir gun atla sonra yine calis yani gun asiri calis canim 5 gun gibi. Bende bu ay ilk defa boyle yaptim.kızlar ben geldim
şimdi teste göre 1 sonraki gün mü çalışmam lazım. bu akşam çalışamam çünkü sabah çalışmıştık
Canim ovulasyon testi ben 5 gun kala yaptigimda cok koyu olmasada cikti. Bebisin varsa hamislik testi yap sabah cikar insallah.Kızlar benim adet günüme yaklaşık 5 gün var ovülasyon testinde ikinci çizgi çıkıyo ama koyu değil.bu olabilir mi?
öyle düşünme dinleme kendini .aynen yaa inş. ikimizde hamiş kalırız bu ay:) ama bende şuan hiçbir belirti yada his yok. Karamsar gibiyim ay geçtikçe sanki böyle her ay hüsran olucak gibi düşünmeye başladım
ama sabah çalıştıkCanim bence bu gun calis mutlaka sonrada bir gun atla sonra yine calis yani gun asiri calis canim 5 gun gibi. Bende bu ay ilk defa boyle yaptim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?