- 5 Ocak 2015
- 92
- 36
- 33
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #38.281
Merhaba, Aynı zamanlarımız bekliyorum ben de :) 6-7 mart umarım kırmızısız geçer :)cnm inş. ilk aydan tutturursun bakalım ilk ayı testle denemen şans bence çünkü mesela benım bu ay 3 deneme fakat ovulasyon testine göre bakarsak yumurtlama gününü hiç yakalamımışım ilk ayda ben netteki takvimlere göre yumurtlama gününe bakıp çalıştım ama aslında geç yumurtluyomuşum bu ay 21. gün yumurtladım.ogün, ertesi gün ve ertesi gun üstüste çalışma oldu. bat 7 mart yda 6 mart galiba bakalım.inş. tutar
Ayy hayırlısı inşallah:)Canim ovulasyon testi ben 5 gun kala yaptigimda cok koyu olmasada cikti. Bebisin varsa hamislik testi yap sabah cikar insallah.
çok çalışıyorum dimisen baya takıp ederek dikkatli yapıyosun denilen herseyı uyguluyosunn ihtimaalin yüksek bence canımm
Canim bu gun sabah calistiysaniz yarin ya sabah yada ogle 12 gibi iyi olur canim. Ama isiniz bitdikden sonra nekadar uzun kalmadan yatsan iyi olur canim.ama sabah çalıştıkakşam çok erken olur canım. o yüzden yarın sabah en erken çalışsam kaçırmış olur muyum ki ? pazar günü de deneriz. sonra 2 günde 1 e döneriz yine. ne dersin
Canim aaaa baya koyu cikmas hadi insallah yarin sabah hamislik testi yap canim bana cikicak gibi geldi silik bi ikinci cizgi.İşte bu ovulasyon testim.yaklaşık 5 gün var adet günüme kızlar
ennn taze anneCanim bu gun sabah calistiysaniz yarin ya sabah yada ogle 12 gibi iyi olur canim. Ama isiniz bitdikden sonra nekadar uzun kalmadan yatsan iyi olur canim.
Ayyy ağzından bal damlıyo:))))Canim aaaa baya koyu cikmas hadi insallah yarin sabah hamislik testi yap canim bana cikicak gibi geldi silik bi ikinci cizgi.
niye umutsuzsunHakkımızda hayırlsı hadi bakalım bu ay baya hamile vereceğiz galiba burdan :) ben bu ay umutsuzum :/ bi dahaki aya artık
canım gecikme olabilir. sen yapmaya devam et.Kızlar yaa benim dün yumurtlama günümdü testim silik çıkmıştı bugün yaptım yine silik yumurtalama olmayacakmı acaba
Deli olcam valla bitürlü netleşmedi yaacanım gecikme olabilir. sen yapmaya devam et.
yapıp yapmadığını bılmıyorum ama . 4 saat gitme wc ye ole yap. sıkışık ol biraz. bi tavsiyedirDeli olcam valla bitürlü netleşmedi yaa
niye umutsuzsun
olsun canım belki yakalayamadın. umutsuz olma. çalıştıysan düzenli. adet olana kadar Allahtan ümit kesilmezdaha ovu. testte iki çizgi göremedim ki :/ gebelikte hiç göremem diye umudum kırıldı :/
Evet canm 3 saat lavaboya gitmedim sıvıda almadm.. önümüzdeki günlere bakaym artk olmadı doktora gideyim p.tesiyapıp yapmadığını bılmıyorum ama . 4 saat gitme wc ye ole yap. sıkışık ol biraz. bi tavsiyedir
kaçıncı günündeydin ki. sormuşumdur belki amaEvet canm 3 saat lavaboya gitmedim sıvıda almadm.. önümüzdeki günlere bakaym artk olmadı doktora gideyim p.tesi
31 gün 19 gündeyim canmkaçıncı günündeydin ki. sormuşumdur belki ama
hıc mı koyulasmadı canım. ?31 gün 19 gündeyim canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?