- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #38.301
Merhaba, Aynı zamanlarımız bekliyorum ben de :) 6-7 mart umarım kırmızısız geçer :)[/QUOTE
inş. canım benimde tek duam kırmızısız ve çift çizgi Allah gönlümüze göre versintakip edelim bakalım belki ikimizinde pozitif olur sen de test ovülasyon yaptınmı bu ay. ben 21. gün yumurtladım.
KoyUlaştı koyulaşmasına fakat silik net iki çizgi yokhıc mı koyulasmadı canım. ?
Amin canm hoşgeldin.. stres en büyük etken zaten.. bence test almalısn en azndan ona göre tedbir alrsnarkadaşlar merhaba
aylardır takip ediyorum ama bugün ilk kez yazıyorum
bat 25 şubattı ama henüz regl olmadım testte yapamıyorum sanırım stres yapıyorum ondan gecikti diye düşünüyorum
sadece kasıklarımda ara ara batmalar var başka hiç bir belirti yok
inş hepimizin bebişleri hayırlı vakitte gelir
Amin canm hoşgeldin.. stres en büyük etken zaten.. bence test almalısn en azndan ona göre tedbir alrsn
Adetin kaç güne bir oluyor bence bunlar negatif bende pozitif olmadan önce iki gün kayboluyor gibi oluyor sonra pik yapıyor Bence bir iki gün daha var gibi ama sen yine de değerlendirKızlaaar bugün yumurtam çatlıyor mu acaba, o gün bu gün mü =) Heyecanlardayım yahuuu
Düne göre silik çıktı. Hergün sıvı alımına dikkat ederek yapıyorum. Bugün ateş ölçümüm de biraz düştü
Ben bir keresinde 22.günde gördüm pozitifi devam et bence idrar rengin açıkça şu karışımı fazladır yani idrarin in rengi koyu olmali31 gün 19 gündeyim canm
28-29 günde oluyor canım. Ben yine de çalışmalara devam ederim =))Adetin kaç güne bir oluyor bence bunlar negatif bende pozitif olmadan önce iki gün kayboluyor gibi oluyor sonra pik yapıyor Bence bir iki gün daha var gibi ama sen yine de değerlendir
kaç günde bir adet oluyorsun ya bu kadar erken yumurtladınKızlaaar bugün yumurtam çatlıyor mu acaba, o gün bu gün mü =) Heyecanlardayım yahuuu
Düne göre silik çıktı. Hergün sıvı alımına dikkat ederek yapıyorum. Bugün ateş ölçümüm de biraz düştü
Tamm canm çok tesekkürler devam edeym benBen bir keresinde 22.günde gördüm pozitifi devam et bence idrar rengin açıkça şu karışımı fazladır yani idrarin in rengi koyu olmali
28-29 günde oluyorum. Oğlumda da hamile kaldığımda hesaplayıcılara göre olan zamanda deneme olmamıştı. Demek ki o zaman da erken yumurtlamıştım.kaç günde bir adet oluyorsun ya bu kadar erken yumurtladın
Canımm çok sevindim gözün aydın allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bizi unutma dualarındaSüüpppprrriiiiiiiizzzzzz mucizem , minik bebişim bana Merhaba dedi Eki Görüntüle 1434736
Canım gözün aydın allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinMerhaba
Beni hatırlayaniniz varmi bilmiyorum ama size müjde vermek istedim.51 ile hamis olduğumu öğrendim. Batim 28 subat.test tarihim 26 subat. Evdeki testlerim pozitif çıktı. Silik olarak ama. Yumurtlamadan beri hiç kesilmeyen kremsi kokusuz akıntım ve ağır kaldirinca hissettiğim batmalarim en net belirtileriM. Rabbim isteyenlere nasip etsin bu duyguları. ....
Son bi belirtme. Ovu testim net koyuyken calisamadik.ondan 1 gün sonra 1 kez çalıştık. 14 subat ugurlu geldi :)
Amin canım amin en kısa sürede inşallah ben bu ay hiç ama hiç ümitli değildim çünkü yumurtayı goremem işti ben yine de test yaptım pik yaptığında 2 gün değerlendirdik Allah nasip ettiCanımm çok sevindim gözün aydın allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bizi unutma dualarında
Canim seni tebrik ederim aynı zamanda bebişlerimize kavusacagiz inşallahMerhaba
Beni hatırlayaniniz varmi bilmiyorum ama size müjde vermek istedim.51 ile hamis olduğumu öğrendim. Batim 28 subat.test tarihim 26 subat. Evdeki testlerim pozitif çıktı. Silik olarak ama. Yumurtlamadan beri hiç kesilmeyen kremsi kokusuz akıntım ve ağır kaldirinca hissettiğim batmalarim en net belirtileriM. Rabbim isteyenlere nasip etsin bu duyguları. ....
Son bi belirtme. Ovu testim net koyuyken calisamadik.ondan 1 gün sonra 1 kez çalıştık. 14 subat ugurlu geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?