Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

arkadaşlar merhaba
aylardır takip ediyorum ama bugün ilk kez yazıyorum
bat 25 şubattı ama henüz regl olmadım testte yapamıyorum sanırım stres yapıyorum ondan gecikti diye düşünüyorum
sadece kasıklarımda ara ara batmalar var başka hiç bir belirti yok
inş hepimizin bebişleri hayırlı vakitte gelir

Amin canm hoşgeldin.. stres en büyük etken zaten.. bence test almalısn en azndan ona göre tedbir alrsn

Kızlaaar bugün yumurtam çatlıyor mu acaba, o gün bu gün mü =) Heyecanlardayım yahuuu
Düne göre silik çıktı. Hergün sıvı alımına dikkat ederek yapıyorum. Bugün ateş ölçümüm de biraz düştü

Eklentiler

• 11016689_10153101164179719_879903281_n.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 72
  • 10968113_10153101164159719_257967449_n.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 89
Amin canm hoşgeldin.. stres en büyük etken zaten.. bence test almalısn en azndan ona göre tedbir alrsn

hoşbulduk pazar günü yapayım diyorum testim var ama bir önceki ay tüm belirtileri yaşamıştım regl oldum yine hayal kırıklığı olur diye bekliyorum.

Adetin kaç güne bir oluyor bence bunlar negatif bende pozitif olmadan önce iki gün kayboluyor gibi oluyor sonra pik yapıyor Bence bir iki gün daha var gibi ama sen yine de değerlendir

Merhaba
Beni hatırlayaniniz varmi bilmiyorum ama size müjde vermek istedim.51 ile hamis olduğumu öğrendim. Batim 28 subat.test tarihim 26 subat. Evdeki testlerim pozitif çıktı. Silik olarak ama. Yumurtlamadan beri hiç kesilmeyen kremsi kokusuz akıntım ve ağır kaldirinca hissettiğim batmalarim en net belirtileriM. Rabbim isteyenlere nasip etsin bu duyguları. ....
Son bi belirtme. Ovu testim net koyuyken calisamadik.ondan 1 gün sonra 1 kez çalıştık. 14 subat ugurlu geldi :)

Canım gözün aydın allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

Canımm çok sevindim gözün aydın allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bizi unutma dualarında
Amin canım amin en kısa sürede inşallah ben bu ay hiç ama hiç ümitli değildim çünkü yumurtayı goremem işti ben yine de test yaptım pik yaptığında 2 gün değerlendirdik Allah nasip etti

Canim seni tebrik ederim aynı zamanda bebişlerimize kavusacagiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…