- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #38.321
Aaa süpeer sağlıkla gelsin minik mucizen canımSüüpppprrriiiiiiiizzzzzz mucizem , minik bebişim bana Merhaba dedi Eki Görüntüle 1434736
Çoook güzel haberler bunlar, sağlıkla al kucağına canımMerhaba
Beni hatırlayaniniz varmi bilmiyorum ama size müjde vermek istedim.51 ile hamis olduğumu öğrendim. Batim 28 subat.test tarihim 26 subat. Evdeki testlerim pozitif çıktı. Silik olarak ama. Yumurtlamadan beri hiç kesilmeyen kremsi kokusuz akıntım ve ağır kaldirinca hissettiğim batmalarim en net belirtileriM. Rabbim isteyenlere nasip etsin bu duyguları. ....
Son bi belirtme. Ovu testim net koyuyken calisamadik.ondan 1 gün sonra 1 kez çalıştık. 14 subat ugurlu geldi :)
Amin canım darısı başınıza Rabbim artması kimseye Ümidini kaybetme hiç olmaz dediğin bir anda oluverirAaa süpeer sağlıkla gelsin minik mucizen canım
Canım moralini bozma yeni ay yeni ümitler yeni mutluluk getirsinbu ay olur insallahBen adet oldum kizlar cok uzgunum
Sakın üzme kendini. Hiçbir sorun yokken herşeyi doğru yapıyorken bile tutma şansı %50. Önümüzdeki ay inşallah güzel haberlerini alırız canımBen adet oldum kizlar cok uzgunum
Tebrik ederim canımmmmSüüpppprrriiiiiiiizzzzzz mucizem , minik bebişim bana Merhaba dedi Eki Görüntüle 1434736
Bence evetMerhaba kızlar. Testime yorum yapar mısınız? Yumurtlama oldu mu, olacak mı bilemedim. Dün ilişki oldu, bugün de olmalı mı?
Teşekkür ederim canım sagol darısı başınıza Allah gonlunuze göre versinTebrik ederim canımmmm
Bencede evetMerhaba kızlar. Testime yorum yapar mısınız? Yumurtlama oldu mu, olacak mı bilemedim. Dün ilişki oldu, bugün de olmalı mı?
Cok tesekkur ederim canim.Senide tebrik ederim insallah kucagina aldigin gunleride gorursun cok cok sevindim..kacinci ayindi senin.calismalar hangi duzende oldu anlatirmisin birazCanım moralini bozma yeni ay yeni ümitler yeni mutluluk getirsinbu ay olur insallah
Insallah canim ya.cok sabirsiz bi insanim ben.elimde degil yaa.bide bu ay hep tuttu hissi vardi bende ondan bu kadar uzuldum galibaSakın üzme kendini. Hiçbir sorun yokken herşeyi doğru yapıyorken bile tutma şansı %50. Önümüzdeki ay inşallah güzel haberlerini alırız canım
Bir tık açılma olmuş canım. Benim 2 gün senin açılmış hali gibiyken bugün epey silikleşti çizgi.Kizlar sanki bir tik acilmis dimi. Simdi ne zaman catlicak benim yimirtaateste gore. Silinince mi ?
Yarin caliscam.testlere de devam edim ayni zamandaBir tık açılma olmuş canım. Benim 2 gün senin açılmış hali gibiyken bugün epey silikleşti çizgi.
Tedbiri elden bırakmadan çalışmalara devam
Canimmmmmmmm tesbriklerttrt cok sevindim rabbim kucagna alyp sevinecegin gunleride gostersin insallah. Kendine ve bebisine iyi bak canimSüüpppprrriiiiiiiizzzzzz mucizem , minik bebişim bana Merhaba dedi Eki Görüntüle 1434736
Canin tebrikler rabbim saglikla kucagna almayida nasip etsin.Merhaba
Beni hatırlayaniniz varmi bilmiyorum ama size müjde vermek istedim.51 ile hamis olduğumu öğrendim. Batim 28 subat.test tarihim 26 subat. Evdeki testlerim pozitif çıktı. Silik olarak ama. Yumurtlamadan beri hiç kesilmeyen kremsi kokusuz akıntım ve ağır kaldirinca hissettiğim batmalarim en net belirtileriM. Rabbim isteyenlere nasip etsin bu duyguları. ....
Son bi belirtme. Ovu testim net koyuyken calisamadik.ondan 1 gün sonra 1 kez çalıştık. 14 subat ugurlu geldi :)
Canim benim uzulme lutfem insallah bu ay bebisini kucagna almak nasip ederBen adet oldum kizlar cok uzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?