Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Hamile arkadaslar hepinizi tebrik ederim erken belirtilerinizi paylasirmisiniz birde gebelik ogrenmek için ovu testi yapanlar bata kac gun kala koyu cizgiyi gördünüz
Canim ben onceden yazmistim ovu testine hic gerek yok bebis varsa en gec 4 gun once nornal gebelik testinde cikiyi. Ovu testiinide burdakilere soluyim diye nasil cikar diye yaptim. 3 gun once kop koyuydu ovu testi bende. Belirti olarakda canim benim adete iki gun var akinti baya yogunlasti hep islagim yumurtlamadan sonrada boyle oldum. En buyuk belirtide canim batma egilip kalkarken biseyin vardigi hissedilyo bende 5 gun once vacinaya bicak saplarmis gibi ama hafif binagri oldu 2 gun bebis rahme gomulyo galiba dedim. Goguslerdede az da olsa dolgunluk var.

Canım tebrik ederim darısı hepimize

OTE="leylinin annesi, post: 39678081, member: 645890"]Canim ben onceden yazmistim ovu testine hic gerek yok bebis varsa en gec 4 gun once nornal gebelik testinde cikiyi. Ovu testiinide burdakilere soluyim diye nasil cikar diye yaptim. 3 gun once kop koyuydu ovu testi bende. Belirti olarakda canim benim adete iki gun var akinti baya yogunlasti hep islagim yumurtlamadan sonrada boyle oldum. En buyuk belirtide canim batma egilip kalkarken biseyin vardigi hissedilyo bende 5 gun once vacinaya bicak saplarmis gibi ama hafif binagri oldu 2 gun bebis rahme gomulyo galiba dedim. Goguslerdede az da olsa dolgunluk var.[/QUOTE]
Cevabın icin tesekkur ederim canim

Kizlar birde yumurta takibi yaptirdim bu ay muhtemel ovulasyon csrsamba günüydü dr bu pazartesi yumurtam catlamismi diye kontrole cagirdi eger gebelik varsa alttan ultrasonun zarari olurmu sizce

Kizlar sanki bir tik acilmis dimi. Simdi ne zaman catlicak benim yimirtaa teste gore. Silinince mi ?

Yarin tekrar bak bakalım canım daha mi koyulascak yoksa siliklescek mii :)) bak Buda benim 10.gun ovulasyon testim canım baya belirgin cikiyo bende anlamadım

Eklentiler

• image.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 73
Canimmmmmmmm tesbriklerttrt cok sevindim rabbim kucagna alyp sevinecegin gunleride gostersin insallah. Kendine ve bebisine iyi bak canim
çok teşekkür ederim canım bu ay içime doğuyor olacağını düşünüyorum derken hamileymişim çok şaşırdım hala şoktayım diyebilirim Hatırlıyor musun doktor bu ay yumurta görememişti Ameliyat dengemi bozdu o yüzden bu ay yumurta oluşmadı diyordum ben de ama ben pik yaptığında iki gün değerlendirmiştim yine de Erken gebelik testi vardı boşuna kullanmayayım diğer aya saklayayım demiştim Ama Allah bu ay nasip etti Doktorlar demek ki karından net göremiyor alttan bakmak lazım
Adetim normalde 23 ünde pazartesi olması gerekiyordu piki 18.günde yakaladım. pikin üzerinden 13 gün geçti ama cumartesi test yaptım negatifti Bende kafa dağıtayım diye saunaya hamama falan gittim arkadaşlarla meğersem bebişim benimleymiş bilseydim hiç gider miyim
evde bir tane de gebelik testi vardı bir önceki aydan pazartesi falan onu da yaptım çıkmamıştı attım bir kenara
Sen bu hafta çok üşüdüm demiştin hatırlıyor musun ben de çok üşüdüm bu hafta battaniyenin altında klimanın karşısında donuyordum titriyordum resmen Bir de geçen çok hafif leke gelmişti belli belirsiz kahverengimsi adet olacağım diye yorumladım ama 4 gün geçti adet olmadım İçime kurt düştü Bu ikisi de kafamı kurcaladı O bıraktığım testi aldım baktım kaç gün geçmiş ama yine de bakayım dedim Hafif bir çizgi var inanamadım hatta günler geçince t çizgisinin yeri belli olmuştur dedim Yeni bir test yaptım silik çizgi çıktı Şoka girdim resmen Gözlerime inanamadım Dün de kana baktırdım 74 çıkmış
Ayyyy ne kadar çok yazmışım Kusura bakma

Kızlar çoook güzel bi gün olmuş hamişler tebrik ederim siziiiiiii
İnşallah bizlerde yakında bu duyguyu paşlaşırız sizlerle.
amin canım amin Allah en kısa sürede size de nasip eder ümidini hiçbir zaman kaybetme en olmaz dediğin anda oluverir hele benimkini okusan hiç ümidini kaybetmezsin aşağıya yazacağım sen de oku tamam mı

Cok tesekkur ederim canim.Senide tebrik ederim insallah kucagina aldigin gunleride gorursun cok cok sevindim..kacinci ayindi senin.calismalar hangi duzende oldu anlatirmisin biraz
çok teşekkür ederim canım adet olayım da bu yeni ayda içime doğuyor hamile olacağım inşallah diye düşünüyordum derken hamileymişim çok şaşırdım hala şoktayım diyebilirim
benim 3. ayımda oldu bir arkadaşım vardı 3-6-9-12. aylarda oluyor derdi bazen moral bulurdum O 9. ayda buldu benim 3.ayda oldu çok şükür
İki buçuk yıllık evliyim ve ilk bebişimiz olacak inşallah
Benim ilk ay bilinçsizceydi çok araştırmamıştım ovulasyon testleri hakkında çok bilgim yoktu zaten günü denk getirememişiz olmadı
ikinci ay galanik diye bir marka almıştım ama onda test hep koyu gibi geliyordu çok sık yaptık biz eşimle Resmen bıktık cahillik işte biraz çıksa bugünmüş diyordum forumdan bu markayı kullanan birinin resimlerini buldum sonra geç oldu tabii biraz sperm kalitesi diye bir şey kalmamıştır yani üstelik mantar oluşmuştu bende ilaç kullandım üstüne bir de fitil Fitil zaten spermleri öldürüyormuş Doktora gittim karından yumurtaya baktı 21mm kadar büyüdü zaten Piki o günde 22. günde gördüm Derken pikten 6-7 gün sonra kasık ağrılarımla mücadele etmeye başladım bebek yerleşiyor herhalde diye düşünürken meğer apandisitim şişmiş patlamak üzereymiş ameliyat oldum Sonra da adetim normalden bir hafta geçikti
3. ayda ise ben hep zaten geç yumurtlarım 15. inde doktora gittim doktor yumurta görememişti çatlamışşın dedi Ama ben biliyorum ki geç yumurtluyorum şu anda çatlaması mümkün değil testte yapıyorum daha pik yapmadı Ameliyat dengemi bozdu o yüzden bu ay yumurta oluşmadı dedim ben de ama 18. günde pik yaptığı eşime gösterdim iki gün değerlendirdik yine de üçüncü günde yapalım dedim ben zaten boşuna yapıyoruz yumurta oluşmadı gerek yok dedi
hatta günler sonra bile evde erken gebelik testi vardı boşuna kullanmayayım diğer aya saklayayım demiştim Ama Allah bu ay nasip etti Doktorlar demek ki karından net göremiyor bilmiyorum niye görünmedi
Adetim normalde 23 ünde pazartesi olması gerekiyordu piki 18.günde yakaladım. pikin üzerinden 13 gün geçti ama cumartesi test yaptım negatifti Bende kafa dağıtayım diye saunaya hamama falan gittim arkadaşlarla meğersem bebişim benimleymiş bilseydim hiç gider miydim
Bu ay çok kasık ağrım bel ağrım oldu arada kramp giriyor gibi batma oluyordu kalakalıyordum yerimde kımıldayamıyordum Hep ameliyata buldum ama ben Bizim işyeri çok soğuk ameliyat üşütmeye gelmez derler ya hep hatta gittim ayak sobalarından falan aldım biraz daha rahatladım Bebişle ilgisi var mı bilyorum ama
evde bir tane de gebelik testi vardı bir önceki aydan pazartesi falan onu da yaptım çıkmamıştı attım bir kenara
Leydinin annesi belirti olarak bu hafta çok üşüdüm demişti ben de çok üşüdüm bu hafta battaniyenin altında klimanın karşısında donuyordum titriyordum resmen Bir de geçen çok hafif leke gelmişti belli belirsiz kahverengimsi adet olacağım diye yorumladım ama 4 gün geçti adet olmadım İçime kurt düştü Bu ikisi de kafamı kurcaladı O bıraktığım testi aldım baktım kaç gün geçmiş ama yine de bakayım dedim Hafif bir çizgi var inanamadım hatta günler geçince t çizgisinin yeri belli olmuştur dedim Yeni bir test yaptım silik çizgi çıktı Şoka girdim resmen Gözlerime inanamadım Dün de kana baktırdım 74 çıkmış
Yine çok yazdım Kusura bakma ama ümidini hiç kaybetme denemeye devam et hiç olmadık zamanda karşına çift çizgi çıkıverir hatta doktor yumurta göremedim dese bile devam et
Rabbim en kısa sürede size de mücizenizi verir inşallah dualarım sizinle öğrendiğim andan itibaren buradaki ve isteyen herkese dua ediyorum

Hamile arkadaslar hepinizi tebrik ederim erken belirtilerinizi paylasirmisiniz birde gebelik ogrenmek için ovu testi yapanlar bata kac gun kala koyu cizgiyi gördünüz
canım ben bir üstte yaşadıklarımı anlattım biraz uzun oldu ama detaylı yazdım
benim adet tarihimde ümidim çok olmadığı için iki gün önce testi yaptım bir iki saat sonra bile baktım yoktu ama
adet günümde normal gebelik testi yaptım görünmedi ama 4 gün sonra teste tekrar baktım çok ince belli belirsiz çizgi vardı Sonra yeniden erken gebelik esti vardı elimde onu yaptım silik çizgi çıktı
Anlayacağın Geç yumurtluyorum ben adet tarihim 23 şubattı 26 şubatta silik çizgiyi gördüm

canım çoook sevindim senin adına.Allah'ım inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder.benim de çok kasık ağrım var bende yarın yapmayı düşünüyorum testi.sanki zaman hiç geçmiyo gibi

Canim benim cok sevindim ne guzel anlatmissin. hamama gitdim zarari olurmu diyede hic dusunme. Rabbim bebisini vericekse naparsan yap bebisin seninle olur. Yeniden tebrikler arkadasimmmmmmmmm

Kizlar birde yumurta takibi yaptirdim bu ay muhtemel ovulasyon csrsamba günüydü dr bu pazartesi yumurtam catlamismi diye kontrole cagirdi eger gebelik varsa alttan ultrasonun zarari olurmu sizce
Hayir canim olmaz bende baktirdim bu ay. Zarari olucaksa doktirlar yapmazlar icin rahat olsun canim.

Canim benim cok sevindim ne guzel anlatmissin. hamama gitdim zarari olurmu diyede hic dusunme. Rabbim bebisini vericekse naparsan yap bebisin seninle olur. Yeniden tebrikler arkadasimmmmmmmmm
Cok tesekkur ederim canım sagol testi belki sadece bugün yapardım ama senin sayende iki gün önce tattım bu mutluluğu
dün eşime de süpriz yaptım inanamadı o da Kan testi sonucunu telefonla öğrendim esim evdeydi odadan cikinca masayı çok hızlı hazırladım çorabı koydum içine üzerine de rezerve yazdım baktı kaldı bir sure Rabbim herkese nasip etsin Allah herkesin gönlüne göre versin

Eklentiler

• 20150227_172028.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 100
Canim benim testlerinde guzel cikmis. Benimde batim pazartesi canim kan vermeye gidicegem cok heycanliyimmmm
O da yukselir zamanla bende yaptiracagim hafta ici yükselecek mi bakalım hala korkularım var ama inşallah sorunsuz olur sağlıklı olurlar

Son düzenleme:
canım çoook sevindim senin adına.Allah'ım inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder.benim de çok kasık ağrım var bende yarın yapmayı düşünüyorum testi.sanki zaman hiç geçmiyo gibi
Amin canım benim ne de olsa olmayacak diye rahatım bu ay eskıden 7. Günden itibaren ara ara gidip kan tahlili yaptiriyordum hep negatif çıkıyordu moralim bozuluyordu agliyordum Ama sen Yapma kitap oku ya da baska bir seyle oyalan ben son iki haftadır sürekli kitap okuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…