Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım zaten çalıştığım için biraz öyle oyalanıyorum akşamları evdi yemekti derken kendimi kandırıyorum :)

Ne güzel sürpriz böyle eşine kıyamam size yaa Allah evladınızı sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin :)

Hepinize teşekkür ederim. Güzel dualarinizin için. Inşallah hepiniz bu ay hamile kalırsınız :)
Ben de adet olacagim kesin diyordum.Aslında olsaydım 2.çocuk konusunu tamamen kapatacaktim. Neyse başınızı agritmayim. 14 subat günü tüm gün ağrı çektim. Kızımı kucaklayamadim, zor yürüdüm evin içinde. Testte en koyu halindeydi. Ctesi akşam 18 testinde silikleşme başladı. Ağrı da hafifledi. Pazar sabahi test iyice siliklesti.Ama biz pazar ogleden sonra çalışma yapabildik. Cuma sabahi ve pazar öğleni olmak üzere 2 çalışma oldu. Bu kadar az olunca olmaz ihtimali yerleşti kalbime. Belirtilere gelince. Yumurtlama akintisindan sonra kuruma olurdu bende. Hic olmadı. Azaldı ama hiç kesilmedi. Kanama yasiyormusum gibi bi yoğunlukta, Ped ihtiyacı, losyon kıvamında, kokusuz beyaz bi akinti. Uzama da yok denecek kadar azdi. Bir de kasıklarımda hala yumurtlayacakmisim gibi bir sizi.özellikle ağır kaldirinca yukarı uzanınca. Kızımda hamileyken 7 8.haftalarda yaşadığım batmanin aynısı.subat in ve aynı zamanda siklusun 22 sinden beri gebelik testi yapıyorum. Hayaletin hayaleti çizgiler çıktı hep.giderek koyulasti.26 sabahi kan verdim.51 çıktı. Bat 28 subat.bugün kan testimi yenileyeCegim. Çünkü artışı görüp emin olmak istiyorum.
Rabbim kimsenin kucagini boş bırakmasın. ...

Ben de hiç böyle akıntı olmadı hatta ovulasyon dan sonra akıntım kesildi diyebilirim kasiklarimdan beline vuran ağrılarım vardı Su anda goguslerim çok ağrıyor dün sabah midem bulandı biraz ve halsizlestim benim beta dün 74 tü
kalp atışlarıni duyuncaya kadar şüpheli hersey tabii sağlıklı olurlar insallah

Ay canim ne guz3l olmus senin adina cok sevindim. Rabbim kucagna alip sevinegein gunleride gostersin.

Kızlar bişey sorcam gerçi hep soruyorum ya neyse :) benm testlerim hep silik çıktı hiç koyulaşmadı bende p.tesi doktora gidicem muayene olsam doktor anlarmı ne zaman çatladığını yada catlamadığını . Bide çatlamışsa döllenmiş olduğunuda anlarmı lütfnn cevappp kafayı yicem aklımda deli sorular

Canim doktor buyuyup b catladigini anlar. hic bi zaman ultrasonda gorunmez allahdan baska kimse bilmez yumurtanin dollenip dollenmedigni.

Bence yumurtlama olup olmadığını anlar canım, ama döllenmişse anlarmı orasını bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…