Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

En azından catladığını söylesinde oda bişeydir ben gene beklerim.. off bi sorun yoktur demi ya hiç tam koyu olmadı..
Canim insallah yoktur doktora gidince zaten icin rahatlar nolup ne bitiyo catlamissa artik calismayada gerek kalmaz. Bend3 oyle yapmistim siliklesince gitdim catlamis calismaktanda kurtuldum.

Canim insallah yoktur doktora gidince zaten icin rahatlar nolup ne bitiyo catlamissa artik calismayada gerek kalmaz. Bend3 oyle yapmistim siliklesince gitdim catlamis calismaktanda kurtuldum.
İkinci çizgi silik çıkınca yumurtlama sorunu vadr diye korkuyorum..fakat üç gündür kasıklarımda devamlı ağrı var.. paranoyak oldum iyice

canım sen ne zamndır test yapıyordun. ümitsizliğe kapılma belki geç yumurtluyosundur. çok stres yaparsanda etkiler rahat ol sen tedbırını al , çalış Rabbim en hayırlı zamnda verir inşlh

Kızlar yrdım edin lütfen bugün adetin 11.günü 7.gün ve 10.gün ilişki oldu bugün pembekan geldi ilk defa peçeye silince bildiğin tam pembe nedir buya

canım sen ne zamndır test yapıyordun. ümitsizliğe kapılma belki geç yumurtluyosundur. çok stres yaparsanda etkiler rahat ol sen tedbırını al , çalış Rabbim en hayırlı zamnda verir inşlh
Adet bittiğinden beri hergün test yaptm canm ama son 3 gün hep silik çıktı bugünde yok olacaj kadar silik çıktı.. ama kasıklarım çok ağrıyo.. anlamadm valla.. p.tesi doktora gitcem.. 31 günde adet oluyorum bugün 21. Gün

Canim cok tesekkur ederim uzun uzun yazmissin hakkini helal et.benimde ovu testiyle 3 ayim olacak onumuzdeki ay.bakalim hayirlisi allahtan.insallah bizde bu guzel haberleri veririz size en kisa zamanda

Kızlar benim ovulasyon testim yine tamamen koyu olmasa da ikinci çizgi bayağı belli.yumurta akı şeklinde akıntım da var.aceba yeniden mi çatlıyorum:) bu arada dün akşam dayanamadım gebelik testi yaptım çizgi yoktu.yaklaşık 4-5 gün var adet günüme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…