- 27 Temmuz 2014
- 1.071
- 624
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #38.401
İnşallah o dur bugüne kadar hiç böyle bişi olmadı da bu ay inofolic kullanıyorum belki o yapmıştır yerleşme kanaması bu kadar erken olmaz dimi 4 gün oldu ilk ilişkiden sonra şu an sol kasıkta resmen damarlarımı çekiyolar ince ince sızılar var offf bütün bilgilerim silindi hafızamdan sözde hemşire olcam bi hasta gelse bana sorsa kesin yum kanaması derim ona ama kendime gelince acaba mı diyom işteBazı kişilerde yumurtlama zamanı da 1-2 damla geliyormuş canım
Yaa harikasın ne güzel anlatmış azcıkta olsa rahatladım Allah razı olsun canmKızlar bakın ayrınlı bir anlatım
http://www.yumurtlamatesti.com/yumu...ama-belirtileri-dogurganlik-test-setleri.html
inşaallah can ım benim
Bence de yarin catlar canim.inşaallah can ım benim
Bence de yarin catlar canim.
ay ne güzel bol bol çalışmalııı
Hiç duymadım canım öyle birşeyKızlar aklıma takılan bişey var biraz çekinerek soruyorum ama başka öğrenebilceğim biyer yok malesef. Biyerde okudum ve birleşme sırasında ilişkinin uzun tutulması gerekiyomuş sperm o esnada biriksin die. Benim ovu günlerim tam bi işkence ağrıdan ölüyorum ve o günlerde hep ilişkiden kaçıyodum olursada çok çabuk bitsin istiyodum dayanamıyodum bu ay bebek istiyorum ve dişimi sıkcam ama gerçekten uzun sürmesine gerek varmı sırf bu yüzden hamile kalamıcam die korkuyorm
Kızlar aklıma takılan bişey var biraz çekinerek soruyorum ama başka öğrenebilceğim biyer yok malesef. Biyerde okudum ve birleşme sırasında ilişkinin uzun tutulması gerekiyomuş sperm o esnada biriksin die. Benim ovu günlerim tam bi işkence ağrıdan ölüyorum ve o günlerde hep ilişkiden kaçıyodum olursada çok çabuk bitsin istiyodum dayanamıyodum bu ay bebek istiyorum ve dişimi sıkcam ama gerçekten uzun sürmesine gerek varmı sırf bu yüzden hamile kalamıcam die korkuyorm[/QUOT
bende hiç duymadım canım,ve aylardır hergün bu konuları araştırmama rağmen. takma kafana yeter bence herşey stres....
Saol canım. İnşallah öyledirHiç duymadım canım öyle birşey
Bence süreyle alakası yok, sperm gelmesi yeterli
Canim yumurta yerlesmesi olamaz yumurtami catladi acaba.Kızlar yrdım edin lütfen bugün adetin 11.günü 7.gün ve 10.gün ilişki oldu bugün pembekan geldi ilk defa peçeye silince bildiğin tam pembe nedir buya
Canim ya bu zorunlu gibi hissedip iliskiye girmekden kotu bisey yokMus resmen iskenceydi bizim icinde mevlam sabir versin. Canim uzun sure iliskiye olsa spermelr cok oluyo dediklerne ben hic inanmiyorum Oyle bisey olamaz. Ama canim afedersin iliskide kadinin istekli olmasi onemli isteksiz cunki kup kuru olursa spernler ilerlemekte zorlanir.Kızlar aklıma takılan bişey var biraz çekinerek soruyorum ama başka öğrenebilceğim biyer yok malesef. Biyerde okudum ve birleşme sırasında ilişkinin uzun tutulması gerekiyomuş sperm o esnada biriksin die. Benim ovu günlerim tam bi işkence ağrıdan ölüyorum ve o günlerde hep ilişkiden kaçıyodum olursada çok çabuk bitsin istiyodum dayanamıyodum bu ay bebek istiyorum ve dişimi sıkcam ama gerçekten uzun sürmesine gerek varmı sırf bu yüzden hamile kalamıcam die korkuyorm
Canim adetine kac gun vardi senin ovu testin boyle koyu cikmasi ya gebelik ya yumurtalamanin alameti. Gebelik testini sabah ilk idrarinla yapiyosun dimi canim.Kızlar aklım iyice karıştı benim yaa.bu sefer ki daha da koyu.aynı idrarla gebelik testi de yaptım hiç çizgi yok.
Yaklaşık 4 veya 5 gün var canım.hayır sabah yapmadim yarin sabah yaparim diye düşundüm saat 5 civarı ovulasyonu yaptım koyu gorunce gebelik te yaptimCanim adetine kac gun vardi senin ovu testin boyle koyu cikmasi ya gebelik ya yumurtalamanin alameti. Gebelik testini sabah ilk idrarinla yapiyosun dimi canim.
evet canım haklısın zorunlu hissetmek insani cok kötü bi ruh haline sokuyo şartlanmis gibi sadece tek amacin sperm oldugunu düsünüyosun. Ben gecen aylaran biliyorm henüz ovu yaklasmadi ins sıkıntisiz atlatirim bu ay ama icimi rahatlattin canim cok saolCanim ya bu zorunlu gibi hissedip iliskiye girmekden kotu bisey yokMus resmen iskenceydi bizim icinde mevlam sabir versin. Canim uzun sure iliskiye olsa spermelr cok oluyo dediklerne ben hic inanmiyorum Oyle bisey olamaz. Ama canim afedersin iliskide kadinin istekli olmasi onemli isteksiz cunki kup kuru olursa spernler ilerlemekte zorlanir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?