Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Bazı kişilerde yumurtlama zamanı da 1-2 damla geliyormuş canım
İnşallah o dur bugüne kadar hiç böyle bişi olmadı da bu ay inofolic kullanıyorum belki o yapmıştır yerleşme kanaması bu kadar erken olmaz dimi 4 gün oldu ilk ilişkiden sonra şu an sol kasıkta resmen damarlarımı çekiyolar ince ince sızılar var offf bütün bilgilerim silindi hafızamdan sözde hemşire olcam bi hasta gelse bana sorsa kesin yum kanaması derim ona ama kendime gelince acaba mı diyom işte

bunlarda benim sonunda görük iki çizgi ...

şimdi ne zaman çatlar

Eklentiler

• 11005911_10206059928316277_823866640_n.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 98
  • 11042185_10206059927076246_1464832465_n.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 90
  • 11016533_10206059926036220_666339929_n.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 91
Kızlar aklıma takılan bişey var biraz çekinerek soruyorum ama başka öğrenebilceğim biyer yok malesef. Biyerde okudum ve birleşme sırasında ilişkinin uzun tutulması gerekiyomuş sperm o esnada biriksin die. Benim ovu günlerim tam bi işkence ağrıdan ölüyorum ve o günlerde hep ilişkiden kaçıyodum olursada çok çabuk bitsin istiyodum dayanamıyodum bu ay bebek istiyorum ve dişimi sıkcam ama gerçekten uzun sürmesine gerek varmı sırf bu yüzden hamile kalamıcam die korkuyorm

Hiç duymadım canım öyle birşey
Bence süreyle alakası yok, sperm gelmesi yeterli

Kızlar aklım iyice karıştı benim yaa.bu sefer ki daha da koyu.aynı idrarla gebelik testi de yaptım hiç çizgi yok.

Eklentiler

• 20150228_170653.webp
    51 KB · Görüntüleme: 93
Canim ya bu zorunlu gibi hissedip iliskiye girmekden kotu bisey yokMus resmen iskenceydi bizim icinde mevlam sabir versin. Canim uzun sure iliskiye olsa spermelr cok oluyo dediklerne ben hic inanmiyorum Oyle bisey olamaz. Ama canim afedersin iliskide kadinin istekli olmasi onemli isteksiz cunki kup kuru olursa spernler ilerlemekte zorlanir.

Reactions: egc
Canim adetine kac gun vardi senin ovu testin boyle koyu cikmasi ya gebelik ya yumurtalamanin alameti. Gebelik testini sabah ilk idrarinla yapiyosun dimi canim.
Yaklaşık 4 veya 5 gün var canım.hayır sabah yapmadim yarin sabah yaparim diye düşundüm saat 5 civarı ovulasyonu yaptım koyu gorunce gebelik te yaptim

evet canım haklısın zorunlu hissetmek insani cok kötü bi ruh haline sokuyo şartlanmis gibi sadece tek amacin sperm oldugunu düsünüyosun. Ben gecen aylaran biliyorm henüz ovu yaklasmadi ins sıkıntisiz atlatirim bu ay ama icimi rahatlattin canim cok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…