- 17 Aralık 2014
- 499
- 238
- 48
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #38.421
CAnim ozaman yarin silik bi cizgi cikicak gibi geliyo bana gebelik testinde. Insallah guzel haberlerini bekliyorusYaklaşık 4 veya 5 gün var canım.hayır sabah yapmadim yarin sabah yaparim diye düşundüm saat 5 civarı ovulasyonu yaptım koyu gorunce gebelik te yaptim
İnşallah canım yaa kafam karıştı benim de aceba yeni mi çatlıyo daha diye.hayırlısı bakalım.CAnim ozaman yarin silik bi cizgi cikicak gibi geliyo bana gebelik testinde. Insallah guzel haberlerini bekliyorus
Testlerin negatif. Yarin koyulasicak gibi geldi banaMerhaba anlayan biri şu yumurtlama testini bana yorumlar mi acaba bu şimdi pozitif mi negatifmi
Bence de negatif canım. Aynı koyulukta ya da seninkinin controlden daha koyu olması lazımMerhaba anlayan biri şu yumurtlama testini bana yorumlar mi acaba bu şimdi pozitif mi negatifmi
O zaman inşallah bu ay aynı gün de hamile olduğumuzu öğrenirizBencede evetayni gunde gidaklamisiz
Insallah canim insallahhO zaman inşallah bu ay aynı gün de hamile olduğumuzu öğreniriz
Bencede yum çatladı galiba ovu testim pozitif uzayan akıntıda geldiCanim yumurta yerlesmesi olamaz yumurtami catladi acaba.
Canim sen kesin hamilesin yumos catliycaksa bile 3 gun art arda cift cizgi cikmaz sabah yapsaydin gebelik testi icin rahat eder.Ben iyice meraklandım yaa bu saatte bile ovulasyon testimde çift çizgi var yaa.bu 4 gün nasıl geçeceeeekkkk
Canim henuz cayladignin ustunden 4 ya 5 gun gecmis. Hamislik belirtiis kesinlikle dil. Ikinci kea yumurtluyo olabilirsin gun asiri devam etseydin iliskiye.Kızlar benim ovulasyon 12.gn pozitifti sonraki günler siliklesti bugun 17. Gun öylesine bir test yapayım dedim tekrar pozitif cikti sanki bu duruma ne dersiniz
Amin canım sana da Bu arada bir şey soracağım Dün benden kahverengimsi leke geldi çok korkuyorum senden de geldi mi Düşer mi acabaAy canim ne guz3l olmus senin adina cok sevindim. Rabbim kucagna alip sevinegein gunleride gostersin.
Gebelik testini bu sabah yap canım bir kaç saat sonra bak ya da bir gün sonra Bir ihtimal daha var bir yumurtan daha gelişti o catlayacakKızlar aklım iyice karıştı benim yaa.bu sefer ki daha da koyu.aynı idrarla gebelik testi de yaptım hiç çizgi yok.
Ben bir önceki ay 22.günde gördüm çift çizgiyi geç yumurtluyorsundur devam et canim 12 gibi yiyip içmeyi bırak saat 4 gibi yap testiAdet bittiğinden beri hergün test yaptm canm ama son 3 gün hep silik çıktı bugünde yok olacaj kadar silik çıktı.. ama kasıklarım çok ağrıyo.. anlamadm valla.. p.tesi doktora gitcem.. 31 günde adet oluyorum bugün 21. Gün
Sana bir tavsiyem var canım aslında yumurtası catlayan tüm arkadaslarabunlarda benim sonunda görük iki çizgi ...
şimdi ne zaman çatlar
Önemli değil canım ne demek burada herkes bir ümit bir umut bekliyor dertlerini ki onlardan biri de bendim dün korktum ama leke geldi inşallah birsey olmazCanim cok tesekkur ederim uzun uzun yazmissin hakkini helal et.benimde ovu testiyle 3 ayim olacak onumuzdeki ay.bakalim hayirlisi allahtan.insallah bizde bu guzel haberleri veririz size en kisa zamanda
Masallah canimmm.tebrik ederimKızlaaaaar günaydın herkese test Yaptım çift çizgi hemde oldukça koyu
Çok şükür înş isteyen herkese Bebeğini kucağına almayı nasip eder Allah
Canim hayir bende simdilik bisey yok cok sukur. Canim cok geldiyse doktora gitseydin keske adet gunun gecdimi senin. Insallah bisey yokdur canimAmin canım sana da Bu arada bir şey soracağım Dün benden kahverengimsi leke geldi çok korkuyorum senden de geldi mi Düşer mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?