Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Merhaba anlayan biri şu yumurtlama testini bana yorumlar mi acaba bu şimdi pozitif mi negatifmi

Eklentiler

• 20150228_170829.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 118
  • 20150228_170752.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 115
  • 20150228_170829.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 137
Ben iyice meraklandım yaa bu saatte bile ovulasyon testimde çift çizgi var yaa.bu 4 gün nasıl geçeceeeekkkk

Eklentiler

• 20150228_220756.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 94
Kızlar benim ovulasyon 12.gn pozitifti sonraki günler siliklesti bugun 17. Gun öylesine bir test yapayım dedim tekrar pozitif cikti sanki bu duruma ne dersiniz

Eklentiler

• 20150228_231215~3.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar benim ovulasyon 12.gn pozitifti sonraki günler siliklesti bugun 17. Gun öylesine bir test yapayım dedim tekrar pozitif cikti sanki bu duruma ne dersiniz
Canim henuz cayladignin ustunden 4 ya 5 gun gecmis. Hamislik belirtiis kesinlikle dil. Ikinci kea yumurtluyo olabilirsin gun asiri devam etseydin iliskiye.

Ben bir önceki ay 22.günde gördüm çift çizgiyi geç yumurtluyorsundur devam et canim 12 gibi yiyip içmeyi bırak saat 4 gibi yap testi

bunlarda benim sonunda görük iki çizgi ...

şimdi ne zaman çatlar
Sana bir tavsiyem var canım aslında yumurtası catlayan tüm arkadaslara
1. İlişki sırasında mutlaka belini altına yastık koyun
2. Eşini boşaldı sonra sizin ayaklarının tutup yukarıya kaldırsın
3. Ayaklarının tutup kaldirinca geri bırakmasın yatak başlığına doğru sizi çevirin beline yastık koyup kendinizi destekleyin amuda kalkmis gibi oluyoruz biraz ama olsun (bu ay bir de hareket yaptım bisiklet çevirir gibi 50 tane falan bunun katkisi olur mu tam bilmiyorum o yüzden size kalmis) en az yarım saat 45 dakika böyle durun biraz zor oluyor ama ay sonunda tek çizgi görünce daha çok uzuluyoruz
4. Sonra yastigi belinizin altindan kaydirmadan yatmaya devam edin bir sure de boyle yatin
5. Cok sicak suyla banyo yapmayin
banyo yapmadan once mumkun oldugunca cok yatin
bu ay sizde cift cizgiyi görürsünüz inşallah

Canim cok tesekkur ederim uzun uzun yazmissin hakkini helal et.benimde ovu testiyle 3 ayim olacak onumuzdeki ay.bakalim hayirlisi allahtan.insallah bizde bu guzel haberleri veririz size en kisa zamanda
Önemli değil canım ne demek burada herkes bir ümit bir umut bekliyor dertlerini ki onlardan biri de bendim dün korktum ama leke geldi inşallah birsey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…