Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlaaaaar günaydın herkese test Yaptım çift çizgi hemde oldukça koyu
Çok şükür înş isteyen herkese Bebeğini kucağına almayı nasip eder Allah
Canim tebrik ederim rabbim kucagna alnayida nasip etsin. Bayada koyu cikmis adetine kac gun vardi canim benim adet yarin bu sekilde cikdi

Eklentiler

• 20150301_073210.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 80
Maşallah canım, sağlıkla al kucağına inşallah Günün geçmişmiydi peki ?

Cok tebrik ederim canım hayırlı olsun bu aralar hergün bir kişi hamilelik haberi veriyor darısı diğer arkadaşların başına

Canim hayir bende simdilik bisey yok cok sukur. Canim cok geldiyse doktora gitseydin keske adet gunun gecdimi senin. Insallah bisey yokdur canim
piki 9 subatta gordum 23 subat adet gunumdu Adetim geçti ovulasyon dan sonra 20. Gün bugün Çok gelmedi ama yarın doktora gidecegim nette baktim kirmizi degilse cok sorun degil diyorlar bir de surekli devam eden bir leke degil
inşallah bir şey yoktur

Kahverengimsi lekeydi biraz endiseleniyorum açıkçası beta hcg değeri olması gerekenden düşük gibi geliyor

hayirli olsun,saglikla alin kucaginiza

neden iliski esnasinda agri hissediyorsun? yani enfeksiyon filan olmadigina emin misin?

Canım çok sevindim Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşAllah

Ama tatlım dün test yaptım ikinci çizgi yok olmuş silik bile çıkmamış. P.tesi doktora gtcem zaten..
Doktora git canım ama önceki günler testi dikkat ederek yaptıysan daha yumurtlamamissindir bence ya da bu ay Yumurta olusmamış olabilir belki 25. Gun yumurtlayacaksin hayırlısı olsun canım

Doktora git canım ama önceki günler testi dikkat ederek yaptıysan daha yumurtlamamissindir bence ya da bu ay Yumurta olusmamış olabilir belki 25. Gun yumurtlayacaksin hayırlısı olsun canım
Çok saol canm adet bittikten sonra başladm düzenli yaptm hep silikti dünde ikinciizgi yoktu.. doktora gtvem işte sanmam artk yumurtlama olacağını ben yinede bikaçgün daha test yaparm..

Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah burda hergün birinin hamilr olduğunu öğrendikçe hem çok mutlu oluyor hemde daha çok umutlanıyorum

neden iliski esnasinda agri hissediyorsun? yani enfeksiyon filan olmadigina emin misin?
Normal şartlarda hissetmiyorum sadece yumurtlama olduğu dönemde o bi kaç gün kasıklarımda felaket bi ağrı oluyo kendimi kasıyorum ve ilişki zorlaşıyo dayanamıcağım bi hal alıyo ama üzernden 1-2 gün geçince herşey normal devam ediyo. Bu ağrıyı herkes yaşıyomu bnde mi yumurtlama çok sancılı geçiyo bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…