- 25 Şubat 2015
- 276
- 258
- 48
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #38.461
Kızlar ovu testimi koysam yorumlayabilirmisiniz. 6.günden beri yapıyorum hayalet bi çizgi vardı bugün bi anda koyulaştı ama tam diğerine eşit deil gibi daha zaman varmıdır koyulaşmasına
Lütfen öyle olsun cünki esim yok:) nöbetçi bugünDaha zamani var canim.tahminimce yarin koyulasir
BUldugun zaman yakala canimLütfen öyle olsun cünki esim yok:) nöbetçi bugün
O kadar komik ki eşime attım resmi gel diyosan gece kaçarım bi şekilde diyo:) yani o benden heycanlı. Yarın sabahı değerlendirriz olmazsa. Dediğin gibi yaklaşmışken kaçırmak istemiyorum:)BUldugun zaman yakala canimbu zamanlar onemli.
Aynen oleler. Bende 2 gun ara veremedim bir turlu. her gun soruyo .caliscaz mi diyeO kadar komik ki eşime attım resmi gel diyosan gece kaçarım bi şekilde diyo:) yani o benden heycanlı. Yarın sabahı değerlendirriz olmazsa. Dediğin gibi yaklaşmışken kaçırmak istemiyorum:)
Ne versem yiyo:) bugün boşmu dolumu die gün takip ediyo :) zaten dün dolu gündü günaşırı değerlendiriyodum bakalım akşam bidaha test yaparım sizinde tecrübelerinizle olmadı bi şekilde gelir:)Aynen oleler. Bende 2 gun ara veremedim bir turlu. her gun soruyo .caliscaz mi diyespermler 72 saat yasiyor diyorlar. Umarim yakalarsin cnm
catlamaya yakin sabah aksam yap canim testleri kacirmamak icin ben ole yaptim. . . Cabalarimiz sonuc bulur insallahNe versem yiyo:) bugün boşmu dolumu die gün takip ediyo :) zaten dün dolu gündü günaşırı değerlendiriyodum bakalım akşam bidaha test yaparım sizinde tecrübelerinizle olmadı bi şekilde gelir:)
Aminn inşallah:)catlamaya yakin sabah aksam yap canim testleri kacirmamak icin ben ole yaptim. . . Cabalarimiz sonuc bulur insallah
Ovulasyon döneminde ilişkide ben de aynı sıkıntıları yaşıyorum aynı duyguları yaşıyoruz normal yani zaten hemen olsun bitsin istiyorumNormal şartlarda hissetmiyorum sadece yumurtlama olduğu dönemde o bi kaç gün kasıklarımda felaket bi ağrı oluyo kendimi kasıyorum ve ilişki zorlaşıyo dayanamıcağım bi hal alıyo ama üzernden 1-2 gün geçince herşey normal devam ediyo. Bu ağrıyı herkes yaşıyomu bnde mi yumurtlama çok sancılı geçiyo bilemiyorum
Yarına pik yapar gibi geliyor banaKızlar ovu testimi koysam yorumlayabilirmisiniz. 6.günden beri yapıyorum hayalet bi çizgi vardı bugün bi anda koyulaştı ama tam diğerine eşit deil gibi daha zaman varmıdır koyulaşmasına
Bende pik yapmadan önceki bir iki gün silikleşiyor geçti kaçırdım diye düşünürken bir bakmisim pik yapiyor devam et bakalım ne olacakÇok saol canm adet bittikten sonra başladm düzenli yaptm hep silikti dünde ikinciizgi yoktu.. doktora gtvem işte sanmam artk yumurtlama olacağını ben yinede bikaçgün daha test yaparm..
Bugün 10.günüm 28 günde 1 oluyorum normalde ama yinede kaçırmak istemiyorum ovu tarihini çünki hep hayalet bi çizgi vardı bianda koyulaşınca acaba bıgünmü die düşündüm umarım kaçırmam canımBende pik yapmadan önceki bir iki gün silikleşiyor geçti kaçırdım diye düşünürken bir bakmisim pik yapiyor devam et bakalım ne olacak
Aynen canım ben bişey hissedemiyorm ağrıdan başka ve hemen bitsin istiyorum eğer sende yaşıyosan aynı şeyi bünyeyle alakalı acı eşiğiyle alakalı demekki rahatladım canım saolasınOvulasyon döneminde ilişkide ben de aynı sıkıntıları yaşıyorum aynı duyguları yaşıyoruz normal yani zaten hemen olsun bitsin istiyorum
Canim yarin kesin koyulasicak bu gun hic bisey yapma. Bak sana kendimi ablatiyim bebk dusunmeye basladigmiz ay sabah agsam calistik yumurtlama zamanlarmizda dokyorum gun asiri diyodu ben dinlemeden boyle yapyodum. 4 ay olmadi bebis ilk defa gun asirii denedik tuttu saglikliysa kucagmada almak nasip olur insallah. Yani diyecegim su ki sabah aksam yapalim deyip esini hem k3ndini sterese sokma boyle yaparsan spermde kalite hiz kalmiyo sana tavsiyem kesinlikle boyle yapma canim. Testin yarin koyulasit yarin gece calisin sabaha kadar uyuya kal yastikla hafifce yukselt. Yarinki testinide koy yorumlayalim sonra karar veriris. Calismanmi gerekiyo falan diyeAynen canım ben bişey hissedemiyorm ağrıdan başka ve hemen bitsin istiyorum eğer sende yaşıyosan aynı şeyi bünyeyle alakalı acı eşiğiyle alakalı demekki rahatladım canım saolasın
Canim benim iyimisin merak etdim seni . Insallah kotu bisey yoktur. Canim bu topigin 6 ya 5 sayfasinda bi kadin yazmis oncelerd3n degeri yuksek cikmis ama 1 damla kan gelmis sonrada kahve rengi leke sabaha kadar devam etmis. Bebis buyudugi icin bazi kilcal damarlar catliyomus. Doktoru ona progestron isimli dusuk onleyci ilac vermis. Sende yarin git arkadasim iyi bi doktora. Insallah her sey guzel olur aklima geldikce dua ediyorum. Guzel haberlerini vekliyorus arkadasim.Bende pik yapmadan önceki bir iki gün silikleşiyor geçti kaçırdım diye düşünürken bir bakmisim pik yapiyor devam et bakalım ne olacak
Canım benim çok saol aslında bende günaşırı yapıyorum dün oldu ama bugün çizgiyi görünce galiba çok heycan yaptım normalde zaten bugün boş gündü ozaman yine yarından itibaren günaşırı devam ediyim kısmetse olur zaten. Yarın da testi tekrarlar koyarım tekrar yorumlarınıza göre hareket ederim. Taze anne umarim yorumlarin ve tecrübelerin ugurlu gelir:)Canim yarin kesin koyulasicak bu gun hic bisey yapma. Bak sana kendimi ablatiyim bebk dusunmeye basladigmiz ay sabah agsam calistik yumurtlama zamanlarmizda dokyorum gun asiri diyodu ben dinlemeden boyle yapyodum. 4 ay olmadi bebis ilk defa gun asirii denedik tuttu saglikliysa kucagmada almak nasip olur insallah. Yani diyecegim su ki sabah aksam yapalim deyip esini hem k3ndini sterese sokma boyle yaparsan spermde kalite hiz kalmiyo sana tavsiyem kesinlikle boyle yapma canim. Testin yarin koyulasit yarin gece calisin sabaha kadar uyuya kal yastikla hafifce yukselt. Yarinki testinide koy yorumlayalim sonra karar veriris. Calismanmi gerekiyo falan diye
Dün leke geldi azıcık başka da gelmedi dua ediyorum ben de düşük olmasından korkuyorum yarin iyi bir doktora gidecegim ama inşallah randevu koparabilirim o doktordan beta hcg ye falan hepsine bakar yeniden herhalde sabah yine test yapacağım bakalım koyulaşmis mi bugün yattım hep beslenmeye de dikkat ediyorum ama yarına iş var nasıl yapacağım bilmiyorum dinlenebileceğim bir ortam hiç yokCanim benim iyimisin merak etdim seni . Insallah kotu bisey yoktur. Canim bu topigin 6 ya 5 sayfasinda bi kadin yazmis oncelerd3n degeri yuksek cikmis ama 1 damla kan gelmis sonrada kahve rengi leke sabaha kadar devam etmis. Bebis buyudugi icin bazi kilcal damarlar catliyomus. Doktoru ona progestron isimli dusuk onleyci ilac vermis. Sende yarin git arkadasim iyi bi doktora. Insallah her sey guzel olur aklima geldikce dua ediyorum. Guzel haberlerini vekliyorus arkadasim.
Normal şartlarda hissetmiyorum sadece yumurtlama olduğu dönemde o bi kaç gün kasıklarımda felaket bi ağrı oluyo kendimi kasıyorum ve ilişki zorlaşıyo dayanamıcağım bi hal alıyo ama üzernden 1-2 gün geçince herşey normal devam ediyo. Bu ağrıyı herkes yaşıyomu bnde mi yumurtlama çok sancılı geçiyo bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?