- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #38.821
Insallah canim mantar icin bende her ay bi iki gun suren iyilesen bi mantar var onun icinİnşallah hamilesindirde tedaviye gerek kalmaz.. ne tedavisiydi canm merakımı mazur gör özel değilse..
Aynen yaa bende öyleyim kökten kurumadı şu illet o kadarda dikkat ediyorum.. bakalm bu gececekmiInsallah canim mantar icin bende her ay bi iki gun suren iyilesen bi mantar var onun icin
Olur boyle seyler hepimiz ayniyiz inan bencede sen eger cok sıkıntın yoksa adetten sonra tedavi ol derim adetine kac gun var az varsa kanda hcg baktirvondan sonra ilac kullan benceYazmşsn zaten kusura bkma o kadar dalgınımki bugün yemeği bile yaktım
Canım aynı seeyi bende kızıma gebeyken yasadım ilk 3 ay cok öemli agır kaldırma cok iş yapma bide bu gelen kanın miktarı önemli kahverengîyse yerlesme kanamasıdır inş bebegin sana sıkı sıkı tutunur bide annem bana yere uzan ayaklarını koltuga koy ayaklarının altına da yastık koy demidti yapıyodum öyle buyuklere danıs inş atlatırsınYa bilmiyorum Şimdi her lavaboya gidişimde afedersin peceteyle silince kahverengimsi siyah lekeler geliyor hani adet bitiminde gelir ya insanda o tarzda cuma beta ya baktıracağım yine cumartesi gideceğim doktora kese için
progestan başladım zaten
bu arada üzerine görme diye bir şey varmış duydun mu canım o olabilir mi diyoruz
Rabbim hayirli ve sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese bana da Doktorlar şimdi düşerse yani kese olusmadan sağlıklı olmadigindandir diyor hicbirsey bilmiyorum endiseliyim bekliyorum sadece rapor aldim evde yatiyorum
Aslinda ben idararimi tuttugumda ve sabun degdiginde tetikledigini biliyorum benim bunlarda hemen basliyo ama iste disarida wc kullanamiyorum oda hemen basliyoaskbahcem .!.:Aynen yaa bende öyleyim kökten kurumadı şu illet o kadarda dikkat ediyorum.. bakalm bu gececekmi
Adetime 8 gün var canm doktor bakmadı kana bende diyorum adetim bitsin öyle kullanayım ama biyandanda hamile kalsam etki edermi diyorum.. bende genelde adetten sonra olurum çünkü ne kadar kaliteli pet kullanrsam kullanayım günde kaç kez değiştirmeme ragmen sanrsam bi petlerden bide başka tuvalete gidince oluyo hemen..Aslinda ben idararimi tuttugumda ve sabun degdiginde tetikledigini biliyorum benim bunlarda hemen basliyo ama iste disarida wc kullanamiyorum oda hemen basliyo
Tamam canm öyle yapaym o zaman çok sağol.. hakkımzda hayırlı inşallah..Aynen canim hamileykende tedavi veriyolar bencede sen ne olur ne olmaz adeti bekle bak benim dr adette 2 Gunluk tedavi uyguluycak
Amin canim insallahTamam canm öyle yapaym o zaman çok sağol.. hakkımzda hayırlı inşallah..
Etmem mi canim hic Allah herkese bir an önce hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin sana da canım Benim de çok duaya ihtiyacım var lekelenme devam ediyor yarın beta ya baktıracağım yeniden cumartesi doktora gideceğim Sağlıklı olmasi için duaya ihtiyacım varMantar ve iltihap engelleyebilir demişti zaten doktorum. Doğru diyosun canm gebeliktede veriyolar.. inşallah ilaçlardan sonr hamile kalırm.. dua et bize bol bol güzel anne
Ben dr gitmeyecektim ki canim biriyle mi karistirdin[/QUOTE][QUO="superisi_33, post: 39759782, member: 648201"]Doktora gittin mi canim
Adet gununde çok silik çıkmıştı benim hatta bir sey cikmadi diye bir koseye atmistim 3 gün sonra tekrar baktim oyle gördüm bekle bakalim birkac gun daha Allah hayirlisini versin canimkızlar moralim çok bozuk bata 3-4 gün var hem ovülasyon hem de gebelik testi yaptım ama ikiside kabak gibi negatif
olsa çıkardı dimi en azından ovülasyon testinde,
İnşallah genelde belim in altına yastık koyuyorum bende bakalım ne olacakCanım aynı seeyi bende kızıma gebeyken yasadım ilk 3 ay cok öemli agır kaldırma cok iş yapma bide bu gelen kanın miktarı önemli kahverengîyse yerlesme kanamasıdır inş bebegin sana sıkı sıkı tutunur bide annem bana yere uzan ayaklarını koltuga koy ayaklarının altına da yastık koy demidti yapıyodum öyle buyuklere danıs inş atlatırsın
günaydın canım. hiçbir fikrim yok. merak ettim ben de şimdiBenimde BAT'a 4 gün var. Gebelik testim negatif. Dün akşam birleşme oldu kan geldi. Neden olabilir sizce?
inşallah canım. benden iyi ya da kötü haber yokgünaydın nedense burada hiçkötü haber duymak istemiyorum hep güzel şeyler olsun hep hamişler olsun istiyorum yeterince kötü olay var etrafımızda artık güzellikler olsun istiyorum :)
Allah yardımcın olsun canm benm uzan dinlen bol bol inşallah bebeğin senle kalır dua etcem bende sanaEtmem mi canim hic Allah herkese bir an önce hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin sana da canım Benim de çok duaya ihtiyacım var lekelenme devam ediyor yarın beta ya baktıracağım yeniden cumartesi doktora gideceğim Sağlıklı olmasi için duaya ihtiyacım var
Kızlarrrrrrrrr 32-34 gunde bi adet oluyorum bugün 15. Günüm ovulasyon testim böyle çıktı ne zaman çift çizgiyi yakalarım acaba yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?