Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canım aynı seeyi bende kızıma gebeyken yasadım ilk 3 ay cok öemli agır kaldırma cok iş yapma bide bu gelen kanın miktarı önemli kahverengîyse yerlesme kanamasıdır inş bebegin sana sıkı sıkı tutunur bide annem bana yere uzan ayaklarını koltuga koy ayaklarının altına da yastık koy demidti yapıyodum öyle buyuklere danıs inş atlatırsın

askbahcem .!.:
Aynen yaa bende öyleyim kökten kurumadı şu illet o kadarda dikkat ediyorum.. bakalm bu gececekmi
Aslinda ben idararimi tuttugumda ve sabun degdiginde tetikledigini biliyorum benim bunlarda hemen basliyo ama iste disarida wc kullanamiyorum oda hemen basliyo

Aslinda ben idararimi tuttugumda ve sabun degdiginde tetikledigini biliyorum benim bunlarda hemen basliyo ama iste disarida wc kullanamiyorum oda hemen basliyo
Adetime 8 gün var canm doktor bakmadı kana bende diyorum adetim bitsin öyle kullanayım ama biyandanda hamile kalsam etki edermi diyorum.. bende genelde adetten sonra olurum çünkü ne kadar kaliteli pet kullanrsam kullanayım günde kaç kez değiştirmeme ragmen sanrsam bi petlerden bide başka tuvalete gidince oluyo hemen..

Mantar ve iltihap engelleyebilir demişti zaten doktorum. Doğru diyosun canm gebeliktede veriyolar.. inşallah ilaçlardan sonr hamile kalırm.. dua et bize bol bol güzel anne
Etmem mi canim hic Allah herkese bir an önce hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin sana da canım Benim de çok duaya ihtiyacım var lekelenme devam ediyor yarın beta ya baktıracağım yeniden cumartesi doktora gideceğim Sağlıklı olmasi için duaya ihtiyacım var

kızlar moralim çok bozuk bata 3-4 gün var hem ovülasyon hem de gebelik testi yaptım ama ikiside kabak gibi negatif
olsa çıkardı dimi en azından ovülasyon testinde,
Adet gununde çok silik çıkmıştı benim hatta bir sey cikmadi diye bir koseye atmistim 3 gün sonra tekrar baktim oyle gördüm bekle bakalim birkac gun daha Allah hayirlisini versin canim

İnşallah genelde belim in altına yastık koyuyorum bende bakalım ne olacak

Benimde BAT'a 4 gün var. Gebelik testim negatif. Dün akşam birleşme oldu kan geldi. Neden olabilir sizce?

Allah yardımcın olsun canm benm uzan dinlen bol bol inşallah bebeğin senle kalır dua etcem bende sana

Kızlarrrrrrrrr 32-34 gunde bi adet oluyorum bugün 15. Günüm ovulasyon testim böyle çıktı ne zaman çift çizgiyi yakalarım acaba yaaa

34 günde olduğunu farzedersek 22.günde yumurtlamış olman lazım. yumurtlama günü- adet günü arasında kadınların büyük çoğunluğunda 14 gün vardır. ben 34. günde adet olduğumda 22.gün yumurtlamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…