Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

arkadaşlar ben geçen ayda sol yumurtamdan çatlama oldu bu ayda solda yumurta 2 aydır takibe gidiyorum pko var bende sağ yumurtamda daha çok onla bir ilgisi varmıdır dr bişey demedi olabilir diyor gelecek ay sağdan yumurtlama olur belki dedi siz böyle bi durumla karşılaştınızmı ??

Evet canım bnde oyle tahmin ediyorum gecen ay 20.gunde yumurtlama oldu daha vaktim var oleysee :))

Öyledir inşallah sen devam et ama. Ben geçen ay erken yumurtlamışım geç yumurtluyorum hep diye yapmadım kaçırdım onu da yapma ama :)

Bende gecen ay oyle hataya düştüm 18. Gun yumurtladim sandım koyuya yakın çıkmıştı cizgi 18.gunden sonra bıraktım yapmadım ama 20. Gun olmus yumurtlama:) bu ay ıcın bakalım Hayırlısı :))

Kizlar reglime 5 -6 gun var dun aksam sivi alimina dikkat etmeden hatta bolca su ve cay icmisken testim boyle cikti bu arada test durdukca koyulasti onceki testlerim cok silik cikiyordu bu halinden dahada koyulasti ne dersiniz umit varmıdır

Eklentiler

• 20150305_023635.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 89
Kizlar reglime 5 -6 gun var dun aksam sivi alimina dikkat etmeden hatta bolca su ve cay icmisken testim boyle cikti bu arada test durdukca koyulasti onceki testlerim cok silik cikiyordu bu halinden dahada koyulasti ne dersiniz umit varmıdır
İnşallah vardır kaçıncı günde yumurtladın

Insallah canim 12.gunde koyu cizgiyi gordum 13 te siliklesti dun 21 gundu ne dersin silikmi yinede
Geçmiş biraz üzerinden ihtimal var gibi hamileligimi öğrendiğim de ovülasyon testi yapmıştım t bayağı belliydi ki senin gününe daha var ama gebelik testi yap bakalım bir de silik falan çıkabilir belki

Gebelik testimde henuz birsey yok canim sen kac gun kala yapmistin ovu testini insallah vardirda daha cok koyulasir

Kızlar ovulasyon gününde önce testinizdeki renk nasıldı. adetimin 8. gününde teste başladım bugun 15. gün ilk günlerde T çizgisi belirginde silik ama belliydi. 3 gündür çizgi çok silik yok denecek kadar . sebebi ne olabılır acaba

canım kaç günde 1 adet oluyordun. belki yakalayamadın. tahmini kaçıncı gününde ovu ? benimkilerini yükleyeyim tekrar bak istersen bende 8. günden itibaren başlamıştım.

birde yüklesene bakalım . daha iyi olur yorum yapmamız ?

Eklentiler

• şubat.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 485
  • şubat1.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 480
canım aslında adetlerım duzenlıydı. kasım 17, aralık 15, ocak 14 de adet oldum fakat şubat ayında netteki hesaplamalara gore 12 sinde olmam gerekırken Şubatın 19 da oldum hamıle sanmıştım kendımıı ama işte tam hastaneye gıdecegım gunun gecesi kırmızıları gördüm. adet döngüm geçen ay 29 günken ( daha öncekı aylarda 29,30 gün oluyordu) bu ay 33 gün 33-14 yaptığımda 19. gün ovu. günü ama her ayda 33 olmuyorkii. offf ne karışık kafayı yicem. bende dünden beri gunde ıkı defa yapmaya başladım. 2. akşam yapacagım 6-7 gibi. ewe gıdınce atarım testlerı canım

yanlız değilsin altını kurcaladıkca bişiy çıkıyo ... ya ben azönce gerinirken kasığıma iğne battı sanki yaaa :/ neden olur ki daha 12 gün var adete daha şimdi bişiy olmazda ne bilim

birde hamile kalmadan önce şu saçımı kestirip boyatsam mı diye düşünüyorum ?

Öyle bi düsüncen varsa bian önce yap canim cünki hamilelikte sac kesim ve boyaya iyi degil diyolar. Hadi boya zararli ama kesimede iyi deil diyolar benim eltim kestirmemisti hamilelik boyunca. Ben kestirdim ve boyadim hamilelik ihtimaline karsi:)

Bu arada o batmalar bendede oluyo benim hesaplayicilara göre bugün ovu günüm ama t cizgisi hayal gibi bisiy. Yani reglede cok var ama benim sol saglam sagda sürekli bi batma var. Senin regle tam kac gün var canim

Gebelik testimde henuz birsey yok canim sen kac gun kala yapmistin ovu testini insallah vardirda daha cok koyulasir
Ya canım ben adetten 2 gün önce erken gebelik testi yaptım çıkmadı gerçi 1 saat falan durdu sonra testi attım çıkmadı diye keşke atmasaydim belki akşam belli olmuştur incecik çizgi
neyse adet günümde yaptım normal gebelik testi yine çıkmadı 3 gün sonra o teste baktım teste incecik çizgi vardi sonra hemen erken gebelik testi yaptim silik ccizgi vardi sonra her gun artti
benim biraz gec belli oldu yani

genel durumu dikkate alıcaksın canım. gecikmeleri değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…