Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

17 şubat 28 günde bir luyorum ama gecen ay 30 gün de oldum 3 gün sürdü ilginç şekilde
Bu kadar olur benimde gecen ay ilk defa 29 günde oldu 3 gün sürdü ve bitti zaten normaldede 4 en fazla 5 gün olurum. bu ay tahminimce 12.gün yumurtlama oldu 27 günde olmus olucam tabi ins olmam. Gecen ay 1-2 gün gecikmeye umutlanmistim ama gecesinde oldum

bende cok umutlandım ki b hcg testinde 0,04 görene kadar sürdü :/

Canım çok geçmiş olsun yeni gördüm mesajını lütfen üzme kendini bence ne olur ne olmaz adetine kadar bekle içme ilaç...

Canım çok geçmiş olsun yeni gördüm mesajını lütfen üzme kendini bence ne olur ne olmaz adetine kadar bekle içme ilaç...
Çok saol canm benim içmedim zaten adetten sonra içicem.. inan çok üzüldüm dün akşama kadar ağladm ama sonuçta hafif bişey gecer diye düşündüm.. ama bu ay 5. Ayımız oldu herkes gibi bende çok istiyodum olmadı işte Allahımın vardır bi bildiği diyorum.. önümüzdeki aya transferim artk.

genel durumu dikkate alıcaksın canım. gecikmeleri değil.
BENDE OYLE YAPAYIM DIYORUM CANIM. 29 GUNU DIKKATE ALIRSAM BUGUN OVU GÜNÜ AMA BENDE HİÇ YOK DENECEK KADAR SİLİK Bİ ÇİZGİ ÇOK DİKKATLİ BAKINCA GÖRULUR O DERECE YANI GECE TESTLERI ATAYIMDA BI YORUM YAPIN ARKADAŞLARIM

allah sevdiği kullarının kendine dua etmelerini istediği için dert verirmiş onun için bin şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…