- 25 Şubat 2015
- 276
- 258
- 48
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #38.861
Galiba benimde 12 kaldi:) hesaplayicilar 14 gösteriyo ama ben cift cizgiyi 3 gün önce gördüm cok koyu olmasada. Umarim hamisizdir ve ayni anda ögreniriz:)12 gün var :)
Galiba benimde 12 kaldi:) hesaplayicilar 14 gösteriyo ama ben cift cizgiyi 3 gün önce gördüm cok koyu olmasada. Umarim hamisizdir ve ayni anda ögreniriz:)
Aynen canim en son pazar koyuydu ptesi daha koyulasir die beklerken siliklesti bianda. Ayy simdi ben senin bütün belirtilerini kendimde arariminşallah :) bende çift çizgiyi cuma cumartes, pazar gördüm
Aynen canim en son pazar koyuydu ptesi daha koyulasir die beklerken siliklesti bianda. Ayy simdi ben senin bütün belirtilerini kendimde ararimBenim ilk ay'im ama nasi bi heycan var anlatamam:)
Aynen canim en son pazar koyuydu ptesi daha koyulasir die beklerken siliklesti bianda. Ayy simdi ben senin bütün belirtilerini kendimde ararimBenim ilk ay'im ama nasi bi heycan var anlatamam:)
19 subat. 27-28 günde oluyorum canimson adet tarihin nedir ?
17 şubat 28 günde bir luyorum ama gecen ay 30 gün de oldum 3 gün sürdü ilginç şekilde19 subat. 27-28 günde oluyorum canim
Bu kadar olur benimde gecen ay ilk defa 29 günde oldu 3 gün sürdü ve bitti zaten normaldede 4 en fazla 5 gün olurum. bu ay tahminimce 12.gün yumurtlama oldu 27 günde olmus olucam tabi ins olmam. Gecen ay 1-2 gün gecikmeye umutlanmistim ama gecesinde oldum17 şubat 28 günde bir luyorum ama gecen ay 30 gün de oldum 3 gün sürdü ilginç şekilde
Bu kadar olur benimde gecen ay ilk defa 29 günde oldu 3 gün sürdü ve bitti zaten normaldede 4 en fazla 5 gün olurum. bu ay tahminimce 12.gün yumurtlama oldu 27 günde olmus olucam tabi ins olmam. Gecen ay 1-2 gün gecikmeye umutlanmistim ama gecesinde oldum
Selam kızlar doktora gittim bugün adetime bir hafta var fakat doktorum kan testi yapmadı ultrasona grdim.. hamile kalmama engel iltihap ve mantar oluşmuş bende.. ilaç verdi.. sizce ilacı kullanayımmı yoksa adetimimi bekleyeyim..adetten sonra kullansamda olur.. bide benm ovülasyon günümde hep silikti ikinci çizgim doktorum catlamış olabileceğini yumurta görmediğinş söyledi.. anlayacağınız bu ayda umudumu yitirdim
İnsallah bu ay hamis oluruzbende cok umutlandım ki b hcg testinde 0,04 görene kadar sürdü :/
Çok saol canm benim içmedim zaten adetten sonra içicem.. inan çok üzüldüm dün akşama kadar ağladm ama sonuçta hafif bişey gecer diye düşündüm.. ama bu ay 5. Ayımız oldu herkes gibi bende çok istiyodum olmadı işte Allahımın vardır bi bildiği diyorum.. önümüzdeki aya transferim artk.Canım çok geçmiş olsun yeni gördüm mesajını lütfen üzme kendini bence ne olur ne olmaz adetine kadar bekle içme ilaç...
yanlız değilsin altını kurcaladıkca bişiy çıkıyo ... ya ben azönce gerinirken kasığıma iğne battı sanki yaaa :/ neden olur ki daha 12 gün var adete daha şimdi bişiy olmazda ne bilim
YA BENDEDE KASIK BATMASI OLUYOR BELIM AGRIYOR ACABA MI DİYORUM SONRA ÜŞÜTMÜŞÜMDÜR DİYORUM SONRA YUMURTLAMA OLUYOR DIYORUM SONRALAR SIRALANIYORALLAH KIMSEYE ARATMASIN. ÇOK ZOR VALLA KAFAYI YİCEZ HAMILELIGIN ILK 3 AYINDA SAÇ BOYAMA ZARARLI DİYE OKUMUŞTUM CANIM. 3 - 4 AYDAN SONRA SAKINCA YOK BENCE. AMA HAMILELIKTE MIDE BULANTISI FELAN ÇOK YAŞANIRSA KENDIMIZE VAKIT AYIRAMAYIZ. ONCEDEN BAKIM YAPMAK IYI OLUR BENCE
birde hamile kalmadan önce şu saçımı kestirip boyatsam mı diye düşünüyorum ?
BENDE OYLE YAPAYIM DIYORUM CANIM. 29 GUNU DIKKATE ALIRSAM BUGUN OVU GÜNÜ AMA BENDE HİÇ YOK DENECEK KADAR SİLİK Bİ ÇİZGİ ÇOK DİKKATLİ BAKINCA GÖRULUR O DERECE YANIgenel durumu dikkate alıcaksın canım. gecikmeleri değil.
Çok saol canm benim içmedim zaten adetten sonra içicem.. inan çok üzüldüm dün akşama kadar ağladm ama sonuçta hafif bişey gecer diye düşündüm.. ama bu ay 5. Ayımız oldu herkes gibi bende çok istiyodum olmadı işte Allahımın vardır bi bildiği diyorum.. önümüzdeki aya transferim artk.
İnsallah bu ay hamis oluruz
Evet canm hep duacıyım Rabbime banada isteyen herkesede nasip eder inşallah.allah sevdiği kullarının kendine dua etmelerini istediği için dert verirmiş onun için bin şükür
Evet canm hep duacıyım Rabbime banada isteyen herkesede nasip eder inşallah.
Amin canm Allah razı olsunİlk gün kötü oluyorsun ama sonra geçiyor bebegimmm'inde dediği gibi bin şükür...
Hakkımızda hayırlısı olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?