- 17 Aralık 2014
- 499
- 238
- 48
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #38.881
Canim kisiden kisiye degisir. Ama ben her ay ovudan sonra kup kuru oluyodum. fakat bu ah hamis kaldigim ay azda olsa geldi ovudan sonra. Canim zaten en buyu belirti gogus sismesi adete 2 gun kala goguslerinde dolgunluk varsa suphelen.Kizlar ovu. Dan kac gün sonra akinti biter? Regle kadar devam ediyomu
Dolore canim nasilsin iyisindir insallah. Basladinmi ovu testine.Öyledir inşallah sen devam et ama. Ben geçen ay erken yumurtlamışım geç yumurtluyorum hep diye yapmadım kaçırdım onu da yapma ama :)
Canim bebis varsa en gec 3 gun kala cikiyo. Ben 7 gun varken gri bi cizgi gordum normal testde.Gebelik testimde henuz birsey yok canim sen kac gun kala yapmistin ovu testini insallah vardirda daha cok koyulasir
Canim ben azda olsa umut var gibi gordum.ama seni umutlandirmak istemem. Canim sen yarin sabah hamislik testi yap varsa bebisin kesin cikar. Ovu teatiyle falan hic ugrasma canim. Hadi guzel haberlerini bekliyorusKizlar reglime 5 -6 gun var dun aksam sivi alimina dikkat etmeden hatta bolca su ve cay icmisken testim boyle cikti bu arada test durdukca koyulasti onceki testlerim cok silik cikiyordu bu halinden dahada koyulasti ne dersiniz umit varmıdır
Canim ya insallah oyledir gebelik testimde dedigin gibi hayelet bi cizgi oluyo ama o buharlasma cizgisi beliriyo diye dusunuyorum insallah guzel haberler veririm Allahin izniyleCanim ben azda olsa umut var gibi gordum.ama seni umutlandirmak istemem. Canim sen yarin sabah hamislik testi yap varsa bebisin kesin cikar. Ovu teatiyle falan hic ugrasma canim. Hadi guzel haberlerini bekliyorus
Saol canim cevabin icin. Ben bugüne kadar ne reglde nede ovuda bikez bile gögüs agrisi yasamadim yani nasi bisey bilmiyorum olursa bnm icin en büyük belirti olcak gibiCanim kisiden kisiye degisir. Ama ben her ay ovudan sonra kup kuru oluyodum. fakat bu ah hamis kaldigim ay azda olsa geldi ovudan sonra. Canim zaten en buyu belirti gogus sismesi adete 2 gun kala goguslerinde dolgunluk varsa suphelen.
Canim ya insallah oyledir gebelik testimde dedigin gibi hayelet bi cizgi oluyo ama o buharlasma cizgisi beliriyo diye dusunuyorum insallah guzel haberler veririm Allahin izniyle
çalışa
canim cok eskilere 5.sayfaya gidersen bi kullanici yorum yapmis lh ve bhcg ile bi oku istersen. Paylasmaya calstim ama yüklenmedi bi türlüCanim ya insallah oyledir gebelik testimde dedigin gibi hayelet bi cizgi oluyo ama o buharlasma cizgisi beliriyo diye dusunuyorum insallah guzel haberler veririm Allahin izniyle
Sanirim 1-2 günün kalmis tam koyulasmasinaBuda 8. Günden beri yaptığım testEki Görüntüle 1442592
Benimde cift cizgiyi gördügüm gün esim nöbetciydi ertesi gün ve sonraki gün calistik. zaten koyu oldugunda degil siliklesince yumurtlama oluyomus. Kismetimizde varsa tutar zaten stres yapma ctesi degerlendir.Burda daha net. Sanırım cuma cumartesı yumurtlarım. Ama esım bugün ve yarın yokC.tesı sabaha çalışabiliriz anca inşallah kaçırmam ya
Burda daha net. Sanırım cuma cumartesı yumurtlarım. Ama esım bugün ve yarın yokC.tesı sabaha çalışabiliriz anca inşallah kaçırmam ya[/QUOT
İstersen karsilastir ben resim yükledim.
Ilk defa kullandığım için heyecan yaptımBenimde cift cizgiyi gördügüm gün esim nöbetciydi ertesi gün ve sonraki gün calistik. zaten koyu oldugunda degil siliklesince yumurtlama oluyomus. Kismetimizde varsa tutar zaten stres yapma ctesi degerlendir.
Daha ilk ayim canim. 5 aylik evliyim ama korunuyodum 3 ay snra dogu tayinimiz var malesef. Ama esimde bende bebekleri cok seviyorz ve hamile haberleri aldikcada üzülüyoduk. Bu ay denemeye karar verdik bende cok heycanliyim ama baskasina sakin ol die yorum yapmak sanirim daha kolay:) insallah rabbim hepimize nasip eder.Ilk defa kullandığım için heyecan yaptımDediğini gibi canım kısmetımızde varsa zaten yumurtlama günkü değil dıger günlerde olur. Ama işte bu testi alma amacımız o gunü yakalamak olduğu için stres yapılmıyor ister ıstemez . Sen ne zamandır bebek istiyorsun
Bende. Öyle düşünmüştüm ama her geçen gün o çizgi arttı inşallah senden de mutlu haberi allirizCanim ya insallah oyledir gebelik testimde dedigin gibi hayelet bi cizgi oluyo ama o buharlasma cizgisi beliriyo diye dusunuyorum insallah guzel haberler veririm Allahin izniyle
YA EVLILIKTEN SONRA HORMONLARMI DEĞİŞİYOR ANLAMIYORUM BI BEBEK SEVGISI BAŞLIYORDaha ilk ayim canim. 5 aylik evliyim ama korunuyodum 3 ay snra dogu tayinimiz var malesef. Ama esimde bende bebekleri cok seviyorz ve hamile haberleri aldikcada üzülüyoduk. Bu ay denemeye karar verdik bende cok heycanliyim ama baskasina sakin ol die yorum yapmak sanirim daha kolay:) insallah rabbim hepimize nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?