Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kizlar ovu. Dan kac gün sonra akinti biter? Regle kadar devam ediyomu
Canim kisiden kisiye degisir. Ama ben her ay ovudan sonra kup kuru oluyodum. fakat bu ah hamis kaldigim ay azda olsa geldi ovudan sonra. Canim zaten en buyu belirti gogus sismesi adete 2 gun kala goguslerinde dolgunluk varsa suphelen.

Kizlar reglime 5 -6 gun var dun aksam sivi alimina dikkat etmeden hatta bolca su ve cay icmisken testim boyle cikti bu arada test durdukca koyulasti onceki testlerim cok silik cikiyordu bu halinden dahada koyulasti ne dersiniz umit varmıdır
Canim ben azda olsa umut var gibi gordum.ama seni umutlandirmak istemem. Canim sen yarin sabah hamislik testi yap varsa bebisin kesin cikar. Ovu teatiyle falan hic ugrasma canim. Hadi guzel haberlerini bekliyorus

Canim ben azda olsa umut var gibi gordum.ama seni umutlandirmak istemem. Canim sen yarin sabah hamislik testi yap varsa bebisin kesin cikar. Ovu teatiyle falan hic ugrasma canim. Hadi guzel haberlerini bekliyorus
Canim ya insallah oyledir gebelik testimde dedigin gibi hayelet bi cizgi oluyo ama o buharlasma cizgisi beliriyo diye dusunuyorum insallah guzel haberler veririm Allahin izniyle

Canim kisiden kisiye degisir. Ama ben her ay ovudan sonra kup kuru oluyodum. fakat bu ah hamis kaldigim ay azda olsa geldi ovudan sonra. Canim zaten en buyu belirti gogus sismesi adete 2 gun kala goguslerinde dolgunluk varsa suphelen.
Saol canim cevabin icin. Ben bugüne kadar ne reglde nede ovuda bikez bile gögüs agrisi yasamadim yani nasi bisey bilmiyorum olursa bnm icin en büyük belirti olcak gibi

Kizlar işte testlerim bugun aksam yaptigim testte koyulasmaya basladigini gordum sizce yarin dahada koyulasirmi yumurtlama gunum geliyormu

Canim ya insallah oyledir gebelik testimde dedigin gibi hayelet bi cizgi oluyo ama o buharlasma cizgisi beliriyo diye dusunuyorum insallah guzel haberler veririm Allahin izniyle
canim cok eskilere 5.sayfaya gidersen bi kullanici yorum yapmis lh ve bhcg ile bi oku istersen. Paylasmaya calstim ama yüklenmedi bi türlü

Kızlar adetime 1 gün kaldı, ovulasyon testi yaptım iki çizgi çıkmadı.(ovulasyon testinden çıkıyor dedikleri için yaptım) sanırım yine hamile değilim

UOTE="egc, post: 39787756, member: 662977"]canim cok eskilere 5.sayfaya gidersen bi kullanici yorum yapmis lh ve bhcg ile bi oku istersen. Paylasmaya calstim ama yüklenmedi bi türlü[/QUOTE]
Simdi baktim canim lh ve hcg nin benzerliginden bahsediyor insallah vardir birseyler Allahim hepimize hayirlisiyla nasip etsin

Reactions: egc
Burda daha net. Sanırım cuma cumartesı yumurtlarım. Ama esım bugün ve yarın yok C.tesı sabaha çalışabiliriz anca inşallah kaçırmam ya

Eklentiler

• image.webp
    109,8 KB · Görüntüleme: 95
Burda daha net. Sanırım cuma cumartesı yumurtlarım. Ama esım bugün ve yarın yok C.tesı sabaha çalışabiliriz anca inşallah kaçırmam ya
Benimde cift cizgiyi gördügüm gün esim nöbetciydi ertesi gün ve sonraki gün calistik. zaten koyu oldugunda degil siliklesince yumurtlama oluyomus. Kismetimizde varsa tutar zaten stres yapma ctesi degerlendir.

Benimde cift cizgiyi gördügüm gün esim nöbetciydi ertesi gün ve sonraki gün calistik. zaten koyu oldugunda degil siliklesince yumurtlama oluyomus. Kismetimizde varsa tutar zaten stres yapma ctesi degerlendir.
Ilk defa kullandığım için heyecan yaptım Dediğini gibi canım kısmetımızde varsa zaten yumurtlama günkü değil dıger günlerde olur. Ama işte bu testi alma amacımız o gunü yakalamak olduğu için stres yapılmıyor ister ıstemez . Sen ne zamandır bebek istiyorsun

Daha ilk ayim canim. 5 aylik evliyim ama korunuyodum 3 ay snra dogu tayinimiz var malesef. Ama esimde bende bebekleri cok seviyorz ve hamile haberleri aldikcada üzülüyoduk. Bu ay denemeye karar verdik bende cok heycanliyim ama baskasina sakin ol die yorum yapmak sanirim daha kolay:) insallah rabbim hepimize nasip eder.

Bende. Öyle düşünmüştüm ama her geçen gün o çizgi arttı inşallah senden de mutlu haberi alliriz

YA EVLILIKTEN SONRA HORMONLARMI DEĞİŞİYOR ANLAMIYORUM BI BEBEK SEVGISI BAŞLIYOR BENDE BEBEK MAĞAZALARINA HUSUSİ GİRERDİM KIYAFETLERI SEWERDIM ALLAH GONLUNE GORE VERSİN CANIM

Reactions: egc
Kizlarrrrr herkese günaydınnnnnn benim testlere bi bakarmisinizzz yaaa durumum nedir

Eklentiler

• image.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 98
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…