- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 448
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #38.901
gunaydın canımmm.Kizlarrrrr herkese günaydınnnnnnbenim testlere bi bakarmisinizzz yaaa durumum nedir
gunaydın canımmm.
En koyu olduğu gun 10. gün o zaman çatlama olmadıysa . henüz olmamış
tahmini günün ne zamandı kiiiiii
o zaman daha var canım. o günde pek koyu değil ama. hani belki yakalayamışsındır diye düşündüm.canım yaa 33-34 günde bi adet oluyorum gecen ay 20. gün olmustu yumurtlama. eger 10. gün olduysa 9. gün çalışma olmustu sonraki gün olmadı
o zaman daha var canım. o günde pek koyu değil ama. hani belki yakalayamışsındır diye düşündüm.
devam ediceksin yapmaya o zamantestin vardır inşallahhh
daha çatlamamış zaten önemli olan bundan sonrası canımvar var canım 15 tane falan dahaaama senin gibi pek çalışma yapamadık önümüzdeki 5 gün önemli bu 1 haftada iyi çalışma olsa tutma olasılıgı olur mu ki acaba yaaa ayyyy hep kafada sorular vallahi yaaa
10. gün olmadıysa daha var gibi :) durmak yok çalışmaya devam :) düşünme dicem ama o pek mümkün değil biliyorum
daha çatlamamış zaten önemli olan bundan sonrası canım
ben çok çalışkanım dimibenimde az kaldı. bugünü saymazsak 7 gün ama hala da hiç belirtim yok . ne olacak merak ediyorum iş durumu yoluna girdi. inşallah bebişte yoluna girmiştir. pek ümidim yok ama
bilmiyorum ki ama dediğim gibi hiç bir şey yok bende. bildiğiniz edayımben en cok senı merak edıyorum zaten bu calısma temposuna sonuc ne olucak diyeeeokuyorum burda sureklı pek bişey yazmasamda fırsat buldukcaa
bilmiyorum ki ama dediğim gibi hiç bir şey yok bende. bildiğiniz edayım
yok canım. silindiğinden beri etmiyorum 14. günde çiftti 17. güne kadar devam ettım hafif vardı. bidaha yapmadım.bugün zaten 21. gün .ovulasyon testıne devam edıyomusun pekı canımm
yok canım. silindiğinden beri etmiyorum 14. günde çiftti 17. güne kadar devam ettım hafif vardı. bidaha yapmadım.bugün zaten 21. gün .
Testin yeterli sayidaysa hemen basla yapmaya ben 14 yada 15 diyodu int hesaplayicilar 11.gün yakaladim koyu cizgiyi. Gec baslasam kacircakmisim sadece cok koyu oldugunda sabah aksam 2 kere yaptim en koyuyu yakalayabilmek icin onun disinda 1 tane yapman yeterli ha bide testlerini atma gün gün karsilastirirsinHayırlı cumalar arkadaşlar. Ya ben ovalasyon testi getirttim int. Şimdi benim 9. Günüm testi okudum ana ne zaman yapsam pek anlayamadım. Ne zaman yapsam acaba kızlar bi de yapanlar günde 2 defa mi yaptınız testi
daha erken değil mi onun içinde ? . yanımda yok şu an iş yerindeyim. eve gidince akşam yapabilirim ancaktestin varsa yapsana ikinci cizgi nasıl çıkıcak bu sekılde hamılelık ogrenen cok var :)
Eda ilk umudumuz sensin:) sanirim geri kalanin 10-12 günlük bi zamani var. İnsallah hamissindir ve devami gelir:)daha erken değil mi onun içinde ? . yanımda yok şu an iş yerindeyim. eve gidince akşam yapabilirim ancak
7 mart olur canim pozitiften 24 saat sonra yumurtladigini düsünürsek.kızlar 21. gün teste pozitifi gördüm.21. yumurtlayan birinin adet tarihi 6 mart mı 7 mart mı oluyor.
ay inşallah canım. ama sanki tekim halaEda ilk umudumuz sensin:) sanirim geri kalanin 10-12 günlük bi zamani var. İnsallah hamissindir ve devami gelir:)
Süpriz yapmak icin kipraşmiyodur bebisin belkiay inşallah canım. ama sanki tekim halahiçbir şey hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?