Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım yaa 33-34 günde bi adet oluyorum gecen ay 20. gün olmustu yumurtlama. eger 10. gün olduysa 9. gün çalışma olmustu sonraki gün olmadı
o zaman daha var canım. o günde pek koyu değil ama. hani belki yakalayamışsındır diye düşündüm.
devam ediceksin yapmaya o zaman testin vardır inşallahhh

o zaman daha var canım. o günde pek koyu değil ama. hani belki yakalayamışsındır diye düşündüm.
devam ediceksin yapmaya o zaman testin vardır inşallahhh

var var canım 15 tane falan dahaa ama senin gibi pek çalışma yapamadık önümüzdeki 5 gün önemli bu 1 haftada iyi çalışma olsa tutma olasılıgı olur mu ki acaba yaaa ayyyy hep kafada sorular vallahi yaaa

10. gün olmadıysa daha var gibi :) durmak yok çalışmaya devam :) düşünme dicem ama o pek mümkün değil biliyorum

daha çatlamamış zaten önemli olan bundan sonrası canım
ben çok çalışkanım dimi benimde az kaldı. bugünü saymazsak 7 gün ama hala da hiç belirtim yok . ne olacak merak ediyorum iş durumu yoluna girdi. inşallah bebişte yoluna girmiştir. pek ümidim yok ama

10. gün olmadıysa daha var gibi :) durmak yok çalışmaya devam :) düşünme dicem ama o pek mümkün değil biliyorum

çalışmaya devamda iş yoğunluğu yüzünden eşimde bende pek fırsat bulamıyoruz anca önümüzde ki 1 haftayı kaçırmamam lazım tahminime göre pazart veya pazartesş yumurtlama olucak gibi gecende ayda 20. gün olmustu

ben en cok senı merak edıyorum zaten bu calısma temposuna sonuc ne olucak diyeee okuyorum burda sureklı pek bişey yazmasamda fırsat buldukcaa

Hayırlı cumalar arkadaşlar. Ya ben ovalasyon testi getirttim int. Şimdi benim 9. Günüm testi okudum ana ne zaman yapsam pek anlayamadım. Ne zaman yapsam acaba kızlar bi de yapanlar günde 2 defa mi yaptınız testi

Hayırlı cumalar arkadaşlar. Ya ben ovalasyon testi getirttim int. Şimdi benim 9. Günüm testi okudum ana ne zaman yapsam pek anlayamadım. Ne zaman yapsam acaba kızlar bi de yapanlar günde 2 defa mi yaptınız testi
Testin yeterli sayidaysa hemen basla yapmaya ben 14 yada 15 diyodu int hesaplayicilar 11.gün yakaladim koyu cizgiyi. Gec baslasam kacircakmisim sadece cok koyu oldugunda sabah aksam 2 kere yaptim en koyuyu yakalayabilmek icin onun disinda 1 tane yapman yeterli ha bide testlerini atma gün gün karsilastirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…