- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 448
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #38.921
belki dee. çıkınca da öyle olsun o zamanSüpriz yapmak icin kipraşmiyodur bebisin belki
saol cnm. gerçi ben 4 martta bi test yaptım negatifti ama umut işte7 mart olur canim pozitiften 24 saat sonra yumurtladigini düsünürsek.
belki dee. çıkınca da öyle olsun o zamanya ilk aydan tutarsa kendimi çook şanslı sayarım kızlar. süper olur. beklentim yüksek değil ama .sizin benden beklentiniz yüksek yüzünüzü kara çıkarmam inşallahhh
test yapmadın mı canım. tebrik ederim sabrından dolayıedacım benimde ovüslasyon testiyle ilk ayım inş. ilk aydan tutmuştur cnm ikimizinde.benim bugun yarın günüm
sanki her an gelicek gibi yawws
malesef ayın 4. de yaptım dayanamadım negatif çıktı kabak gibi. ama sabah yapmadım akşam işten gidince yapmıştım.test yapmadın mı canım. tebrik ederim sabrından dolayı
kirmizilari görmedikce umut vardir:) insallah yarinda regl olmazsin ve hamissindir.saol cnm. gerçi ben 4 martta bi test yaptım negatifti ama umut iştebekliyorum.
14 tane Testim var. Şimdi yaptım tek çizgi çıktı hergün yapsam yeter mi ki. Normalde 28 günde bi olurum hiç Şaşmaz ama ben tüp bebek yaptırdım negatif sonucu. Tedaviden sonra 3 aydır 31. Gün oluyor um galiba geç yumurtlama oluyorTestin yeterli sayidaysa hemen basla yapmaya ben 14 yada 15 diyodu int hesaplayicilar 11.gün yakaladim koyu cizgiyi. Gec baslasam kacircakmisim sadece cok koyu oldugunda sabah aksam 2 kere yaptim en koyuyu yakalayabilmek icin onun disinda 1 tane yapman yeterli ha bide testlerini atma gün gün karsilastirirsin
kirmizilari görmedikce umut vardir:) insallah yarinda regl olmazsin ve hamissindir.
aynen olana kadar umut etmeye devam.malesef ayın 4. de yaptım dayanamadım negatif çıktı kabak gibi. ama sabah yapmadım akşam işten gidince yapmıştım.
aynı zamanda ovülasyonda yaptım oıda çok silikti.negatif yanii
Benim ilk denemem ama hemen olcakmis gibi düsünmüstüm:) insallah sansliyizdir. Acilisi yapmani bekliyorum arkandan gelicem:)belki dee. çıkınca da öyle olsun o zamanya ilk aydan tutarsa kendimi çook şanslı sayarım kızlar. süper olur. beklentim yüksek değil ama .sizin benden beklentiniz yüksek yüzünüzü kara çıkarmam inşallahhh
31 günde bile olsan 14 cikinca 17sinde yumurtlaman lazim sen devam et yapmaya zaten 9.gün demistin rahatlikla yeter gün atlama ki kacirmayasin. Umarim emegimiz bosa gitmez hepimiz hamis kaliriz.14 tane Testim var. Şimdi yaptım tek çizgi çıktı hergün yapsam yeter mi ki. Normalde 28 günde bi olurum hiç Şaşmaz ama ben tüp bebek yaptırdım negatif sonucu. Tedaviden sonra 3 aydır 31. Gün oluyor um galiba geç yumurtlama oluyor
14 te koyulaşmaya başlamış canımkızlar bu sabah 13 gün dünkü testim biraz koyu çıkınca bu gün 14 gün ilk idrardan sonra test yaptım silik çıktı benim bugün yumutlarım diye düşündüm ve 5 dakika sonra yeniden denedim ve bu sefer koyu çıktı beş dakikada ara ile niye böyle anlamadım yaa dünmü yumurtladım bugün devammı dahamı koyulaşır ne zormuş resimi de atıyorum bir yorumlayınEki Görüntüle 1443200 lütfen
inşallah canım. akşam saat uygun olursa yaparım ovu testi bakalım bir sinyal var mı ?Benim ilk denemem ama hemen olcakmis gibi düsünmüstüm:) insallah sansliyizdir. Acilisi yapmani bekliyorum arkandan gelicem:)
Senin icin dua edicem insallah bu mübarek günde kabul olur:)inşallah canım. akşam saat uygun olursa yaparım ovu testi bakalım bir sinyal var mı ?
gebelik testimde çok ama. erken olanından yok
bata 12 gün kala
inşallah canım. akşam saat uygun olursa yaparım ovu testi bakalım bir sinyal var mı ?
inşallah canım. akşam saat uygun olursa yaparım ovu testi bakalım bir sinyal var mı ?
Kızlar bets için kan verdim bakalım artmış mi 5 gibi randevuda aldım bakalım doktor ne diyecek
insallah artmıştır hem keseyi hem de kalp atışını duyarız Sağlıklı olduğunu anlarız inşallah dualarinizi eksik etmeyin Çünkü lekem hala geliyor
canim insallah her sey yolundadir. Dualarimiz s3nunle. Guzel haberleri bekliyorus.Kızlar bets için kan verdim bakalım artmış mi 5 gibi randevuda aldım bakalım doktor ne diyecek
insallah artmıştır hem keseyi hem de kalp atışını duyarız Sağlıklı olduğunu anlarız inşallah dualarinizi eksik etmeyin Çünkü lekem hala geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?