Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

edacım benimde ovüslasyon testiyle ilk ayım inş. ilk aydan tutmuştur cnm ikimizinde.benim bugun yarın günüm
sanki her an gelicek gibi yawws

kızlar bu sabah 13 gün dünkü testim biraz koyu çıkınca bu gün 14 gün ilk idrardan sonra test yaptım silik çıktı benim bugün yumutlarım diye düşündüm ve 5 dakika sonra yeniden denedim ve bu sefer koyu çıktı beş dakikada ara ile niye böyle anlamadım yaa dünmü yumurtladım bugün devammı dahamı koyulaşır ne zormuş resimi de atıyorum bir yorumlayın lütfen

14 tane Testim var. Şimdi yaptım tek çizgi çıktı hergün yapsam yeter mi ki. Normalde 28 günde bi olurum hiç Şaşmaz ama ben tüp bebek yaptırdım negatif sonucu. Tedaviden sonra 3 aydır 31. Gün oluyor um galiba geç yumurtlama oluyor

kirmizilari görmedikce umut vardir:) insallah yarinda regl olmazsin ve hamissindir.
malesef ayın 4. de yaptım dayanamadım negatif çıktı kabak gibi. ama sabah yapmadım akşam işten gidince yapmıştım.
aynı zamanda ovülasyonda yaptım oıda çok silikti.negatif yanii
aynen olana kadar umut etmeye devam.
ya benimde karnımda hareketlenmeler başladı minik minik. tabi neye yormam gerekir bilinmez
Galiba Bana Nazar Değdi

Benim ilk denemem ama hemen olcakmis gibi düsünmüstüm:) insallah sansliyizdir. Acilisi yapmani bekliyorum arkandan gelicem:)

31 günde bile olsan 14 cikinca 17sinde yumurtlaman lazim sen devam et yapmaya zaten 9.gün demistin rahatlikla yeter gün atlama ki kacirmayasin. Umarim emegimiz bosa gitmez hepimiz hamis kaliriz.

14 te koyulaşmaya başlamış canım

bata 12 gün kala

az kaldı heyecan dorukta

inşallah canım. akşam saat uygun olursa yaparım ovu testi bakalım bir sinyal var mı ?
gebelik testimde çok ama. erken olanından yok

gebelik testi ovu testi birde erken gebelik alırsam vay halimeee

herkese hayırlı cumalar rabbim gönlümüzdekini hayırlı eyle dualarımızı kabul et amin

CANIM BENİMDE AZ AMA HERGÜN KAHVERENGİ LEKELENMEM OLUYO. İNŞ YÜKSELMİŞTİR BETA .BEN O GÜNDEN SONRA BETA BAKTIRMADIM AMA ERTESİ GÜN GİTTİĞİMDE KESE GÖRÜNMEMİŞTİ.DOKTOR HAFTAYA GEL DEDİ BEKLİYORUM ÇOKTA MERAK EDİYORUM.kORKMA ALLAH'IN İZNİYLE Bİ PROBLEM ÇIKMAZ İNŞ.

C
canim insallah her sey yolundadir. Dualarimiz s3nunle. Guzel haberleri bekliyorus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…