- 17 Aralık 2014
- 499
- 238
- 48
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #38.941
Canim senin kac gun gecdi adetinden. Ben dun gitdim hastaneye adetimden 2 ya 3 gun gecmisdi yarim sm keseyi gorduk. allttan ultarAsonla. Insallah her sey gonlunce olur canim.CANIM BENİMDE AZ AMA HERGÜN KAHVERENGİ LEKELENMEM OLUYO. İNŞ YÜKSELMİŞTİR BETA .BEN O GÜNDEN SONRA BETA BAKTIRMADIM AMA ERTESİ GÜN GİTTİĞİMDE KESE GÖRÜNMEMİŞTİ.DOKTOR HAFTAYA GEL DEDİ BEKLİYORUM ÇOKTA MERAK EDİYORUM.kORKMA ALLAH'IN İZNİYLE Bİ PROBLEM ÇIKMAZ İNŞ.
canim insallah ya. gebelik testinde hic cizgi olmuyo canim. 4 ay ivindr oyle cok gebelik testi yaptimki gecen aylarda. Gozumin icine soksam bile yoktu. Hamislik testinde bi cizgi varsa umutlanmaya basla canim. Kendine iyi bak. Guzel haberlerini bekliyorus.Canim ya insallah oyledir gebelik testimde dedigin gibi hayelet bi cizgi oluyo ama o buharlasma cizgisi beliriyo diye dusunuyorum insallah guzel haberler veririm Allahin izniyle
Canim senin kac gun gecdi adetinden. Ben dun gitdim hastaneye adetimden 2 ya 3 gun gecmisdi yarim sm keseyi gorduk. allttan ultarAsonla. Insallah her sey gonlunce olur canim.
canım yapmaya devam et. benimde adet döngüm 32-34 gün arası değişiyor. benim bu ay 15. günden sonra hafif belirmeye başladı. zaten birden koyulaşıyor. ben 18. ve 19. günler koyuyu yakaladım. 20. gün silikleşmeye başlamıştı.Kızlarrrrrrrrr 32-34 gunde bi adet oluyorum bugün 15. Günüm ovulasyon testim böyle çıktı ne zaman çift çizgiyi yakalarım acaba yaaa
canım yapmaya devam et. benimde adet döngüm 32-34 gün arası değişiyor. benim bu ay 15. günden sonra hafif belirmeye başladı. zaten birden koyulaşıyor. ben 18. ve 19. günler koyuyu yakaladım. 20. gün silikleşmeye başlamıştı.
pekı ne zaman ilişki oldu çizgiyi gördüğün gün mü yoksa ertesi gnü mü canım ?
canım sen gün aşrı ilişkiyi mutlaka yap. artık yakındır.Kizlarrrrr 17. Gun ovulasyon testim 10 dkka önce Yaptım sanki 1-2 güne kadar koyu olcak gibi sizce nedir durum ???
canım 18. gün ilk koyuyu gördüğüm gündü 19. gün pazar sabah oldu ilişki. 19. günde hala koyuydu. 20. gün tekrar baktım silikleşmeye başlamıştı. ve 20. gün akşam tekrar ilişki oldu.
İnşallah canım eksik olmayın. daha erken ama. belki belkiiii çıkar belli mi olurSenin icin dua edicem insallah bu mübarek günde kabul olur:)
1-2 gün değil .akşam tekrar yap, bu ara sabah akşam yapmanda yarar var canımKizlarrrrr 17. Gun ovulasyon testim 10 dkka önce Yaptım sanki 1-2 güne kadar koyu olcak gibi sizce nedir durum ???
canım adet günüm pazartesi. bekliyorum. ama idrar testlerim negatif çıkıyor. sanırım olmadıPeki senin durumun ne canım ? Gun mu bekliyorsun hamilelik var mi yoksa
inş. cnm. Allah hepimize nasip etsin inş.kirmizilari görmedikce umut vardir:) insallah yarinda regl olmazsin ve hamissindir.
1-2 gün değil .akşam tekrar yap, bu ara sabah akşam yapmanda yarar var canım
bence akşam t c den daha koyu olacak. cinci hocalar gibi yorumladımcanımm testte ki son durum bu ne diyosun senceee ??????
senden öğrendiklerimle yapıyorum canımmmaksam denicem tekrardan bencede sabah aksam daha güzel sonuç veriyor.
bence akşam t c den daha koyu olacak. cinci hocalar gibi yorumladım
aynen prenses bu günlerde günde 2 kez yapmak iyi. kaçırma ihtimalin az oluyor. ben senin yerinde olsam bugünde yarında devam ederim. ben de dün itibariyle çalışmaları bıraktım. buruştum valla cıbıcıbı yapmaktan
ee öyle valla. sonucu da güzel olsa. çok bekleyenleri anlayabiliyorum şimdi. hep bu tempo zoraksam 7-8 gibi bidaha yapım bakım nasıl olucak dün çalışma olduyaa sorma o dert yuzunden yapasım gelmıyo yorgun oluyorum bıde işten dolayı eve gidince yorgunluktan ama mecburi artıkk
dosya yükle yazısı varya cevaplanın yanında ordanKizlar resim nasil ekleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?