Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

senden öğrendiklerimle yapıyorum canımmm aksam denicem tekrardan bencede sabah aksam daha güzel sonuç veriyor.
bu test pozitif yumurtlama olayı başlamış silikleşince ikinci cizgi çatlamış olma ihtimali yüksek olacak bundan sonra 3 gün peş peşe ilişki olsun sperm lerin kalitessi için muz yedirmeyi unutma ...ilişkiden 2 saat öncede 1 türk kahvesi içir eşine....inşallah olur bebişin[/QUOTE]

Yaa oyle mi diyosun canım aksam tekrar yapcam testi emin olmak ıcın. Dun olmuştu ilişki bügünde olsun mu acaba yoksa Yarin ve sonraki gun mu olsun ???

Yaa oyle mi diyosun canım aksam tekrar yapcam testi emin olmak ıcın. Dun olmuştu ilişki bügünde olsun mu acaba yoksa Yarin ve sonraki gun mu olsun ???[/QUOTE]
ya olsada olur ama sperm kalitesi için yarını beklesen daha iyi gibime geliyor gün aşırı ilişkiyi öneriyolar ....bu arada kaç günde bir adet oluyorsun ben bu ay 15. gündeyim hala çift çizgi yok ortada anlamadım normalde 12- 13 çift olurdu

Yaa oyle mi diyosun canım aksam tekrar yapcam testi emin olmak ıcın. Dun olmuştu ilişki bügünde olsun mu acaba yoksa Yarin ve sonraki gun mu olsun ???
ya olsada olur ama sperm kalitesi için yarını beklesen daha iyi gibime geliyor gün aşırı ilişkiyi öneriyolar ....bu arada kaç günde bir adet oluyorsun ben bu ay 15. gündeyim hala çift çizgi yok ortada anlamadım normalde 12- 13 çift olurdu[/QUOTE]

Ben 32-34 gunde bi adet oluyorum gecen ay 20. Gun yunurtlamistim .sanırım bu ay erken oldu bende anlamadım canım bi ay bi Ayi tutmuyo devam et bnce yapamaya testleri

CANIM BENİM 5 GÜN GEÇMİŞTİ ALTTAN BAKMADI AMA KARINDAN BAKINCA GÖREMEDİ VE Bİ HFTA SONRA GEL DEDİ BENDE BEKLİYORUM.ACABA Bİ DAHA BETA BAKTIRSAM MI Kİ ? aMİN CANIM İNŞALLAH
Canim alttan bakinnca k3sin gozukur k3ske alttan baktirsaydin send3 icin rahat etdidirdi. Kanada gerek kalmazdi. Karindan baktigi icin gorunmemistir canim. Icin rahat olsun.

Kizlarrrrr 17. Gun ovulasyon testim 10 dkka önce Yaptım sanki 1-2 güne kadar koyu olcak gibi sizce nedir durum ???
Canim simdi koyu bu yarina siliklesir. Kesinlikle yarin koyulasir diye kacirma yumosu. Bak sana resmuni atiyorum adetin 12 guni yaptogim ovu testinin. Uf canim yuklenmiyo resim ama ayni seninki gibi emin ol.

Ben 32-34 gunde bi adet oluyorum gecen ay 20. Gun yunurtlamistim .sanırım bu ay erken oldu bende anlamadım canım bi ay bi Ayi tutmuyo devam et bnce yapamaya testleri[/QUOTE]
7 tane test kaldı elimde artık cift oldu oldu olmadı yapacak bişi yok zaten herhalülkarda gün aşırı ilişki oluyo zaten...benim eşimde sperm hareketsizliği var o yüzden 2 günden fazla bekletmiyoruz ki iice yaşlanmasın spermcikler daha önceki aylarda kaç gün koyu çift cizgi yakalıyordun sadece bi gün mü

Ben 32-34 gunde bi adet oluyorum gecen ay 20. Gun yunurtlamistim .sanırım bu ay erken oldu bende anlamadım canım bi ay bi Ayi tutmuyo devam et bnce yapamaya testleri[/QUOTE]
Canim arsini bu grc satlerde yani 1 2 gibi calis mutlaka. Cunki tuplerde sperm hazir olmali. yarinda testini koy canim ona gore yorumlayalim. Mesela cogu kiside iki gun koyu cikiyi. Oyle olura yarin iliski olmasin yarini takip eden gun olsun. Bende oyle yaptim.

Canim simdi koyu bu yarina siliklesir. Kesinlikle yarin koyulasir diye kacirma yumosu. Bak sana resmuni atiyorum adetin 12 guni yaptogim ovu testinin. Uf canim yuklenmiyo resim ama ayni seninki gibi emin ol.
yani yarın çatlamış olur yumurta diyosun dimi ilişkinin yarın olması lazım bu gecede olur ama yarına spermler daha yoğun olur mantıken catlama ihtimali olan yumurtayı değilde büyük ihtimalle catlamış yumurtayı döllemek için yarın akşam ilişki şart diye biliyorum yanılıyormuyum

Kızlar birşey sormak istiyorum ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım doktor bana folik asit ve coraspin(kan sulandırıcı)verdi coraspine devam edeyim mi?Yani gebelik olursa zararı olurmu acaba..Doktora sormadım kullanan var ise bilgi verebilir misiniz?

Canim iste her kez bisey diyo ama ben ilk defa bu ah koyu oldugu gun calisdim. Sonraki gun hafif silindi ogun iliski olmadi. Onu takip eden gun oldu. Allah izniyle bu isler ama. Benim dusuncem koyu oldugu gunde calismak.

Canim iste her kez bisey diyo ama ben ilk defa bu ah koyu oldugu gun calisdim. Sonraki gun hafif silindi ogun iliski olmadi. Onu takip eden gun oldu. Allah izniyle bu isler ama. Benim dusuncem koyu oldugu gunde calismak.
hımmm işi garantiye alıp hergün çalışalım şöle bişi okumuştum çift cigi 24 saat içinde yumurtanın çatlayacağı anlamına gelir diye .....aman olacak sa olur bi seferle bile en iyisi dua allah nasip etsin

Türk kah

Yaa oyle mi diyosun canım aksam tekrar yapcam testi emin olmak ıcın. Dun olmuştu ilişki bügünde olsun mu acaba yoksa Yarin ve sonraki gun mu olsun ???[/QUOTE]
Türk Kahvesi ve muz ne işe yarıyor

Oyle mi diyosun canım tecrübeli biri olarak bu geceyide degerlendirim o zaman canım dun aksam calışma olmuştu. Simdi ne zaman olsun calışma canım sence

Oyle mi diyosun canım tecrübeli biri olarak bu geceyide degerlendirim o zaman canım dun aksam calışma olmuştu. Simdi ne zaman olsun calışma canım sence
Canim dun gece olmussa bu gun oilmasin yarin erkenden birliktelik olsun aksam 7 8 gibi. ben eminim canim en sagliklisi en dogtusu gun asiri iliski. Doktorlarinda hep oberdigi bu. Bide canin iliskiden sinra kalkma uyuya kal

Ben 32-34 gunde bi adet oluyorum gecen ay 20. Gun yunurtlamistim .sanırım bu ay erken oldu bende anlamadım canım bi ay bi Ayi tutmuyo devam et bnce yapamaya testleri
7 tane test kaldı elimde artık cift oldu oldu olmadı yapacak bişi yok zaten herhalülkarda gün aşırı ilişki oluyo zaten...benim eşimde sperm hareketsizliği var o yüzden 2 günden fazla bekletmiyoruz ki iice yaşlanmasın spermcikler daha önceki aylarda kaç gün koyu çift cizgi yakalıyordun sadece bi gün mü[/QUOTE]

Bu ikinci ayım canim gecen ay 18.gun yumurtluyorum sanmıştım test yapmayı bırakmıştım 20. Gun olmus ama yumurtlama simdi iyi takipteyim sizler bugün yumurtlama oluyo dediniz bakalım Hayırlısı

Bu ikinci ayım canim gecen ay 18.gun yumurtluyorum sanmıştım test yapmayı bırakmıştım 20. Gun olmus ama yumurtlama simdi iyi takipteyim sizler bugün yumurtlama oluyo dediniz bakalım Hayırlısı [/QUOTE]
canım sen gün asırı ilişkini yap gerisi allaha kalmış nasipse gelir bebişin....ama eşinde sende tüm testlerinizi yaptırın

Kizlarrrr yaaa simdi ben bisey farkettimm yumurta akı denilen şeyi gördüm simdi uzayan bi yumurta akı gelmiş gözle gorulen affedesiniz benim yumurtlamam olmus heralde dımı simdi test Yaptım sonucu aticam size

Test böyle çıktı kizlar ??? Bugün Öğlen test yapmasaydım yumurtlama oldugunu anlamicaktimm bence herkes bi Öğlen bi aksam test yapmalı
evet canım yumurtlamışsın ...şimdi yakalaman gereken yumurta hani bi seviyeye gelince çatlıyorya o nu denk getirmen gerek hadi allah hakkında hayırlısını nasip etsin

Kizlar sizin icin yaptim testi. Ama bata daha 7 gun var. Bu bir sey ifade etmez.herhalde. yani hic bu gunlerde yapmadigin icin nasil cikar bilmiyorum
Test böyle çıktı kizlar ??? Bugün Öğlen test yapmasaydım yumurtlama oldugunu anlamicaktimm bence herkes bi Öğlen bi aksam test yapmalı
evet canımm. hadı bakalım sımdı calısma zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…