- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #38.981
Bu aksam, Cumartesi ve pazar ilişki olursa yeterli sanırım dımı canım ?evet canım yumurtlamışsın ...şimdi yakalaman gereken yumurta hani bi seviyeye gelince çatlıyorya o nu denk getirmen gerek hadi allah hakkında hayırlısını nasip etsin
Kizlar sizin icin yaptim testi. Ama bata daha 7 gun var. Bu bir sey ifade etmez.herhalde.yani hic bu gunlerde yapmadigin icin nasil cikar bilmiyorum
evet canımm. hadı bakalım sımdı calısma zamanı
yeter heralde yumurtanın gec catlama durumu söz konusu olurmu bilemem ama sen yine test yaparsın yarın bakarız ....fındık bal muz yedir evde katı meyve sıkacağın varsa yatmadan önce bi bardak havuc suyu içir sperm hareketine iyi geliyomuş ...Bu aksam, Cumartesi ve pazar ilişki olursa yeterli sanırım dımı canım ?
yeter heralde yumurtanın gec catlama durumu söz konusu olurmu bilemem ama sen yine test yaparsın yarın bakarız ....fındık bal muz yedir evde katı meyve sıkacağın varsa yatmadan önce bi bardak havuc suyu içir sperm hareketine iyi geliyomuş ...
türk kahvesini ilişkiden 2 saat önce içeçek havuc suyu sürekli devam edeceğin bişiTürk kahvesi yapmayı dusunuyodum bende ayyy Allah'ım ne teferruatli işler bunlar ya Rabbim biran önce nasip etsin herkeseee tez zamanda inşallah
türk kahvesini ilişkiden 2 saat önce içeçek havuc suyu sürekli devam edeceğin bişibelinin alına yastık koymayı unutma o şekilde yarım saat kadar dur sabah da duş alırsın ohhh gelsin bebiş..
ilacın adı ne ikinizde aynı ilacımı kullanıyosunuzAyyy kısmetse inşallah canımben bide adetim bittikten 2 gun sonra doktora gittim folik asit ile birde eşimle birlikte kullanmam ıcın bi ilac verdi bnm yumurtaliklarim ıcın esimindee spermleri kuvvetlendirsin diye umarım etkili olur onlarda
valla lh seviyen az gözükmedi gözüme 3 gün kala bi gebelik testi yap bence çünkü lh artıyormuş gebelikte dekızlar ben de sizin için yaptım testiama olumlu bir şey yok sanırım. tabi hiç bu dönemde yapmadığım için nasıl çıkar çıkması gerekir onu da bilmiyorum.
ama adete 7 gün kala durum bu
kızlar ben de sizin için yaptım testiama olumlu bir şey yok sanırım. tabi hiç bu dönemde yapmadığım için nasıl çıkar çıkması gerekir onu da bilmiyorum.
ilacın adı ne ikinizde aynı ilacımı kullanıyosunuz
bu gebelik testimiCanım yine belirgin cizgi 2-3 gun sonra tekrarla koyulascakmii diye ayy ben bile heycan yaptimm yaaa
valla lh seviyen az gözükmedi gözüme 3 gün kala bi gebelik testi yap bence çünkü lh artıyormuş gebelikte de
Ole mi dersinizz ay bilemedim 14. Cift cizgiydi bugun 21. Gun . Evet koyu degil ama belli oluyor... denerim artik p tesi tekrar. siz beni heyecanlandiriyosunuz yaaaCanım yine belirgin cizgi 2-3 gun sonra tekrarla koyulascakmii diye ayy ben bile heycan yaptimm yaaa
Benimkini soruyosan ovu. Canim. Daha 1 hafta var. Gebelik icin cok erken degilmi. Erken gebelik testim yok normal var zaten.bu gebelik testimi
aa bu msj gelmismi hata vermisti yuklenmiyor diye. Karisiklik.olmus .neyseeEdacimmmmm hani testin nerdeee merakla bekliyorum gönder hadi nasıl çıktısimdi bn bu aksam , Cumartesi ve pazar calışma olsa yeter li mi canım
aa bu msj gelmismi hata vermisti yuklenmiyor diye. Karisiklik.olmus .neyseecanim bence ole yap. Ben de oyle yaptim ama misal cuma sabah oldu ctsi oglen. Pazar aksam.yani 36 saat arayla olmus oldu.
Insallah canim. Tabi ole yaptik iyi mi yaptik bilmiyorumAynen canım benimde biliyorsun cuma Öğlen oldu dun aksam olmustu ilişki bu aksam Cumartesi ve pazarda olsun ayyyyyy tutsun inşallah hepimizinkikiii
Bence hamilesin demisti dersin:) cok icten hissediyorum. Umarim gittikce koyulasirda gününden önce verirsin bize güzel haberi:)kızlar ben de sizin için yaptım testiama olumlu bir şey yok sanırım. tabi hiç bu dönemde yapmadığım için nasıl çıkar çıkması gerekir onu da bilmiyorum.
Bence hamilesin demisti dersin:) cok icten hissediyorum. Umarim gittikce koyulasirda gününden önce verirsin bize güzel haberi:)
Bu arada eski bi formda buldugum bi fotoyu paylasicam bugün arastirmistim bende bunu. Koycagim fotoda maviler gebelik testi yesil olan ovu testi. Gebelik negatif verirken ovu pozitif vermis ve hamile oldugunu ögrenmis. Sanirim ovu testi biraz daha hassasmis bu konuda.Kizlar sizin icin yaptim testi. Ama bata daha 7 gun var. Bu bir sey ifade etmez.herhalde.yani hic bu gunlerde yapmadigin icin nasil cikar bilmiyorum
evet canımm. hadı bakalım sımdı calısma zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?