Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kizlar sizin icin yaptim testi. Ama bata daha 7 gun var. Bu bir sey ifade etmez.herhalde. yani hic bu gunlerde yapmadigin icin nasil cikar bilmiyorum

evet canımm. hadı bakalım sımdı calısma zamanı

Edacimmmmm hani testin nerdeee merakla bekliyorum gönder hadi nasıl çıktı simdi bn bu aksam , Cumartesi ve pazar calışma olsa yeter li mi canım

Bu aksam, Cumartesi ve pazar ilişki olursa yeterli sanırım dımı canım ?
yeter heralde yumurtanın gec catlama durumu söz konusu olurmu bilemem ama sen yine test yaparsın yarın bakarız ....fındık bal muz yedir evde katı meyve sıkacağın varsa yatmadan önce bi bardak havuc suyu içir sperm hareketine iyi geliyomuş ...

Türk kahvesi yapmayı dusunuyodum bende ayyy Allah'ım ne teferruatli işler bunlar ya Rabbim biran önce nasip etsin herkeseee tez zamanda inşallah

Türk kahvesi yapmayı dusunuyodum bende ayyy Allah'ım ne teferruatli işler bunlar ya Rabbim biran önce nasip etsin herkeseee tez zamanda inşallah
türk kahvesini ilişkiden 2 saat önce içeçek havuc suyu sürekli devam edeceğin bişi belinin alına yastık koymayı unutma o şekilde yarım saat kadar dur sabah da duş alırsın ohhh gelsin bebiş..

türk kahvesini ilişkiden 2 saat önce içeçek havuc suyu sürekli devam edeceğin bişi belinin alına yastık koymayı unutma o şekilde yarım saat kadar dur sabah da duş alırsın ohhh gelsin bebiş..

Ayyy kısmetse inşallah canım ben bide adetim bittikten 2 gun sonra doktora gittim folik asit ile birde eşimle birlikte kullanmam ıcın bi ilac verdi bnm yumurtaliklarim ıcın esimindee spermleri kuvvetlendirsin diye umarım etkili olur onlarda

ilacın adı ne ikinizde aynı ilacımı kullanıyosunuz

kızlar ben de sizin için yaptım testi ama olumlu bir şey yok sanırım. tabi hiç bu dönemde yapmadığım için nasıl çıkar çıkması gerekir onu da bilmiyorum.
ama adete 7 gün kala durum bu

Eklentiler

• 2015-03-06 20.42.20.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 70
kızlar ben de sizin için yaptım testi ama olumlu bir şey yok sanırım. tabi hiç bu dönemde yapmadığım için nasıl çıkar çıkması gerekir onu da bilmiyorum.
valla lh seviyen az gözükmedi gözüme 3 gün kala bi gebelik testi yap bence çünkü lh artıyormuş gebelikte de

Canım yine belirgin cizgi 2-3 gun sonra tekrarla koyulascakmii diye ayy ben bile heycan yaptimm yaaa

valla lh seviyen az gözükmedi gözüme 3 gün kala bi gebelik testi yap bence çünkü lh artıyormuş gebelikte de
Canım yine belirgin cizgi 2-3 gun sonra tekrarla koyulascakmii diye ayy ben bile heycan yaptimm yaaa
Ole mi dersinizz ay bilemedim 14. Cift cizgiydi bugun 21. Gun . Evet koyu degil ama belli oluyor... denerim artik p tesi tekrar. siz beni heyecanlandiriyosunuz yaaa

Edacimmmmm hani testin nerdeee merakla bekliyorum gönder hadi nasıl çıktı simdi bn bu aksam , Cumartesi ve pazar calışma olsa yeter li mi canım
aa bu msj gelmismi hata vermisti yuklenmiyor diye. Karisiklik.olmus .neysee canim bence ole yap. Ben de oyle yaptim ama misal cuma sabah oldu ctsi oglen. Pazar aksam.yani 36 saat arayla olmus oldu.

aa bu msj gelmismi hata vermisti yuklenmiyor diye. Karisiklik.olmus .neysee canim bence ole yap. Ben de oyle yaptim ama misal cuma sabah oldu ctsi oglen. Pazar aksam.yani 36 saat arayla olmus oldu.

Aynen canım benimde biliyorsun cuma Öğlen oldu dun aksam olmustu ilişki bu aksam Cumartesi ve pazarda olsun ayyyyyy tutsun inşallah hepimizinkikiii

Aynen canım benimde biliyorsun cuma Öğlen oldu dun aksam olmustu ilişki bu aksam Cumartesi ve pazarda olsun ayyyyyy tutsun inşallah hepimizinkikiii
Insallah canim. Tabi ole yaptik iyi mi yaptik bilmiyorum napalim denicez artik her ay degisik sekilde. Tabi gerek kalmaz insallah.dedigin gibi tutar umarim

Bence hamilesin demisti dersin:) cok icten hissediyorum. Umarim gittikce koyulasirda gününden önce verirsin bize güzel haberi:)

Ayy hadi bakalim. Aklimdasin canim derim insallah ... boyle cikmiyor mu. Siliklesince bidaha olmuyo mu boyle . Hic bilmiyorum bu durumu.
Bence hamilesin demisti dersin:) cok icten hissediyorum. Umarim gittikce koyulasirda gününden önce verirsin bize güzel haberi:)

Kizlar sizin icin yaptim testi. Ama bata daha 7 gun var. Bu bir sey ifade etmez.herhalde. yani hic bu gunlerde yapmadigin icin nasil cikar bilmiyorum

evet canımm. hadı bakalım sımdı calısma zamanı
Bu arada eski bi formda buldugum bi fotoyu paylasicam bugün arastirmistim bende bunu. Koycagim fotoda maviler gebelik testi yesil olan ovu testi. Gebelik negatif verirken ovu pozitif vermis ve hamile oldugunu ögrenmis. Sanirim ovu testi biraz daha hassasmis bu konuda.

Eklentiler

• image.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…