Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Aaa ole gorunuyor gercekten ay keske yapmasamiydim ya. durduk yere heyecan yaptim... aslinda bugunde batmalar oldu... ne zaman yapsam bidaha testi.

Aaa ole gorunuyor gercekten ay keske yapmasamiydim ya. durduk yere heyecan yaptim... aslinda bugunde batmalar oldu... ne zaman yapsam bidaha testi.
Canim aslinda yeterli sayida testin varsa hergün yapabilirsin bu belki biraz heycaninida yatistirir yani yine ovu günü takip ediyomus gibi yap artisi gör yada 2 güne bir. artisi daha kolay yorumlayabilmek icin diyorum. Ben senden cok umutluyum 11 günüm fln kaldi benimde ama bende yapmaya devam edicem.

canim benim heyecanim yoktu. Siz boyle sozler soyleyince heyecanlanmaya basladim. testlerim baya var 6 7 tane normal gebelik 10 15 tane ovu testim vAr.. aramizda 4 gun var. Ins guzel haberler aliriz.

canim benim heyecanim yoktu. Siz boyle sozler soyleyince heyecanlanmaya basladim. testlerim baya var 6 7 tane normal gebelik 10 15 tane ovu testim vAr.. aramizda 4 gun var. Ins guzel haberler aliriz.
İnsallah canim. Benim ilk ayim hem umutlanmayim diyorum hemde arastirmadan yapamiyorum sürekli biyerlerden biseyler okuyorum ben teste devam ediyorum ovu dan 3-4 gün gecti hayal gibi bi cizgi var koyulasirsa paylasirim yine. Belki birilerine yardimci olur

Hic kaybolmuyor belkide t cizgisi .

Reactions: egc
Hic kaybolmuyor belkide t cizgisi .
bu konuda tecrübelilerden yorum bekliyorum benim tek cizgiydi hep ovuya kadar ovuda artti sonra tekrar kayboldu simdi hayal gbi bi cizgi var yine.

Bebeğimi kaybediyorum

Beta 619 du akşam yine yaptırdım 542 oldu giderek düşüyor
Canimm cok uzucu ama. Belki paylasimlarindan okumusundur. Ablaminda 2 dusugu oldu. Ben ilk gun yazicaktim sana tabi moralini bozmak istemedim. Ama 2 dr a gitmisti. 2 .dr kizmisti ilac kullanmasina. Birakin dussun sagliksiz oldugu icin dusuyo bu zamanda demisti. . .

Sizce daha kac gunum war sabratmek ne zor ya

Eklentiler

• 20150306_163748.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 94
Hep rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlatsa bize nasip et , hayırsız ve sağlıksız bir evlatsa sen onu bizden Bir an önce al dedim hep böyle dua ettim
ters giden bireylerin olduğunu düşünüyordum hep ama insan korkuyor işte dile getiremiyor ümitliydim hep
bugün uyuyamadim neredeyse sabah oluyor onu kaybedecegimi bilmek elbette canımı yakıyor ama galiba en hayırlısınin bu olduğunu düşünüyorum Rabbim verdi bir mucizeydi zaten Rabbim alsın bir an önce Hem o acı çekmesin hem benim vücudum Rabbim sağlıklı nesillerin devamı için erkenden alırmış Korkuyorum tabii hala benimle birlikte onun için gitsin demesi çok ama çok zor
Yine Rabbime şükürler olsun ki bize kısa bir süre de olsa o heyecanı yaşattı, doğal yollardan çocuğumuzun olabileceğini gösterdi bize aratmadı yıllarca çocuk için türlü türlü tedavi yolları arayan insanlar var Rabbim en kisa surede onlara da buradaki herkese ve isteyen tüm kisilere sağlıklı hayırlı ve onun yolundan ayrılmayan bebekler nasip etsin
simdi ne zaman benden ayrilacak diye bekliyorum kimyasal gebelik oldugu icin adet kanamasi gibi olacagini soyledi doktor Hazırlığımı yaptım Pedimi de taktım şükürler olsun ki dış gebelik değil o daha zor operasyon geCirmeme gerek kalmayacak vucudum daha az yara alacak Beterin beteri vardır ya mutlaka icinde bulundugumuz duruma Allah a şükretmek gerekiyor
Rabbim kimselere yasatmasin siz de bebisiniz de saglikli olun

RABBİM İNŞALLAH YAR VE YARDIMCIN OLUR SENİ YENİ BİR BEBEKLE YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR :/
GÜNAYDIN HERKESE ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…