Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

geri sayım 10 cok sıkıcı :/ olmayacak gibi de hissediyorum ümitlenmemek için sanki içimdede bi kıpırttı var bu kadar erken hiç bişiy olmaz biliyorum kafam cok karışık

Geçmiş olsun canım benim çok güzel yazmışsın.kimyasal gebeliğin hiç bu kadar beta yükselttiğini görmedim normal düşüktür belkide.hem bak düşükten sonra tekrar hamile daha rahat kalınıyomuş üzülme olurmu sağlık çok önemli

Canım çok çok geçmiş olsun, inşallah en yakın sürede sağlıkla bebişine kavuşursun.

Canimmm cok gecmiş olsun Rabbim bu üzüntünün arkasindan Sevinçli bi haber getirir inşallah senin ıcın .

Kızlar hangi ovulasyon testini kullanıyorsunuz ?
Hangisini önerirsiniz ?
Sanırım internetten almak saha mantıklı değil mi,eczanelerde pahalı oluyor.
Bir sürü soru sordum.

Kızlar hangi ovulasyon testini kullanıyorsunuz ?
Hangisini önerirsiniz ?
Sanırım internetten almak saha mantıklı değil mi,eczanelerde pahalı oluyor.
Bir sürü soru sordum.
Canım ben laboquick ovulasyon testi kullandım, çoğu arkadaşta aynı şekilde, gittig... dan aldım

benimde testlerim böyle bu ay normalde 12 de çift çizgi görürdüm ama bu ay yok halbuki uzayan akıntı dönemim de gecti yine pozitif olmadı test hep hayali ikinici cizgi
Aynen ya ben hic bisey anlamadim ben de en son dun uzayan akinti gordum bugun yok artik uzayan akinti ama test hala kopkoyu degil bugun oglen yaptim bi bak tam koyu degil sanki

Eklentiler

• 20150307_154022.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 71
Tam koyu olmasa da sen değerlendir canım bugünleri
Canim benim bi kizim var sukurler olsun bide Rabbim takdir ederse bi oglum olsun istiyorum tabi hayirlisiyla yumurtlamadan sonraki beraberlikte erkek cocugu olanlari cok duydum 2. Cocugu isteyince bunu da boyle bi deniyim diyorum oyuzden koyulasip siliklesmesini bekliyorum Rabbim herkesin gonlunden geceni kucagina wersin insaAllah..

Aynen ya ben hic bisey anlamadim ben de en son dun uzayan akinti gordum bugun yok artik uzayan akinti ama test hala kopkoyu degil bugun oglen yaptim bi bak tam koyu degil sanki
yine ii sayılır lh artışı belli oluyor yarında yap testi silikleşirse geceyi değerlendirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…