- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
- 173
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #39.021
Geçmiş olsun canım benim çok güzel yazmışsın.kimyasal gebeliğin hiç bu kadar beta yükselttiğini görmedim normal düşüktür belkide.hem bak düşükten sonra tekrar hamile daha rahat kalınıyomuş üzülme olurmu sağlık çok önemliHep rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlatsa bize nasip et , hayırsız ve sağlıksız bir evlatsa sen onu bizden Bir an önce al dedim hep böyle dua ettim
ters giden bireylerin olduğunu düşünüyordum hep ama insan korkuyor işte dile getiremiyor ümitliydim hep
bugün uyuyamadim neredeyse sabah oluyor onu kaybedecegimi bilmek elbette canımı yakıyor ama galiba en hayırlısınin bu olduğunu düşünüyorum Rabbim verdi bir mucizeydi zaten Rabbim alsın bir an önce Hem o acı çekmesin hem benim vücudum Rabbim sağlıklı nesillerin devamı için erkenden alırmış Korkuyorum tabii hala benimle birlikte onun için gitsin demesi çok ama çok zor
Yine Rabbime şükürler olsun ki bize kısa bir süre de olsa o heyecanı yaşattı, doğal yollardan çocuğumuzun olabileceğini gösterdi bize aratmadı yıllarca çocuk için türlü türlü tedavi yolları arayan insanlar var Rabbim en kisa surede onlara da buradaki herkese ve isteyen tüm kisilere sağlıklı hayırlı ve onun yolundan ayrılmayan bebekler nasip etsin
simdi ne zaman benden ayrilacak diye bekliyorum kimyasal gebelik oldugu icin adet kanamasi gibi olacagini soyledi doktor Hazırlığımı yaptım Pedimi de taktım şükürler olsun ki dış gebelik değil o daha zor operasyon geCirmeme gerek kalmayacak vucudum daha az yara alacak Beterin beteri vardır ya mutlaka icinde bulundugumuz duruma Allah a şükretmek gerekiyor
Rabbim kimselere yasatmasin siz de bebisiniz de saglikli olun
Devammmm belli olmuyo bende birden koyulaşmıştıSizce daha kac gunum warsabratmek ne zor ya
Canım çok çok geçmiş olsun, inşallah en yakın sürede sağlıkla bebişine kavuşursun.Hep rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlatsa bize nasip et , hayırsız ve sağlıksız bir evlatsa sen onu bizden Bir an önce al dedim hep böyle dua ettim
ters giden bireylerin olduğunu düşünüyordum hep ama insan korkuyor işte dile getiremiyor ümitliydim hep
bugün uyuyamadim neredeyse sabah oluyor onu kaybedecegimi bilmek elbette canımı yakıyor ama galiba en hayırlısınin bu olduğunu düşünüyorum Rabbim verdi bir mucizeydi zaten Rabbim alsın bir an önce Hem o acı çekmesin hem benim vücudum Rabbim sağlıklı nesillerin devamı için erkenden alırmış Korkuyorum tabii hala benimle birlikte onun için gitsin demesi çok ama çok zor
Yine Rabbime şükürler olsun ki bize kısa bir süre de olsa o heyecanı yaşattı, doğal yollardan çocuğumuzun olabileceğini gösterdi bize aratmadı yıllarca çocuk için türlü türlü tedavi yolları arayan insanlar var Rabbim en kisa surede onlara da buradaki herkese ve isteyen tüm kisilere sağlıklı hayırlı ve onun yolundan ayrılmayan bebekler nasip etsin
simdi ne zaman benden ayrilacak diye bekliyorum kimyasal gebelik oldugu icin adet kanamasi gibi olacagini soyledi doktor Hazırlığımı yaptım Pedimi de taktım şükürler olsun ki dış gebelik değil o daha zor operasyon geCirmeme gerek kalmayacak vucudum daha az yara alacak Beterin beteri vardır ya mutlaka icinde bulundugumuz duruma Allah a şükretmek gerekiyor
Hep rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlatsa bize nasip et , hayırsız ve sağlıksız bir evlatsa sen onu bizden Bir an önce al dedim hep böyle dua ettim
Hep rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlatsa bize nasip et , hayırsız ve sağlıksız bir evlatsa sen onu bizden Bir an önce al dedim hep böyle dua ettim
cnm, çok üzüldüm çok geçmiş olsun.Ama senin de dediğin gibi verende Rabbim Alacaksa eğer alan da O herşeyin hayırlısı
Allah sana sağlık sıhhat versin, en kısa zamandada sağlıklı beişler nasip etsin.
Canim benim kiyamam. Allah yardimcin olsun.Bebeğimi kaybediyorum
benimde testlerim böyle bu ay normalde 12 de çift çizgi görürdüm ama bu ay yok halbuki uzayan akıntı dönemim de gecti yine pozitif olmadı test hep hayali ikinici cizgiSizce daha kac gunum warsabratmek ne zor ya
Kizlar test yaptim koyulasmadi. Aksine daha acik.Hayali yine . O da normal sanirim.
Evet canim. kirmizilari gorene kadar umutluyuzDur bakalım daha erken canım 1 haftan var daha
Canım ben laboquick ovulasyon testi kullandım, çoğu arkadaşta aynı şekilde, gittig... dan aldımKızlar hangi ovulasyon testini kullanıyorsunuz ?
Hangisini önerirsiniz ?
Sanırım internetten almak saha mantıklı değil mi,eczanelerde pahalı oluyor.
Bir sürü soru sordum.
Evet canim. kirmizilari gorene kadar umutluyuzbelirtim filanda yok gerci
Aynen ya ben hic bisey anlamadimbenimde testlerim böyle bu ay normalde 12 de çift çizgi görürdüm ama bu ay yok halbuki uzayan akıntı dönemim de gecti yine pozitif olmadı test hep hayali ikinici cizgi
Gelmesin gelmesin, bize kırmızılar hiç yakışmıyoookırmızılar bu ay bize gelmesin mümkünse :)
Tam koyu olmasa da sen değerlendir canım bugünleriAynen ya ben hic bisey anlamadimben de en son dun uzayan akinti gordum bugun yok artik uzayan akinti ama test hala kopkoyu degil bugun oglen yaptim bi bak tam koyu degil sanki
Canim benim bi kizim var sukurler olsun bide Rabbim takdir ederse bi oglum olsun istiyorum tabi hayirlisiyla yumurtlamadan sonraki beraberlikte erkek cocugu olanlari cok duydum 2. Cocugu isteyince bunu da boyle bi deniyim diyorum oyuzden koyulasip siliklesmesini bekliyorum Rabbim herkesin gonlunden geceni kucagina wersin insaAllah..Tam koyu olmasa da sen değerlendir canım bugünleri
yine ii sayılır lh artışı belli oluyor yarında yap testi silikleşirse geceyi değerlendirirsinAynen ya ben hic bisey anlamadimben de en son dun uzayan akinti gordum bugun yok artik uzayan akinti ama test hala kopkoyu degil bugun oglen yaptim bi bak tam koyu degil sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?