- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #39.041
Benimde bir oğlum var ben de 2. kız istiyorum Allah nasip ederse. Koyulaşıp silikleşince yumurta çatlamış oluyor. Yani silikleştiği gün ilişki olursa erkek olma ihtimali yüksek. Benim de silikleşmeden önce oldu, bakalım nasibimizde ne çıkacak. Hayırlı, sağlıklı olsunlar yeter kiCanim benim bi kizim var sukurler olsun bide Rabbim takdir ederse bi oglum olsun istiyorum tabi hayirlisiyla yumurtlamadan sonraki beraberlikte erkek cocugu olanlari cok duydum 2. Cocugu isteyince bunu da boyle bi deniyim diyorum oyuzden koyulasip siliklesmesini bekliyorum Rabbim herkesin gonlunden geceni kucagina wersin insaAllah..
Canim sen oglunda ovulasyon testi kullanmismiydin ya da akintiya gore mi birlikte olmustun. Kiz istiyosan hemen adet bitiminden baslayip pozitifi gorene kadar sik iliskiBenimde bir oğlum var ben de 2. kız istiyorum Allah nasip ederse. Koyulaşıp silikleşince yumurta çatlamış oluyor. Yani silikleştiği gün ilişki olursa erkek olma ihtimali yüksek. Benim de silikleşmeden önce oldu, bakalım nasibimizde ne çıkacak. Hayırlı, sağlıklı olsunlar yeter ki
Yok canım yaa o zaman ne testlerden ne de yumurtlama günlerimden haberim vardı. Tesadüfen oldu yaniCanim sen oglunda ovulasyon testi kullanmismiydin ya da akintiya gore mi birlikte olmustun. Kiz istiyosan hemen adet bitiminden baslayip pozitifi gorene kadar sik iliski
Yok canım yaa o zaman ne testlerden ne de yumurtlama günlerimden haberim vardı. Tesadüfen oldu yani
Bakalım bu ay reglden sonra yumurtlamaya kadar gün aşırı oldu. Merak ediyorum tutacak mı diye..
Ay insallah canim. bugunde sakinim hic tik yok .kırmızılar bu ay bize gelmesin mümkünse :)
Eki Görüntüle 1444812 bu nediki böle şimdi bişi anlamadım bu işten
Evt canim.koyulasmaya basladiginizda sabah aksam yapin kacirmamis oluyosunuz. arsinli senin daha catlamamis gorunuyor canim.Canım Öğlen yapsana bende hep aksam üstü yapiyodum burda Eda bana hem Öğlen hem aksam yaptığını söyledi bende dun oyle deniyim dedim Öğlen Yaptım bi baktım çift cizgi aksam yaptığımda silindi yani Öğlen yapmasaydım yumurtlama oldugunu bilmicektim ve hep silik cizgi çıkacaktı birde oyle dene bence canım
Canim ben de hic yok akinti. Kokusuzsa dert etme. Oyle diyorlar.Ovu tarihi gecen arkadaslar sizdede sürekli bi akinti varmi? Bendemi bi anormallik varbeyaz kremsi kokusuz bi akinti var resmen camasirima krem sürmüsüm gibi. Esim yatak dösek hasta iliskide yok 3 gündür yani onada baglayamiyorum ama bi sıkintimi var die korkuyorum
Evt canim.koyulasmaya basladiginizda sabah aksam yapin kacirmamis oluyosunuz. arsinli senin daha catlamamis gorunuyor canim.
Burada olmasa napcaz acaba saol canim insallah normaldir. İlk defa kendimi dinliyorum ya bisürü sey kesfettim :)Canim ben de hic yok akinti. Kokusuzsa dert etme. Oyle diyorlar.
Ay canim bian icin kendi ovulasyon testlerim sandim ben de anl veremedim yaEki Görüntüle 1444812 bu nediki böle şimdi bişi anlamadım bu işten
Aynen yarinda olsun. Ama sonra 2 gun arayla devam etPerşembe , cuma aksam, bugün sabah oldu calışma yarında olsa yeterlimidir ki yaaa
Dinlememeye calis. baska bahaneler ara canim.Burada olmasa napcaz acaba saol canim insallah normaldir. İlk defa kendimi dinliyorum ya bisürü sey kesfettim :)
ya en iyi sonuç akşam 5 gibi demişlerdi diye öyle yapıyordum saat 12 den sonra sıvı almıyordum hep bulurdum çift çizgiyi galiba bu ay yumurtlamadımCanım Öğlen yapsana bende hep aksam üstü yapiyodum burda Eda bana hem Öğlen hem aksam yaptığını söyledi bende dun oyle deniyim dedim Öğlen Yaptım bi baktım çift cizgi aksam yaptığımda silindi yani Öğlen yapmasaydım yumurtlama oldugunu bilmicektim ve hep silik cizgi çıkacaktı birde oyle dene bence canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?