Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Benimde bir oğlum var ben de 2. kız istiyorum Allah nasip ederse. Koyulaşıp silikleşince yumurta çatlamış oluyor. Yani silikleştiği gün ilişki olursa erkek olma ihtimali yüksek. Benim de silikleşmeden önce oldu, bakalım nasibimizde ne çıkacak. Hayırlı, sağlıklı olsunlar yeter ki

Canim sen oglunda ovulasyon testi kullanmismiydin ya da akintiya gore mi birlikte olmustun. Kiz istiyosan hemen adet bitiminden baslayip pozitifi gorene kadar sik iliski

Canim sen oglunda ovulasyon testi kullanmismiydin ya da akintiya gore mi birlikte olmustun. Kiz istiyosan hemen adet bitiminden baslayip pozitifi gorene kadar sik iliski
Yok canım yaa o zaman ne testlerden ne de yumurtlama günlerimden haberim vardı. Tesadüfen oldu yani
Bakalım bu ay reglden sonra yumurtlamaya kadar gün aşırı oldu. Merak ediyorum tutacak mı diye..

HımmTE="blueflower, post: 39818626, member: 142741"]Yok canım yaa o zaman ne testlerden ne de yumurtlama günlerimden haberim vardı. Tesadüfen oldu yani
Bakalım bu ay reglden sonra yumurtlamaya kadar gün aşırı oldu. Merak ediyorum tutacak mı diye..[/QUOTE
Himm benimki gibi yani..kismet ya ben de merak ediyorum aynen olucakmi diye

Eki Görüntüle 1444812 bu nediki böle şimdi bişi anlamadım bu işten

Canım Öğlen yapsana bende hep aksam üstü yapiyodum burda Eda bana hem Öğlen hem aksam yaptığını söyledi bende dun oyle deniyim dedim Öğlen Yaptım bi baktım çift cizgi aksam yaptığımda silindi yani Öğlen yapmasaydım yumurtlama oldugunu bilmicektim ve hep silik cizgi çıkacaktı birde oyle dene bence canım

Ovu tarihi gecen arkadaslar sizdede sürekli bi akinti varmi? Bendemi bi anormallik var beyaz kremsi kokusuz bi akinti var resmen camasirima krem sürmüsüm gibi. Esim yatak dösek hasta iliskide yok 3 gündür yani onada baglayamiyorum ama bi sıkintimi var die korkuyorum

Evt canim.koyulasmaya basladiginizda sabah aksam yapin kacirmamis oluyosunuz. arsinli senin daha catlamamis gorunuyor canim.

Canim ben de hic yok akinti. Kokusuzsa dert etme. Oyle diyorlar.

ya en iyi sonuç akşam 5 gibi demişlerdi diye öyle yapıyordum saat 12 den sonra sıvı almıyordum hep bulurdum çift çizgiyi galiba bu ay yumurtlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…