Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Evt canim.koyulasmaya basladiginizda sabah aksam yapin kacirmamis oluyosunuz. arsinli senin daha catlamamis gorunuyor canim.
yumurta çatlamadı ama ben catlıycam yakında :) bazan acaba abartıyomuyum diye düşünüyorum belkide olmuyo diye bu kadar ısrarcı oluyoruz bebek konusunda of ya koca da ortada yok bu akşam şirketin fuarı varmış oraya gitti gelince yine gün aşırı ilişkiye devam artık çatlarsa bide o zaman yaparız işin kötü tarafı elimde 6 tane test kaldı

testlere takilma canim. 2 gunde 1 devam et calismaya.

Kızlar ya bugün 18.Günüm hala koyu çizgi yok nolcak böylece (

Eklentiler

• DSC_0021.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 101
IYi pazarlar
ovulasyona devam ediyorum ama hala silik. 6 gun kaldi bende de degisiklik yok. Sizi yanilttim kizlar

Eklentiler

• 20150308_104658.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 98
Hayirli pazarlar kizlar bugun tekrar testi yaptim daha koyu. Bu daha fazla koyulasirmiki sizce ilk defa kullaniyorum diye hic bi bilgim yok tecrubeli bayanlar aydinlatin beni lutfen

Eklentiler

• 20150308_114601.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 106
bundan daha fazla koyulasmaz bence aksam tekrarla bakalım silikleşmeye başlarsa zamanı gelmiştir.
Hayirli pazarlar kizlar bugun tekrar testi yaptim daha koyu. Bu daha fazla koyulasirmiki sizce ilk defa kullaniyorum diye hic bi bilgim yok tecrubeli bayanlar aydinlatin beni lutfen
arkadaşıma katılıyorum bugün yarın yumurtlarsın canım

[QUOteedahazalozer, post: 39829526, member: 651224"]ben de öyle yaptım canım . 36 saat ara vermiştim. ama işe yaradı mı tabi henüz bilmiyorum.
şansın bol olsun hadi bakalım [/QUOTE]
Cok tesekkur ederim canim. InsaAllah tutmustur seninki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…