- 12 Ocak 2013
- 4.452
- 3.237
- 248
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #39.061
galiba ya gec yumurtlayacaz ya da bu ay yumurta yok kümesteAy canim bian icin kendi ovulasyon testlerim sandim ben de anl veremedim ya
yumurta çatlamadı ama ben catlıycam yakında :) bazan acaba abartıyomuyum diye düşünüyorum belkide olmuyo diye bu kadar ısrarcı oluyoruz bebek konusunda of ya koca da ortada yok bu akşam şirketin fuarı varmış oraya gitti gelince yine gün aşırı ilişkiye devam artık çatlarsa bide o zaman yaparız işin kötü tarafı elimde 6 tane test kaldıEvt canim.koyulasmaya basladiginizda sabah aksam yapin kacirmamis oluyosunuz. arsinli senin daha catlamamis gorunuyor canim.
testlere takilma canim. 2 gunde 1 devam et calismaya.yumurta çatlamadı ama ben catlıycam yakında :) bazan acaba abartıyomuyum diye düşünüyorum belkide olmuyo diye bu kadar ısrarcı oluyoruz bebek konusunda of ya koca da ortada yok bu akşam şirketin fuarı varmış oraya gitti gelince yine gün aşırı ilişkiye devam artık çatlarsa bide o zaman yaparız işin kötü tarafı elimde 6 tane test kaldı
Regl kac günde geliyo ki?Kızlar ya bugün 18.Günüm hala koyu çizgi yok nolcak böylece(
30 gunde bir oluyorumRegl kac günde geliyo ki?
IYi pazarlar
ovulasyona devam ediyorum ama hala silik. 6 gun kaldi bende de degisiklik yok. Sizi yanilttim kizlar
bakalım tam günün gelsin gebelik testi yaparsın canım
Hayirli pazarlar kizlar bugun tekrar testi yaptim daha koyu. Bu daha fazla koyulasirmiki sizce ilk defa kullaniyorum diye hic bi bilgim yok tecrubeli bayanlar aydinlatin beni lutfen
Canim senin iki gunun felan kalmis bence. Gorursun kirmizi cizgiyi.gec yumurtluyon demekkiKızlar ya bugün 18.Günüm hala koyu çizgi yok nolcak böylece(
Himm tamam canım sagolasin aksam tekrar yapip foto atcam inşallahbundan daha fazla koyulasmaz bence aksam tekrarla bakalım silikleşmeye başlarsa zamanı gelmiştir.
bundan daha fazla koyulasmaz bence aksam tekrarla bakalım silikleşmeye başlarsa zamanı gelmiştir.
arkadaşıma katılıyorumHayirli pazarlar kizlar bugun tekrar testi yaptim daha koyu. Bu daha fazla koyulasirmiki sizce ilk defa kullaniyorum diye hic bi bilgim yok tecrubeli bayanlar aydinlatin beni lutfen
Bence yeterince koyu yarin falan yumos catlamis olur bugünler cok önemli:)Hayirli pazarlar kizlar bugun tekrar testi yaptim daha koyu. Bu daha fazla koyulasirmiki sizce ilk defa kullaniyorum diye hic bi bilgim yok tecrubeli bayanlar aydinlatin beni lutfen
Ay hadi yaaa insaAllah heyecanla bekliyorumarkadaşıma katılıyorumbugün yarın yumurtlarsın canım
Aksam tekrar yapip foto atcam hala koyuysa bide yarin yapip atcam bakalim insaAllah catlar yaBence yeterince koyu yarin falan yumos catlamis olur bugünler cok önemli:)
Bende siliklestigi gün ve ertesi günü degerlendirmistim. Esim yoktu öyle denk geldi umarim bebis gelir:)Aksam tekrar yapip foto atcam hala koyuysa bide yarin yapip atcam bakalim insaAllah catlar ya
ben de öyle yaptım canım . 36 saat ara vermiştim. ama işe yaradı mı tabi henüz bilmiyorum.Ay hadi yaaa insaAllah heyecanla bekliyorumben siliklestikten sonraki gunle ondan sonraki gunu degerlendircem insaAllah
Hadi ya eda da oyleymis insaAllah canimBende siliklestigi gün ve ertesi günü degerlendirmistim. Esim yoktu öyle denk geldi umarim bebis gelir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?