Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kizlar az once bidaha yaptim ama ayni sanki koyuluk bide siz bakin ne zaman siliklesirki bu gece 12de bidaha yapimmi acaba buarda kasiklarim coknfena agriyo

Eklentiler

• PhotoGrid_1425839583168.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 84
Kizlar az once bidaha yaptim ama ayni sanki koyuluk bide siz bakin ne zaman siliklesirki bu gece 12de bidaha yapimmi acaba buarda kasiklarim coknfena agriyo

Yarin Yap bnce canım Öğlen tekrardan ama bugünü değerlendirin gec yumurta catliyo olabilir ben oğlen Yaptım aksam siliklesmisti çatlamıştı

Yarin Yap bnce canım Öğlen tekrardan ama bugünü değerlendirin gec yumurta catliyo olabilir ben oğlen Yaptım aksam siliklesmisti çatlamıştı

Ben siliklestigi gunle bi sonraki gunu tek degerlendirmek istiyorum inşallah..peki gece saat 2 ya da 3 gibi yapsam saglikli sonuc verirmi ki acaba?cunku yarin oglen yaptigimda siliklesmis olsa esim iste olucak

Ben siliklestigi gunle bi sonraki gunu tek degerlendirmek istiyorum inşallah..peki gece saat 2 ya da 3 gibi yapsam saglikli sonuc verirmi ki acaba?cunku yarin oglen yaptigimda siliklesmis olsa esim iste olucak

Konuya direk daldim ama:) siliklesse catlamis olcak 24 saat yumosun yasadigini düsünürsek yarin aksami degerlendirmen yeterli olur:)

Kızlar yardımm edin ya ilk defa test yaptım ben ekimde başka yok 15.günüm duphaston kullanıyorum acaba silik çıkıyodu hatta hiç çıkmıyodu acaba çatladı mı yaklaşıyo mu alayım mı pskiyatrik ilaç kullanmm lazım acil cevap bekliyorum Resim ekleyemiyorum ama silikten çok sz daha koyu ama ilk çizgiden hafif silik ???

28 günde bi cnm 23 de adet oldum inşallah bi daha olmam adetim 2 aydır düzene girdi eylül de dış gebelik yaşadım inşallah sorunsuz olur 1 ay oldu korunmayı bırakalı
Himm ben de 20 decadet oldum 30 gunde bir oluyorum.gecmis olsun canim ya.Rabbim gonlumuze gore versin InsaAllah.bi oglun var galiba benim de bi kizim var insaAllah olur bu ay

Dolore canim nasilsin iyisindir insallah. Basladinmi ovu testine.

Canımmm başladım başladım :). Eğitimlerim vardı iki gün yoktum işyerinde bakamadım yazdıklarınıza. evdede eşimin yanında girmiyorum pek h.sonları :). 8.gün başladım ama dün akşamda dahil hep t çizgisi cye yakın derecede koyu çıkıyo anlamadım gitti. Erken yumurtlıcam heralde bu ay yine ama bu kadarda erken beklemiyodum. Beyaz akıntım var sürekli ve kasıklarımda ara ara sızı oluyo.

Merhabalar kızlar ovulasyon testini hangi marka kullanıyorsunuz,doğru sonuç aldığınız ve hamile kalaniniz var mı. Hangisini alacağımi bilemedim.

Merhabalar kızlar ovulasyon testini hangi marka kullanıyorsunuz,doğru sonuç aldığınız ve hamile kalaniniz var mı. Hangisini alacağımi bilemedim.
MErhaba canım
laboquick marka kullanıyorum. memnunum ama . ilk ayım hamileysem bile bilmiyorum. ama yumurtlama zamanında doğru sonuç aldım canım

bilmiyorum canım. ben de hareket olmadığı için yok gibi düşünüyorum. adet günüm 14 mart.
az kaldı. bugünu saymazsak 4 gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…