- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #39.081
Kizlar az once bidaha yaptim ama ayni sanki koyuluk bide siz bakin ne zaman siliklesirki bu gece 12de bidaha yapimmi acaba buarda kasiklarim coknfena agriyo
Yarin Yap bnce canım Öğlen tekrardan ama bugünü değerlendirin gec yumurta catliyo olabilir ben oğlen Yaptım aksam siliklesmisti çatlamıştı
Ben siliklestigi gunle bi sonraki gunu tek degerlendirmek istiyorum inşallah..peki gece saat 2 ya da 3 gibi yapsam saglikli sonuc verirmi ki acaba?cunku yarin oglen yaptigimda siliklesmis olsa esim iste olucak
Konuya direk daldim ama:) siliklesse catlamis olcak 24 saat yumosun yasadigini düsünürsek yarin aksami degerlendirmen yeterli olur
olurmu canim yorumlariniz aydinlatiyor cunku ilk defa ovulasyon testi kullaniyorum teşekkür ederim oyuzdene yarin oglen tekrar yapim ozaman siliklesmisse dedigin gibi yarini degerlendirim InsaAllah
Benim de senin gibi canim ben de yarini bekliyorumEki Görüntüle 1447093 buda benim testim yarın çatlar heralde
28 günde bi cnm 23 de adet oldum inşallah bi daha olmam adetim 2 aydır düzene girdi eylül de dış gebelik yaşadım inşallah sorunsuz olur 1 ay oldu korunmayı bırakalıBenim de senin gibi canim ben de yarini bekliyorumkac gunde bi adet dongun senle ayni yumurtloycaz galiba
Himm ben de 20 decadet oldum 30 gunde bir oluyorum.gecmis olsun canim ya.Rabbim gonlumuze gore versin InsaAllah.bi oglun var galiba benim de bi kizim var insaAllah olur bu ay28 günde bi cnm 23 de adet oldum inşallah bi daha olmam adetim 2 aydır düzene girdi eylül de dış gebelik yaşadım inşallah sorunsuz olur 1 ay oldu korunmayı bırakalı
Dolore canim nasilsin iyisindir insallah. Basladinmi ovu testine.
MErhaba canımMerhabalar kızlar ovulasyon testini hangi marka kullanıyorsunuz,doğru sonuç aldığınız ve hamile kalaniniz var mı. Hangisini alacağımi bilemedim.
MErhaba canım
laboquick marka kullanıyorum. memnunum ama . ilk ayım hamileysem bile bilmiyorum. ama yumurtlama zamanında doğru sonuç aldım canım
hareketlilik yok canım. hala statikedaaaa canımmm NAptın nasıl gidioo var mı bı hareketlılıkkkkk
hareketlilik yok canım. hala statiksabah gebelik testi yaptım. negatifti. normal gebelik ama.
belirtimde yok. çok rahatım yahuu
bilmiyorum canım. ben de hareket olmadığı için yok gibi düşünüyorum. adet günüm 14 mart.
az kaldı. bugünu saymazsak 4 gün.
CANIM BENIMDE BUGUN 19. GÜN HALEN SİLİK ÇIKIYOR ÇİZGİ ADET DÖNGÜM DEĞİŞİYOR 29-30-31 GÜN SÜREBİLİYOR. 31 İ DİKKATE ALSAM BİLE 17. GÜN YUMURTLAMAM GEREKİRDİİKızlar ya bugün 18.Günüm hala koyu çizgi yok nolcak böylece(
inşallah canımm. tutmadıysa yeni dönem bizi bekliyor. tempoooooaz kalmış yaa hayyırlısı bakalım inşallahh tutmuştur canım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?