Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlaaaar ben geldiim 1 aylık aranın sonunda gecen ay tutmadı bu ay çalismalara tam gaz devam bu ay 5 inde cift cizgiyi gördüm bende pko olduğu için acaba test doğrumu diye bugün dr a gittim yumurtalara bakilmasi icin evet yumurtan çatlamış büzüşmüş dedi rahim duvarı kalınlaşmış adet yakın diye heralde dedi ve 14 çapında bir yumurta daha var çatlayacak dedi çoook mutlu oldum vee bu demek oluyorki cift cizgiyi görüpte testi bırakmayalım 2 kere catlama da olabiliyormuş buda 2 şans demek

Gecen ay ovulasyon testini gebelik icin kullandim ve silikti, adette oldum. Bu ay gene ovulasyon 2gun onceden silikleri gosterdigine gore gene olmadi demek. Ozaman kirmizilari beklemeye kaldi is. Yapcak bisey yok aglasamda ayni dusunmemeye calissamda ayni, olmuyor olmuyor iste.

Öyle düşünme. Hamilelerin hepsinde 2.çizgi silikte olsa bi şekilde çıkıyo. ne zamandır istiyosun ?

ne zaman adet günün canım. ovu testi o gün ya da 1 önceki gün koyu çıkarsa hamilelik şüphesi olabiliyor. benim 5 gün var sabah yaptığımda az biraz belliydi ama yeterli koyulukta değil.

Eklentiler

• 20150309_120558.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 81
Öyle düşünme. Hamilelerin hepsinde 2.çizgi silikte olsa bi şekilde çıkıyo. ne zamandır istiyosun ?
4-5 ay oldu canim. Ovulasyonla gebeligi ogrenenler iki cizgide esit koyulukta cikmali diyor ve gecen ay ovulasyon testini adete 2 gun kala yaptim silikti ve adet oldum. Bu ay da gene silik demekki gene bisey yok. Dusunmeyin deniyor ama dusunmemek elde degil. Stres stres ve olmuyor iste dahada artiyor stresim. Bugun yarin kirmizilar da gelir. Belirti falanda yasamadim zaten gebelige yonelik. Ama iyi dusuncelerin cok saoll:)

ne zaman adet günün canım. ovu testi o gün ya da 1 önceki gün koyu çıkarsa hamilelik şüphesi olabiliyor. benim 5 gün var sabah yaptığımda az biraz belliydi ama yeterli koyulukta değil.

Ben iki gun kala yaptim bukadar bile birbirine yakin koyulukta degillerdi. Inslh senin olur hem 5 gunun varmis ve koyuluk artar inslhh

Kızlar bu gün 12. Gün test çok silik çıktı saat 12 de yaptım bu gün tekrar yapsam mi saat kaç gibi yapsam sizce

Kizlar dun aksam saat 8 de ovulasyon testi yaptim koyu cigiydi bugun oglen 3te usptim siliklesmisti esim saat 8 yada 9 gibi geliyo isten ay kacirmam inşallah demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…