- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
- 173
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #39.101
dur canım daha cok var nerden anladın hemengeri sayımda bugün 8 günbu ay kırmızıları görücem galiba :/ umutsuz tavşan
he umutlanmada . beklemede ol :) benımde umudum yok. ama benım belırtım yok . ve gunum daha az kaldı.ne bilim umutlanmak istemiyorum :/
Bence ikinci çizgiyi göreceksin arkadaşımgeri sayımda bugün 8 günbu ay kırmızıları görücem galiba :/ umutsuz tavşan
he umutlanmada . beklemede ol :) benımde umudum yok. ama benım belırtım yok . ve gunum daha az kaldı.
hayırlısı dıyelım
Bence ikinci çizgiyi göreceksin arkadaşım
MErhaba canım
laboquick marka kullanıyorum. memnunum ama . ilk ayım hamileysem bile bilmiyorum. ama yumurtlama zamanında doğru sonuç aldım canım
düşüncesi bile güzeelhayırlısı inşallah :)
önce sen göreceksin çift çizgiyi :) inşallah pembiş baby shower yaparız atlar gelirim yanına inş.
var mı adet belirtin peki.Kızlar bugün adet günüm ama hala adet olmadım gebelik testi yaptım sabah negatif gerçi umudum yok bu ay
Gecen ay ovulasyon testini gebelik icin kullandim ve silikti, adette oldum. Bu ay gene ovulasyon 2gun onceden silikleri gosterdigine gore gene olmadi demek. Ozaman kirmizilari beklemeye kaldi is. Yapcak bisey yok aglasamda ayni dusunmemeye calissamda ayni, olmuyor olmuyor iste.
ne zaman adet günün canım. ovu testi o gün ya da 1 önceki gün koyu çıkarsa hamilelik şüphesi olabiliyor. benim 5 gün var sabah yaptığımda az biraz belliydi ama yeterli koyulukta değil.Gecen ay ovulasyon testini gebelik icin kullandim ve silikti, adette oldum. Bu ay gene ovulasyon 2gun onceden silikleri gosterdigine gore gene olmadi demek. Ozaman kirmizilari beklemeye kaldi is. Yapcak bisey yok aglasamda ayni dusunmemeye calissamda ayni, olmuyor olmuyor iste.
4-5 ay oldu canim. Ovulasyonla gebeligi ogrenenler iki cizgide esit koyulukta cikmali diyor ve gecen ay ovulasyon testini adete 2 gun kala yaptim silikti ve adet oldum. Bu ay da gene silik demekki gene bisey yok. Dusunmeyin deniyor ama dusunmemek elde degil. Stres stres ve olmuyor iste dahada artiyor stresim. Bugun yarin kirmizilar da gelir. Belirti falanda yasamadim zaten gebelige yonelik. Ama iyi dusuncelerin cok saoll:)Öyle düşünme. Hamilelerin hepsinde 2.çizgi silikte olsa bi şekilde çıkıyo. ne zamandır istiyosun ?
ne zaman adet günün canım. ovu testi o gün ya da 1 önceki gün koyu çıkarsa hamilelik şüphesi olabiliyor. benim 5 gün var sabah yaptığımda az biraz belliydi ama yeterli koyulukta değil.
canım koyulaşma oldumu testlerinde bugün 18. gün birazdan test yapıcam yine ama hala koyulaşmadı benim bakalım bugün ne cıkarAy canim bian icin kendi ovulasyon testlerim sandim ben de anl veremedim ya
bilmiyorum ama. pek buna bağlamak istemiyorum dün de böyleydi çünkü.Ben iki gun kala yaptim bukadar bile birbirine yakin koyulukta degillerdi. Inslh senin olur hem 5 gunun varmis ve koyuluk artar inslhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?