Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Hayır herkeste öyle değil. Benim yakın arkaşım hamileliğini öğrendiği günde yaptı 2.çizgisi silik çıktı. Öyle düşünme. Ayrıca hiç bi sorunları yoktu ikisininde 8.aylarında hamile kalabildi. ve her ay aksatmadan en geç 2 günde bir hergün ilişki oluyodu. Kısmet bu işler malesef. Bende çook sabırsızım. bu ayla beraber 3.ayım olcak ama gel bide bana sor sanki 3 değil. 30. ayım

Gercekten miii inslh bende de oyledir. Hicbir belirtim yok , iki gun olayini bizde uyguladik. Ama dayanamayip ovulasyon testini yapinca silik gorunce butun moarl durumum cokmustu. Inslhhh dedigin gibi olur. Cokk tesekkur ederim. Banada yillardir ugrasiyormusuz gibi geliyo. 5 ayda yoruldum bile

Baya silik çıktı canım 1 saat sonra gittim Baktım silik çizgi yanlara doğru dağılmış test bozuk mu acaba ya anlamadım gittigidiyor dan getirttik. Güvenilir mi acaba
ben de ordan aldım canım. henüz bozuk teste rastlamadım. 5-10 dak yerinden oynatmasaydın. arka alan tam beyazlamadan.
ama bozukta cıkabılıyormus. ole oldugunu dusunuyosan tekrarla aksam testı

Kacirmazsin canim gece calis:) uyumadan önce yapki ayaga kalkma öylece uyuyakal. Ben öyle yaptim ama ise yaradimi bilinmez:)
Ayy insaAllah yaa.. hihi oyle yapicam insaAllah..Rabbim hickimsenin emegini bosa cikarmasin..sey bu aksam bi de yarin sabah deneme yapsam sperm kalitesi cok azalirmiki cunku yarın aksam denesem yumurta o saate kalmayabilir

Reactions: egc
Ayy insaAllah yaa.. hihi oyle yapicam insaAllah..Rabbim hickimsenin emegini bosa cikarmasin..sey bu aksam bi de yarin sabah deneme yapsam sperm kalitesi cok azalirmiki cunku yarın aksam denesem yumurta o saate kalmayabilir

ben 4 gün üst üste yaptım canımm yumurta catlamadan bı gun once catladıgı gun sonraki gün bıde ondan sonra ki gün

Hamile olupta hiç çizginin çıkmamasını görmedim ama silikte olsa çıkıyo. Ayrıca belirtiler için daha erken olabilir. Hiç beirtin olmayadabilir. Ablam 2 hamilelik geçirdi 2sindede ne batma ne sızı ne mide bulantısı hiçbi belirtisi olmadı. kişiye göre değişiyo. Aynı şekilde arkadaşımda hiç bi belirti yaşamadı. hamileliğinin 7-8. haftasında bulantıları göğüs sızısı başladı.

inşlh dediğin gibidir:) bende gebelik varsa koyu çıkan 2 çizgi yerine t olan hafif silik çıktı, buda gebelik yok sayılırmış. inşlh test yanılıyordurrr:9

Yumosu kacirmaktansa sabah yap iyisimi bide gece yaparsin yine yarin. Beklesen dedigin gibi kacirma ihtimalin var riske atma. Kaliteyi takma bi tanecik bile yeterli olur :) o yüzden sabahda calis sen

ben 4 gün üst üste yaptım canımm yumurta catlamadan bı gun once catladıgı gun sonraki gün bıde ondan sonra ki gün
Hadi ya masallahay bende bu aksam yarin sabah ve yarin aksami degerlendircem insaAllah hepimizin ki tutar yaa

Reactions: egc
inşlh dediğin gibidir:) bende gebelik varsa koyu çıkan 2 çizgi yerine t olan hafif silik çıktı, buda gebelik yok sayılırmış. inşlh test yanılıyordurrr:9

Sen ovu testini çok dikkate alma en sağlamı gebelik testi :). onu da yumurtladığın günden tam 14 15 gün sonra yapman doğru sonucu verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…