- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 448
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #39.121
akşam 7-8 arası yapabilirsin canım. ama çok silikse yarın aynı saatte yapman daha mantıklıKızlar bu gün 12. Gün test çok silik çıktı saat 12 de yaptım bu gün tekrar yapsam mi saat kaç gibi yapsam sizce
4-5 ay oldu canim. Ovulasyonla gebeligi ogrenenler iki cizgide esit koyulukta cikmali diyor ve gecen ay ovulasyon testini adete 2 gun kala yaptim silikti ve adet oldum. Bu ay da gene silik demekki gene bisey yok. Dusunmeyin deniyor ama dusunmemek elde degil. Stres stres ve olmuyor iste dahada artiyor stresim. Bugun yarin kirmizilar da gelir. Belirti falanda yasamadim zaten gebelige yonelik. Ama iyi dusuncelerin cok saoll:)
Baya silik çıktı canım 1 saat sonra gittim Baktım silik çizgi yanlara doğru dağılmış test bozuk mu acaba ya anlamadım gittigidiyor dan getirttik. Güvenilir mi acabaakşam 7-8 arası yapabilirsin canım. ama çok silikse yarın aynı saatte yapman daha mantıklı
Hayır herkeste öyle değil. Benim yakın arkaşım hamileliğini öğrendiği günde yaptı 2.çizgisi silik çıktı. Öyle düşünme. Ayrıca hiç bi sorunları yoktu ikisininde 8.aylarında hamile kalabildi. ve her ay aksatmadan en geç 2 günde bir hergün ilişki oluyodu. Kısmet bu işler malesef. Bende çook sabırsızım. bu ayla beraber 3.ayım olcak ama gel bide bana sor sanki 3 değil. 30. ayım
Kacirmazsin canim gece calis:) uyumadan önce yapki ayaga kalkma öylece uyuyakal. Ben öyle yaptim ama ise yaradimi bilinmez:)Kizlar dun aksam saat 8 de ovulasyon testi yaptim koyu cigiydi bugun oglen 3te usptim siliklesmisti esim saat 8 yada 9 gibi geliyo isten ay kacirmam inşallah demi
ben de ordan aldım canım. henüz bozuk teste rastlamadım. 5-10 dak yerinden oynatmasaydın. arka alan tam beyazlamadan.Baya silik çıktı canım 1 saat sonra gittim Baktım silik çizgi yanlara doğru dağılmış test bozuk mu acaba ya anlamadım gittigidiyor dan getirttik. Güvenilir mi acaba
Ayy insaAllah yaa.. hihi oyle yapicam insaAllah..Rabbim hickimsenin emegini bosa cikarmasin..sey bu aksam bi de yarin sabah deneme yapsam sperm kalitesi cok azalirmiki cunku yarın aksam denesem yumurta o saate kalmayabilirKacirmazsin canim gece calis:) uyumadan önce yapki ayaga kalkma öylece uyuyakal. Ben öyle yaptim ama ise yaradimi bilinmez:)
Ayy insaAllah yaa.. hihi oyle yapicam insaAllah..Rabbim hickimsenin emegini bosa cikarmasin..sey bu aksam bi de yarin sabah deneme yapsam sperm kalitesi cok azalirmiki cunku yarın aksam denesem yumurta o saate kalmayabilir
sen beni de geçtinben 4 gün üst üste yaptım canımm yumurta catlamadan bı gun once catladıgı gun sonraki gün bıde ondan sonra ki gün
Gercekten miii inslh bende de oyledir. Hicbir belirtim yok , iki gun olayini bizde uyguladik. Ama dayanamayip ovulasyon testini yapinca silik gorunce butun moarl durumum cokmustu. Inslhhh dedigin gibi olur. Cokk tesekkur ederim. Banada yillardir ugrasiyormusuz gibi geliyo. 5 ayda yoruldum bile
sen beni de geçtin
aynen canım bizimde öyle oldu. hafta sonu olunca oooya yumurtlama olcagıını bılmıyodum daha vardır dıye bı once gun oldu ertesı gun yumurtlama olunca kacırmayalım dedık oyle böyle derken haftaonuna denk gelınce bıde boyle bısey oldu işte
aynen canım bizimde öyle oldu. hafta sonu olunca ooobakalım sonucu ne olacak.
valla beni siz heyecanlandırıyorsunuz.suan en yakın senınkı oldugu ııcın senın ıcın heycanlanıyoruzzzzzzbenım daha 12 günüm var cooook
Hamile olupta hiç çizginin çıkmamasını görmedim ama silikte olsa çıkıyo. Ayrıca belirtiler için daha erken olabilir. Hiç beirtin olmayadabilir. Ablam 2 hamilelik geçirdi 2sindede ne batma ne sızı ne mide bulantısı hiçbi belirtisi olmadı. kişiye göre değişiyo. Aynı şekilde arkadaşımda hiç bi belirti yaşamadı. hamileliğinin 7-8. haftasında bulantıları göğüs sızısı başladı.
Ayy insaAllah yaa.. hihi oyle yapicam insaAllah..Rabbim hickimsenin emegini bosa cikarmasin..sey bu aksam bi de yarin sabah deneme yapsam sperm kalitesi cok azalirmiki cunku yarın aksam denesem yumurta o saate kalmayabilir
Hadi ya masallahben 4 gün üst üste yaptım canımm yumurta catlamadan bı gun once catladıgı gun sonraki gün bıde ondan sonra ki gün
ben 4 gün üst üste yaptım canımm yumurta catlamadan bı gun once catladıgı gun sonraki gün bıde ondan sonra ki gün
inşlh dediğin gibidir:) bende gebelik varsa koyu çıkan 2 çizgi yerine t olan hafif silik çıktı, buda gebelik yok sayılırmış. inşlh test yanılıyordurrr:9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?