Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Sen ovu testini çok dikkate alma en sağlamı gebelik testi :). onu da yumurtladığın günden tam 14 15 gün sonra yapman doğru sonucu verir.

tüm motivasyonun ve güzel sözlerin için çok teşekkür ederimm. inşlh hepimiz en kısa zamanda güzel haberlerle doldururuz bu sayfayıı:)

öncelikle yıldızlı olanlar ilişki olduğu günleri gösteriyor .....resimde pek belli değil ama bugünkü tam tamına iki koyu çizgi şimdi bu gece ilişki olsunmu yoksa yarın mı olsun daha önceden ovu testi çok yaptım bundan sonra ki gün silikleşiyor hemen....bu gece olsunmu yoksa yarınmı sperm kalitesi için gün aşırı olayına uyalımmı uymayalımmı of yaaa hiç de bu kadar geç yumurtlamamıştım normalde 12. gün olurdu 18. güne hiç rastlamamıştım tavsiyem çift cizgiyi bulana kadar devam edin artı bu sabah saatlerinde ve gece yapılmamalıymıış en güzel sonuçlar için öğlen 3, ve akşam 5 de yapılanmış

herkese merhaba...aşağıdaki testi az önce yaptım..22. günüm bugün..ilk kez ovü testi yaptım..normalde 31 günde 1 hasta oluyorum yani 16.-17. gün fln yumurtluyorum...ama bu testte çoook hafif silik çıktı LH hiç mi yok vücütta bu ne demek? yumurtam çatlamamış mı...offff

Arkadaşlar merhaba :) bugün ovulasyon testim geldi saat 5 gibi ilk testi mi yaptım bat 27 mart bugün 11. gün siklusum 28 gün şaşmıyor 2 senedir bu ay adet bitimi doktora gittim yumurtaların oluşmuş bak bir sürü dedi ama başka bişeyde demedi . Ben adetime 14 gün kala kasık ağrısı yaşıyorum aslında yumurtlamamı anlıyorum o gün tuturamadık herhalde bu ay 2. denememiz bende garantiye alayım diye ovulasyon testi aldım bugün silik çizgi çıktı bu çizgi gün geçtikçe artıyor mu acaba tahminlerime göre cuma yumurtlamam lazım

Ne guzel canim. Insallah her sey yolunda gider bebisim gelir. bende pek giremiyorum. Misafirim var evde. guzel haberlerini bekliyorum canim. Habersiz birakma bizi. Kendine iyi bak

Canim bu tumurtanin ne zaman catliycagi her ay degisebiliyo. Gecen sayfalari okuduysan her ay gec ya erken yumos catlayabiliyo. Oyuzden tavsiyem adet bitimind3n sonra gun asiri iliski. Teste git gid3 koyulasir diyebilmemiz icin testin resmini koysan ona gora soyleyebilirs

Canim bu test su an silik vucuttaki her zamaan olan lh oldugu icin boyle cikiyo cizgi var zaten burda. Bide yumurtayi ne agri ne akintiyla dogru tesgpit edilebiliyo. en garantisi gun asiri iliski. Bende 4 ayki denem3den sonra gecen ay adet bitimind3n sonra gun asiri iliski oldu rabbim nasip etdi cok sukut hamileyim. Bide doktor yumurtanin kac mm oldugnu soylemedimi ona gore sen tahmin yurudurdin. Beni mesela cagirmisti doktor catlamis falan iliski olsun diye soylemisti. Doktora gitmiyceksen gun asiri iliski tavsiyem

LH-Artması var (test sonucu pozitif)

(T) bölgesindeki çizgi, (C)bölgesindeki çizgi kadar koyu ise veya daha koyu ise, test sonucu pozitiftir. LH artması başlamıştır. 24-36 saat içersinde

yumurtlama olacaktır. Hamile kalmak isteyenler pozitif test sonucunu takip eden 2 gün üst üste cinsel ilişkide bulunmalıdır.

Bu siklus için başka bir test daha yapmanız gerekmez

Read more: http://www.saglikekibi.com/deva/doktora-sor/ovulasyon-testi-2-14n.html#ixzz3TuQuqPrs

OVULASYON TESTİ nasıl çalışıyor ?

LH (Luteinise Hormon), yumurtayı harekete geçiren hormondur. Yumurtlamadan 24 ila 36 saat öncesi LH-konsantrasyonu 10 ila 20 kat artmaktadır. TMediSmart OVULASYON TESTİ idrarda bulunan bu hormonu tespit etmektedir. LH’nin artması ile yumurtlama başlangıcı, yani gebe kalma süreci başlamış oluyor

Read more: http://www.saglikekibi.com/deva/doktora-sor/ovulasyon-testi-2-14n.html#ixzz3TuRbqj7G

ben de ordan aldım canım. henüz bozuk teste rastlamadım. 5-10 dak yerinden oynatmasaydın. arka alan tam beyazlamadan.
ama bozukta cıkabılıyormus. ole oldugunu dusunuyosan tekrarla aksam testı
Hımm ben çizgiyi görünce aldım kaldırdım demekki yerinden oynatıcı oluyo kaşıklı bu gün çok agriyo test yapiym en iyisi Sağol canım benum

Kizlar bat yarin 23-24-25-26 ovu testlerim sizce nasil hergun bi tik koyulasma oldu ümit varmidir ne dersiniz yorumlarinizi bekliyorum

Eklentiler

• 20150309_191630~3.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 98
Kizlar bat yarin 23-24-25-26 ovu testlerim sizce nasil hergun bi tik koyulasma oldu ümit varmidir ne dersiniz yorumlarinizi bekliyorum

Ovu günündeki testide atarmisin onla karsilastirmak daha dogru olur. Burda yeterince koyu ama normalde lh en yüksek hangi koyulukta sende onu yorumlayalim:)

Birkac gun testi tekrarliyayim resimleri koyarim o zaman hem yorum yaparsiniz :) kasik agrimdan yumurtladigimi tam 14 gun sonra adet oldugum icin anliyordum aslinda doktora sordum o da catladigi icibbyumurtan sanci olur dedi yumurtamin boyutu hakkinda hic birsey demedi bak bir sürü yunurtan olusmus sen hamile kalirsin kafaya takma dedi ilk deneme diye onemsemedi sanırım gun aşırı iliskiye devam yumurtlama zamani hergün calisma düşünüyorum gecen ay 5 dk yatip kalkmistim bu ay daha uzun süre yaticam birde incir havuc filan yiyorum faydasi olur inşallah :) Allah'im hepimizin bebegini cabucak yollasin :)

Ovu günündeki testide atarmisin onla karsilastirmak daha dogru olur. Burda yeterince koyu ama normalde lh en yüksek hangi koyulukta sende onu yorumlayalim:)
Canim 12 yazan ovulasyonun pik yaptigi testim

Eklentiler

• 20150309_223348~2.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…