- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #39.141
Sen ovu testini çok dikkate alma en sağlamı gebelik testi :). onu da yumurtladığın günden tam 14 15 gün sonra yapman doğru sonucu verir.
hımm ya bende öle düşünüyorum ama acaba sperm kalitesi düşük olurmu dün akşamda ilişki oldu ya of yaaKesinlikle bu aksam ilişki olmali.birde yarin aksam
Hayran kaldim enerjine:) ben ovuda 2 gün üst üste denedim de zor geldi sen maasallah:)
Ne guzel canim. Insallah her sey yolunda gider bebisim gelir. bende pek giremiyorum. Misafirim var evde. guzel haberlerini bekliyorum canim. Habersiz birakma bizi. Kendine iyi bakCanımmm başladım başladım :). Eğitimlerim vardı iki gün yoktum işyerinde bakamadım yazdıklarınıza. evdede eşimin yanında girmiyorum pek h.sonları :). 8.gün başladım ama dün akşamda dahil hep t çizgisi cye yakın derecede koyu çıkıyo anlamadım gitti. Erken yumurtlıcam heralde bu ay yine ama bu kadarda erken beklemiyodum. Beyaz akıntım var sürekli ve kasıklarımda ara ara sızı oluyo.
Canim bu tumurtanin ne zaman catliycagi her ay degisebiliyo. Gecen sayfalari okuduysan her ay gec ya erken yumos catlayabiliyo. Oyuzden tavsiyem adet bitimind3n sonra gun asiri iliski. Teste git gid3 koyulasir diyebilmemiz icin testin resmini koysan ona gora soyleyebilirsArkadaşlar merhaba :) bugün ovulasyon testim geldi saat 5 gibi ilk testi mi yaptım bat 27 mart bugün 11. gün siklusum 28 gün şaşmıyor 2 senedir bu ay adet bitimi doktora gittim yumurtaların oluşmuş bak bir sürü dedi ama başka bişeyde demedi . Ben adetime 14 gün kala kasık ağrısı yaşıyorum aslında yumurtlamamı anlıyorum o gün tuturamadık herhalde bu ay 2. denememiz bende garantiye alayım diye ovulasyon testi aldım bugün silik çizgi çıktı bu çizgi gün geçtikçe artıyor mu acaba tahminlerime göre cuma yumurtlamam lazım
Canim bu test su an silik vucuttaki her zamaan olan lh oldugu icin boyle cikiyo cizgi var zaten burda. Bide yumurtayi ne agri ne akintiyla dogru tesgpit edilebiliyo. en garantisi gun asiri iliski. Bende 4 ayki denem3den sonra gecen ay adet bitimind3n sonra gun asiri iliski oldu rabbim nasip etdi cok sukut hamileyim. Bide doktor yumurtanin kac mm oldugnu soylemedimi ona gore sen tahmin yurudurdin. Beni mesela cagirmisti doktor catlamis falan iliski olsun diye soylemisti. Doktora gitmiyceksen gun asiri iliski tavsiyemArkadaşlar merhaba :) bugün ovulasyon testim geldi saat 5 gibi ilk testi mi yaptım bat 27 mart bugün 11. gün siklusum 28 gün şaşmıyor 2 senedir bu ay adet bitimi doktora gittim yumurtaların oluşmuş bak bir sürü dedi ama başka bişeyde demedi . Ben adetime 14 gün kala kasık ağrısı yaşıyorum aslında yumurtlamamı anlıyorum o gün tuturamadık herhalde bu ay 2. denememiz bende garantiye alayım diye ovulasyon testi aldım bugün silik çizgi çıktı bu çizgi gün geçtikçe artıyor mu acaba tahminlerime göre cuma yumurtlamam lazım
Bence de kızlar bilenler yazabilir mi, en erken ne zaman koyulaşmaya başlıyorovu. testinde gebelik en erken ne zaman belli olur ?
Bence de kızlar bilenler yazabilir mi, en erken ne zaman koyulaşmaya başlıyor
Hımm ben çizgiyi görünce aldım kaldırdım demekki yerinden oynatıcı oluyo kaşıklı bu gün çok agriyo test yapiym en iyisi Sağol canım benumben de ordan aldım canım. henüz bozuk teste rastlamadım. 5-10 dak yerinden oynatmasaydın. arka alan tam beyazlamadan.
ama bozukta cıkabılıyormus. ole oldugunu dusunuyosan tekrarla aksam testı
regl olmadıktan sonra umut her zaman var canım, yarın normal gebelik testi de yap benceKizlar bat yarin 23-24-25-26 ovu testlerim sizce nasil hergun bi tik koyulasma oldu ümit varmidir ne dersiniz yorumlarinizi bekliyorum
Kizlar bat yarin 23-24-25-26 ovu testlerim sizce nasil hergun bi tik koyulasma oldu ümit varmidir ne dersiniz yorumlarinizi bekliyorum
Birkac gun testi tekrarliyayim resimleri koyarim o zaman hem yorum yaparsiniz :) kasik agrimdan yumurtladigimi tam 14 gun sonra adet oldugum icin anliyordum aslinda doktora sordum o da catladigi icibbyumurtan sanci olur dedi yumurtamin boyutu hakkinda hic birsey demedi bak bir sürü yunurtan olusmus sen hamile kalirsin kafaya takma dedi ilk deneme diye onemsemedi sanırımCanim bu test su an silik vucuttaki her zamaan olan lh oldugu icin boyle cikiyo cizgi var zaten burda. Bide yumurtayi ne agri ne akintiyla dogru tesgpit edilebiliyo. en garantisi gun asiri iliski. Bende 4 ayki denem3den sonra gecen ay adet bitimind3n sonra gun asiri iliski oldu rabbim nasip etdi cok sukut hamileyim. Bide doktor yumurtanin kac mm oldugnu soylemedimi ona gore sen tahmin yurudurdin. Beni mesela cagirmisti doktor catlamis falan iliski olsun diye soylemisti. Doktora gitmiyceksen gun asiri iliski tavsiyem
Canim 12 yazan ovulasyonun pik yaptigi testimOvu günündeki testide atarmisin onla karsilastirmak daha dogru olur. Burda yeterince koyu ama normalde lh en yüksek hangi koyulukta sende onu yorumlayalim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?