- 25 Şubat 2015
- 276
- 258
- 48
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #39.161
Gercekten mi? Ee ozaman da senin silikmis baya yani cok koyu deilmis. Bu durumda son testin bence yeterince umud vaad ediyo. Cünki arada ucurum yok. :) yarina test yapicakmisin peki? İnsallah güne hamis haberiyle baslariz yarin arkandan da eda gelir onunda günü azaldi ben heycanla bekliyorum haberlerinizi:)Canim 12 yazan ovulasyonun pik yaptigi testim
Canim benim aslinda cok umudum yok nedense sabah gebelik testimde negatifti ama Allah buyuk insallah hayirli haberler veririm guzel Mevlam hepimize nasip etsin insallah amin..Gercekten mi? Ee ozaman da senin silikmis baya yani cok koyu deilmis. Bu durumda son testin bence yeterince umud vaad ediyo. Cünki arada ucurum yok. :) yarina test yapicakmisin peki? İnsallah güne hamis haberiyle baslariz yarin arkandan da eda gelir onunda günü azaldi ben heycanla bekliyorum haberlerinizi:)
Amin canim insallah Allah umutla bekleyen herkese nasip eder herkesin yüzü güler insallahCanim benim aslinda cok umudum yok nedense sabah gebelik testimde negatifti ama Allah buyuk insallah hayirli haberler veririm guzel Mevlam hepimize nasip etsin insallah amin..
Valla delircem dünden önce birinci çizgiye baya yakındı şimdi hiç yok gibi geçen fotosunu atmıştım bu da bu akşam 6 da yaptığım testCANIM BENIMDE BUGUN 19. GÜN HALEN SİLİK ÇIKIYOR ÇİZGİ ADET DÖNGÜM DEĞİŞİYOR 29-30-31 GÜN SÜREBİLİYOR. 31 İ DİKKATE ALSAM BİLE 17. GÜN YUMURTLAMAM GEREKİRDİİ
Of valla delircem benimde geçen baya yakındı kırmızıya şimdi daha silik geçen fotosunu atmıştım bu da bu akşam saat 6da yaptığım testCANIM BENIMDE BUGUN 19. GÜN HALEN SİLİK ÇIKIYOR ÇİZGİ ADET DÖNGÜM DEĞİŞİYOR 29-30-31 GÜN SÜREBİLİYOR. 31 İ DİKKATE ALSAM BİLE 17. GÜN YUMURTLAMAM GEREKİRDİİ
Canım yumurtlama tedavisi mi gördün ve gördüysen ne kullandın ben de bu ay aşılama olacaktı ama yumurta 14 te kaldı iptal olduKızlaaaar ben geldiim 1 aylık aranın sonunda gecen ay tutmadı bu ay çalismalara tam gaz devam bu ay 5 inde cift cizgiyi gördüm bende pko olduğu için acaba test doğrumu diye bugün dr a gittim yumurtalara bakilmasi icin evet yumurtan çatlamış büzüşmüş dedi rahim duvarı kalınlaşmış adet yakın diye heralde dedi ve 14 çapında bir yumurta daha var çatlayacak dedi çoook mutlu oldum vee bu demek oluyorki cift cizgiyi görüpte testi bırakmayalım 2 kere catlama da olabiliyormuş buda 2 şans demek
:) aynı benımkı tatlımm neyse umutsuzluğa kapılmayalım bekleyelım . burda 21. gun yumurtlamış bayanlar warValla delircem dünden önce birinci çizgiye baya yakındı şimdi hiç yok gibi geçen fotosunu atmıştım bu da bu akşam 6 da yaptığım test
Of valla delircem benimde geçen baya yakındı kırmızıya şimdi daha silik geçen fotosunu atmıştım bu da bu akşam saat 6da yaptığım test
hosgeldın canım. testlerının fotografı olsaydı daha ıyı yorumlarsık. . ama sılıklesınce ılıskı oldugu ıcın sansın tabıkı var. umarım yakalamıssınızdırkızlar benıde alın aranıza, benım adetlerım duzenlıdır hep 26,27 gıbı olurum. yumurtlama testıyle takıp edıyorum ve adet bıtımımden ıtıbaren gun asırı ılıskıyle devam eıdyorduk ancak tam 12. gun ben rahatsızlandım ogun yaptıgım testte sılıktı yanı bırgun oncesıne gore daha koyuydu ana sılıktı genel olarak, gecen ay 12. gunde cıft cızgıyı gormustum ama olmadı. hastalıgım gecınce 20. gun seytan durttu sabah ovulasyon testi yaptım çok net çıktı ıkınci çizgi ama acaba bebek mi var niye bu kadar geç yumurtlayayım dedim ogün birliktelik olmadı, dün 21. gündü sabah gene test yaptım hafif silikleşmiş ama gene netti öyle olunca bebek yok demekki yumurtluyom dedım dün aksam birliktelik oldu, bu sabahta vardı ıkıncı çizgi ama silikleşmeye başlamış, sizce geç mi kaldım birliktelik için kopkoyu çıktığı gün olmalı mıydı mutlaka birliktelik? dün oldu bugunde olur dıye dusundum ama koyu cıktıgında olmadıysa gıtmıs mıdır yumurta ? beni bilgilendirir misiniz?
hosgeldın canım. testlerının fotografı olsaydı daha ıyı yorumlarsık. . ama sılıklesınce ılıskı oldugu ıcın sansın tabıkı var. umarım yakalamıssınızdır
inşallah ya , aksam eve gıdınce testlerın resımlerını atarım mutlaka, dun hafıf sılıktı ama gene vardı yanı cok sılık degıldı, dun ılıskı oldu bugunde var ıkıncı cızgı bu aksamıda degerlendırcem. sadece kopkoyu cıktıgında olmadı ınsallah kacırmam ya 3. ayımız denemede ama ılk ay yumurtlama falan bılmeden karambole denemeydı gecen ay yumurtlama testı kullandım ama yakalayamadık.hosgeldın canım. testlerının fotografı olsaydı daha ıyı yorumlarsık. . ama sılıklesınce ılıskı oldugu ıcın sansın tabıkı var. umarım yakalamıssınızdır
ıyıyım canım. karnım agrıyordu sabah adet olcakmışım gibi. şimdi gecti. üşüttüm belki de. ayagımın altında soba var ısınınca gectı sanırımEdaaaaaa nasılsındurumlar nasıl gidiyooo
canımm dediğim gibi silikleştiğinde yumurta çatlamış oluyor. zaten 2 ya da 3 günde 1 ilişki diyorlar. Umarım bu sefer denk gelmiştir. Hayırlısı. testin varsa yapmaya devam et bir kaç gün daha. çalışmalara da 2 gunde 1 devam et bence. 1 hafta kalaya kadar.inşallah ya , aksam eve gıdınce testlerın resımlerını atarım mutlaka, dun hafıf sılıktı ama gene vardı yanı cok sılık degıldı, dun ılıskı oldu bugunde var ıkıncı cızgı bu aksamıda degerlendırcem. sadece kopkoyu cıktıgında olmadı ınsallah kacırmam ya 3. ayımız denemede ama ılk ay yumurtlama falan bılmeden karambole denemeydı gecen ay yumurtlama testı kullandım ama yakalayamadık.
HADİ HAYIRLISI BAKALIM BAYA AZ KALMIŞ BANA DA 8 GÜN VAR :/ 8 DEN SONRA 1-2 GÜN DAHA BEKLERİZ İNŞ. BU AY KIRMIZILARI GÖRMEYİZıyıyım canım. karnım agrıyordu sabah adet olcakmışım gibi. şimdi gecti. üşüttüm belki de. ayagımın altında soba var ısınınca gectı sanırım
bugun geb. testı yapmadım 4 gün kaldı
ovu yapıcam bırazdan bakalım nasıl cıkacak.
sen naptın ? nasıl var mı gelısme sende
inşallah canım. hep diyorum umudum yok diye ama. belirtim olmadığı için. tabi bir yanımda hep acaba diyorHADİ HAYIRLISI BAKALIM BAYA AZ KALMIŞ BANA DA 8 GÜN VAR :/ 8 DEN SONRA 1-2 GÜN DAHA BEKLERİZ İNŞ. BU AY KIRMIZILARI GÖRMEYİZ
ıyıyım canım. karnım agrıyordu sabah adet olcakmışım gibi. şimdi gecti. üşüttüm belki de. ayagımın altında soba var ısınınca gectı sanırım
bugun geb. testı yapmadım 4 gün kaldı
ovu yapıcam bırazdan bakalım nasıl cıkacak.
sen naptın ? nasıl var mı gelısme sende
benim hiç akıntım olmadı bu ay. her zaman olur. tek değişiklik buayyy çok az kaldıı inşşallah vardır bişeyler canım yaatestı yapınca resmını at canm
benım daha 11 günüm var canım arada sağ tarafıma agrı gıırıyo bde akıntım var o kadar. cook erken benım belirti aramam için şuannn
testim var daha yapcam, aslında 15,16 sı gıbı adet olmam lazımdı ama 20. gunde yumurtlayınca bı hafta daha attı yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunuyormuş ya o yuzden adetım gecıkecek 5,6 gun. eger 20. gunde test yapmasam bılmeyecektım yumurtlamamı ve adetım gecıkınce panık halınde dolanacaktım, 12. gunde de cızgı bıraz bıraz koyulasmaya baslamıstı aslında ıkı kez mı yumurtladım yoksa hasta olunca yumurtlayamadımda attı mı?canımm dediğim gibi silikleştiğinde yumurta çatlamış oluyor. zaten 2 ya da 3 günde 1 ilişki diyorlar. Umarım bu sefer denk gelmiştir. Hayırlısı. testin varsa yapmaya devam et bir kaç gün daha. çalışmalara da 2 gunde 1 devam et bence. 1 hafta kalaya kadar.
benim hiç akıntım olmadı bu ay. her zaman olur. tek değişiklik buama olumlu bir değişiklik değil sanırım.
koyarım canım resmi.. belirti hiç arama çok olağan dışı bir şey olmadıktan sonra. karın ağrısı akıntı değişiyor bunlar.
canım resimlerini görmeden pek yorum yapamayız. 2 kez yumurtlayabiliyormuşuz ama. ben burda kimseyi görmedim öyle olan.testim var daha yapcam, aslında 15,16 sı gıbı adet olmam lazımdı ama 20. gunde yumurtlayınca bı hafta daha attı yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunuyormuş ya o yuzden adetım gecıkecek 5,6 gun. eger 20. gunde test yapmasam bılmeyecektım yumurtlamamı ve adetım gecıkınce panık halınde dolanacaktım, 12. gunde de cızgı bıraz bıraz koyulasmaya baslamıstı aslında ıkı kez mı yumurtladım yoksa hasta olunca yumurtlayamadımda attı mı?
bence sen çalışmalara devam et yorulmadıysanzaten belirti aramaya kalkarsak kafayı yerizzzben yumurtlama günü bile kasık agrısına falan dikkat etmedim hiç belki agırdı ama ben üstüne düşmediğim için hatırlamıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?