Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım benım cızgılerde bu sekılde su anda yanı soyle senın 14. gun yıldızlı olan cızgı gıbı dunku testım bugundu biraz daha silık dun 21. gundu. 20. gune ait olan baya koyu. aksam yuklıcem resım eve gıdınce . belkı hasta olunca yumurtlamam gecıkmıs olabılır. hamıle olsam hep koyu olurdu sılıklesmezdı dıye dusunuyorum.

anladım canım. o zaman aynen geç yumurtlamışsın . ve ona göre 14 gün sonra olacak
hadı hayırlısı bakalım

kızlar karnım ağrıyor sanki adet olcakmışım gibi. ovu testimi de yaptım . kafam karışık.

Eklentiler

• 4günkala.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 97
evet sıraladım hepsini. ama niye karnım ağrıyor . heveslenmekte istemiyorum. inşallah iyiye işarettir kızlar

Eklentiler

• hepsi.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 85
Reactions: egc
evet sıraladım hepsini. ama niye karnım ağrıyor . heveslenmekte istemiyorum. inşallah iyiye işarettir kızlar
Ben oğluma hamileyken tabii ov. testi felan yapmamıştım ama tek hatırladığım gebelik testinde çift çizgiyi gördüğüm gün bile adet ağrısı gibi ağrılarım vardı Bat günümde yapmıştım

Selam kızlar bu gün 13. Gün akşamdan beri kasiklarim çok batıyor akıntıya var testi yaptım bi yorumlayın kaçırdım mi acaba yaa 31 . Gün oluyorum 3 aydır o yüzden 18.gu çalar diye düşündüm yaa ne çabuk çatladi

daha kaçırmadın canım. bu akşamda testini tekrar et . silikleşince çatlıyor . şansın bol olsun inşallah
teste bağlı mı çalıştın . en son ne zaman olmuştu ?

Hala cizgi var bugün ve yarini iyi degerlendir derim ben. Testide birakma yapmaya devam belki 2 kere yumurtlama oluyodur özellikle 20sine kadar devam et. Ben hep 28 günde olurum saati bile bilirim normalde olcam der olurum yillardr bu hic degismedi. 5 aylik evliyim bu ay korunmayi biraktim ovu testi aldim ilk aydan tedbirli gidiyim die ve noldu biliyomusun 10.gün cift cizgiyi gördüm ertesi gün siliklesti. Bugün 20.günüm hergün tekrarladim testi ve bidaha koyu olmadi. Bana cok ilginc geldi normalde bat 19 mart ama ovuya göre daha erken olmam gerekiyo neden bu ay degisti hicbi fikrim yok ama erken ovu olabiliyomus ona emin oldum. Tabi tuttumu bilinmeZ:)

Tutmuştur inşallah canım sence çatlama olmusmu catliycak mi onu anlamadım. Benimde 3 ay öncesine kadar sasmazdi tüp bebek tedavisi gördüm galiba hormonlarıml alakali son 3 adetin 31. Gün oluyo. Ben bu ay incir kürü yapıyorum acaba ondan mi erken olgunlaşti bu yumuslar

daha kaçırmadın canım. bu akşamda testini tekrar et . silikleşince çatlıyor . şansın bol olsun inşallah
teste bağlı mı çalıştın . en son ne zaman olmuştu ?
3 gün önce ya ben 15. Günden sonra bekliyordum ama erken olgunlaşti yumiler sanırım içtiğim incir kurunden kaynaklandi.

İnsallah canim herkesin bebegi tutunur sıkı sıkı:)
Koyu olduktan 24 saat sonra diyolar ben siliklesince catladi die düsündüm bu durumda seninki yarin catlicaktir. Ama bugünler önemli sen kacirma riske atma. Bu arada sen incir deyince aklima geldi ben reglden sonra sancim vardi bikac gün adacayi ictim rahatlatr die. Sonra duydumki adacayi yumurtlamayi kolaylastiriyomus bunla alakasi varmidr bilmem ama döllenme olursa zararliymis ovuya kdr icip birakmak gerekirmis ben bunu ögrendim biraktim ertesi gün cift cizgiyi gördüm.

Evet ben de duydum onu ama dusuge de neden olduğu için içmedim hic

Evet ben de duydum onu ama dusuge de neden olduğu için içmedim hic
Ben regl bitince ictim bikac gün snradan ögrendim idrar yolu temizliyomus mantar önlüyomus fln öyle bi skintim yok cok sükür ama o mu erken yumos olustrdu bilmem. Bu arada i. Saracoglu incir yumurtayi cabuk olgunlastrr demis. Ben incir kürü uygulamadim ama arada yerim sevdigim icin. Sanirim gercekten erken yumurtlamaya etkisi oluyo

kızlar benimde adetimin 9.gününden beri hep bu senin tek resim koyduğun gibi çıkıyo anlamadım gitti. Erkenmi yumurtlıcam acaba. sağ kasığımda da bi gariplik var göğüslerim büyüdü kıyafetlerimi geriyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…